Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Stak5 είπε

Δεν φαίνεται να είχες δώσει εγγύηση, για αυτό δεν σου την έχουν επιστρέψει 

Πως είναι δυνατόν να μην έχω πληρώσει εγγύηση? Δεν πληρώνεις πάντα εγγύηση όταν μεταφέρεις μια σύνδεση στο όνομά σου?

Δημοσ.
3 minutes ago, PhoneKiller said:

Πως είναι δυνατόν να μην έχω πληρώσει εγγύηση? Δεν πληρώνεις πάντα εγγύηση όταν μεταφέρεις μια σύνδεση στο όνομά σου?

Αρκέτες φορές οι πάροχοι κάνουν προσφορές για την εγγύηση,  άλλοι αν πληρώνεις με παγία εντολή ή καρτά,  άλλοι αν στον άλλον δεν είχες κοκ.

Εσυ θυμάσαι να έχεις πληρώσει εγγύηση

• Thanks 1
Δημοσ.

μπορεί κάποιος να μου θυμίσει πως βλέπουμε αν έχει γίνει η αλλαγή παρόχου στον ΔΕΔΔΗΕ από τα τελευταία ψηφία της παροχής?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, userAnon είπε

μπορεί κάποιος να μου θυμίσει πως βλέπουμε αν έχει γίνει η αλλαγή παρόχου στον ΔΕΔΔΗΕ από τα τελευταία ψηφία της παροχής?

https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/

εδω πας και βαζει το παλιο και βλεπεις αν αλλαξε

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, PhoneKiller είπε

Δες σε κάποιον προηγούμενο λογαριασμό στην πίσω σελίδα πάνω πάνω τι αναγράφει για εγγύηση. Αν είναι κενό τότε δεν είχες δώσει εγγύηση στην ενεργοποίηση. 

11 ώρες πριν, Kronor25 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα,

Είμαι αρκετά χρόνια στο πράσινο τιμολόγιο της ΔΕΗ καθώς ποτέ μου δεν ασχολήθηκα με χρεώσεις κλπ.

Ωστόσο, τώρα που μετακόμισα σε νέο σπίτι (με τα κλιματιστικά να είναι η μόνη πηγή θέρμανσης) έχω αρχίσει να ψάχνομαι για εναλλακτικό πάροχο για σταθερό τιμολόγιο διάρκειας 6μηνών. Μέχρι στιγμής έχω βρει το:

• σταθερό τιμολόγιο της ΗΡΩΝ Blue Generous με 0,0936 (έκπτωση συνέπειας και 9,50€ πάγιο) και
  • το σταθερό τιμολόγιο της Elpedison Bright 6M με 0,0999 (9,90 πάγιο).

Μου φαίνονται πολύ εντάξει οι τιμές ανά kWh ωστόσο έχω τις επιφυλάξεις μου. Μήπως εμφανιστούν κάποιες κρυφές χρεώσεις και την πατήσω;

Γενικά, ένας αρχάριος στο "άθλημα" τι πρέπει να προσέχει; Σας ευχαριστώ

Καταρχάς πόσα χρόνια έχεις πράσινο, γιατί ξεκίνησε 01/01/24 :):)

Αν χρησιμοποιείς κλιματιστικά για θέρμανση, άρα θα έχεις και σχετικά μεγάλη κατανάλωση, τότε είναι πολύ καλή λύση τα μπλε προγράμματα.

Εκτός των παραπάνω που είδες, δες και τα protergia value safe 6M, zenith direct plus 12M, fysikoaerio bluefriday 12M

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Μπα?! Επεσαν κουβεντες για πλαφον στη χονδρεμπορικη τιμη κ μαζευτηκαν σημερα?! 

Με ένα ανάλογο του σημερινού τελευταίο 10ημερο δε θα χρειαστεί να ψαχτούμε περαιτέρω.

• Like 1
Δημοσ.
36 minutes ago, mdkamael said:

Μπα?! Επεσαν κουβεντες για πλαφον στη χονδρεμπορικη τιμη κ μαζευτηκαν σημερα?! 

Ωχ τι έγινε; για δώσε περισσότερες λεπτομέρειες. Και ήμουν έτοιμος να βάλω στοίχημα τα 200 αύριο λόγω βροχής...

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Ωχ τι έγινε; για δώσε περισσότερες λεπτομέρειες. Και ήμουν έτοιμος να βάλω στοίχημα τα 200 αύριο λόγω βροχής...

Εχουμε τον υπερ-βουλευτη Αυτια να πρηζει τα @@ της Κομισιον ξανα κ ξανα... Παρασκευη θα παιξει με Σκυλακακη συναντηση για να πουνε 3 κουβεντουλες με ενα απο τα θεματα να ειναι οντως κ η επιβολη πλαφον στη Χονδρεμπορικη Τιμη μιας και ξεφευγουν τελευταια οι παραγωγοι... αναμενουμε... αλλα οπως φαινεται, σε καλο θα μας βγει η αναμονη ακομη στο σμαρτ ναιτ.

Επεξ/σία από mdkamael
  • Like 1
Δημοσ.

Πάντως αυτοί οι παπάτζες ενεργειακοί σύμβουλοι ντεμέκ που βγαίνουν στα κανάλια και λένε ότι ανέβηκε η τιμή λόγω καιρού που δε μπορούσανε να δουλέψουν οι ΑΠΕ, είναι για πολλά....λουλούδια.

• Haha 6
Δημοσ.
1 ώρα πριν, teo_3 είπε

Πάντως αυτοί οι παπάτζες ενεργειακοί σύμβουλοι ντεμέκ που βγαίνουν στα κανάλια και λένε ότι ανέβηκε η τιμή λόγω καιρού που δε μπορούσανε να δουλέψουν οι ΑΠΕ, είναι για πολλά....λουλούδια.

Κάτσε κάτσε ...  από Δευτέρα θα βλέπουμε νεροποντές, συννεφιά και ΤΕΑ σε φυσιολογικά ΚΑΙ σταθερά επίπεδα... εκεί να δούμε πως θα το μαζέψουν... :P

Δημοσ.
6 minutes ago, mdkamael said:

Κάτσε κάτσε ...  από Δευτέρα θα βλέπουμε νεροποντές, συννεφιά και ΤΕΑ σε φυσιολογικά ΚΑΙ σταθερά επίπεδα... εκεί να δούμε πως θα το μαζέψουν... :P

Τι να μαζέψουν, του Gaslighting το κάγκελο θα πέσει. 

• Haha 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, mdkamael είπε

Εχουμε τον υπερ-βουλευτη Αυτια να πρηζει τα @@ της Κομισιον ξανα κ ξανα... Παρασκευη θα παιξει με Σκυλακακη συναντηση για να πουνε 3 κουβεντουλες με ενα απο τα θεματα να ειναι οντως κ η επιβολη πλαφον στη Χονδρεμπορικη Τιμη μιας και ξεφευγουν τελευταια οι παραγωγοι... αναμενουμε... αλλα οπως φαινεται, σε καλο θα μας βγει η αναμονη ακομη στο σμαρτ ναιτ.

Η λέξη πλαφόν δεν υπάρχει στον τύπο της "ελεύθερης" οικονομίας που ευαγγελίζονται. Θα προτιμήσουν να μας δώσουν ένα ακόμα @@pass προκειμένου να μην στεναχωρήσουν τα golden boys και το καρτέλ τους.

• Like 4
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, PhoneKiller είπε

Η λέξη πλαφόν δεν υπάρχει στον τύπο της "ελεύθερης" οικονομίας που ευαγγελίζονται. Θα προτιμήσουν να μας δώσουν ένα ακόμα @@pass προκειμένου να μην στεναχωρήσουν τα golden boys και το καρτέλ τους.

Καλό για τον καταναλωτή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...