Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Αντιμετωπίζει κανένας πρόβλημα με την εμφάνιση των ενδειξεων στο app του ΔΕΔΔΗΕ?
Ενώ μέχρι προχθές μου εμφανιζε κανονικά τις καταναλώσεις μου,μπήκα σήμερα να δω εάν έχουν καταχωρηθεί οι νέες ενδείξεις (έχω ενταχθεί σε μηνιαία και είχα καταμέτρηση στις 17) και είχε αποσυνδεθεί η παροχή μου από το app.Την ξαναέβαλα και δε μου εμφανίζει ούτε τις παλιότερες ενδείξεις.
Περίεργο.Να κόλλησε το app?

Συμβαίνει καμιά φορά. Όντως, τώρα δεν…

Επεξ/σία από motoboots
  • Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, messinia3 είπε

Αντιμετωπίζει κανένας πρόβλημα με την εμφάνιση των ενδειξεων στο app του ΔΕΔΔΗΕ?
Ενώ μέχρι προχθές μου εμφανιζε κανονικά τις καταναλώσεις μου,μπήκα σήμερα να δω εάν έχουν καταχωρηθεί οι νέες ενδείξεις (έχω ενταχθεί σε μηνιαία και είχα καταμέτρηση στις 17) και είχε αποσυνδεθεί η παροχή μου από το app.Την ξαναέβαλα και δε μου εμφανίζει ούτε τις παλιότερες ενδείξεις.
Περίεργο.Να κόλλησε το app?

yup ... κ απ εδώ μια από τα ίδια. Δεν είναι όμως η 1η φορά όποτε δεν μου φαίνεται περίεργο. 

Δημοσ.

Καλησπέρα. Για πρώτη φορά άλλαξα πάροχο και δεν βλέπω να μου έχουν πιστώσει την εγγύηση στον τελικό λογαριασμό. Κάποιος ποιό έμπειρος μπορεί να μου πει εαν βλέπει κάτι ή γιατί δεν έχουν πιστώσει την εγγύηση?

Εντωμεταξύ στα Διάφορα/Λοιπες χρεωπιστώσεις αντί για την επιστροφή της εγγύησης έπιασαν και έβαλαν το υπόλοιπο των 3 δόσεων που μου έμειναν απο έναν διακανονισμό και αμέσως μετά έστειλαν ειδοποίηση/λογαριασμό να πληρώσω την επόμενη δόση! Ρε τι μουσχάρια είναι αυτά?
Screenshot_21341234.jpg.cdd1805afe75487450b049d56af98c97.jpg

2.jpg.ab7c6021d3a51eb7cca2b2cf51085c31.jpg

Δημοσ.

Εχει φυγει κανενας απο Ζενιθ και δεν του πιστωνουν το υπολοιπο στον λογαριασμο τραπεζης του ? Εχει περασει μηνας απο τοτε που τους εστειλα τα στοιχεια που ηθελαν. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, PhoneKiller είπε

Καλησπέρα. Για πρώτη φορά άλλαξα πάροχο και δεν βλέπω να μου έχουν πιστώσει την εγγύηση στον τελικό λογαριασμό. Κάποιος ποιό έμπειρος μπορεί να μου πει εαν βλέπει κάτι ή γιατί δεν έχουν πιστώσει την εγγύηση?

Εντωμεταξύ στα Διάφορα/Λοιπες χρεωπιστώσεις αντί για την επιστροφή της εγγύησης έπιασαν και έβαλαν το υπόλοιπο των 3 δόσεων που μου έμειναν απο έναν διακανονισμό και αμέσως μετά έστειλαν ειδοποίηση/λογαριασμό να πληρώσω την επόμενη δόση! Ρε τι μουσχάρια είναι αυτά?
Screenshot_21341234.jpg.cdd1805afe75487450b049d56af98c97.jpg

2.jpg.ab7c6021d3a51eb7cca2b2cf51085c31.jpg

Δεν φαίνεται να είχες δώσει εγγύηση, για αυτό δεν σου την έχουν επιστρέψει 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mewfather είπε

Την νέα προσφορά από φυσικό αέριο ρεύμα blue friday το είδατε?

Ναι έχει αναφερθεί...περιμένουμε τίποτα σε κυμαινόμενο μπας και ξεκουβαλησουμε από ζενίθ,αφου η ΤΕΑ τραβάει την ανηφόρα. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, messinia3 είπε

Ναι έχει αναφερθεί...περιμένουμε τίποτα σε κυμαινόμενο μπας και ξεκουβαλησουμε από ζενίθ,αφου η ΤΕΑ τραβάει την ανηφόρα. 

Καλή ημερομηνία για να μην χρεωθούμε ΤΕΑ Νοεμβρίου ποια θα είναι άραγε ?! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, thermaikos4 είπε

Black Friday Offer σε ρεύμα & φυσικό αέριο για το σπίτι

Δωρο 6 + 6 παγια σε
 Power Home Direct Plus + Gas Home Direct 

https://zenith.gr/el/for-the-home/special_offers/

Κακό ότι και οι δύο μέχρι τώρα black friday προσφορές είναι σε σταθερά προγράμματα.(Η μια μαλιστα μονο για dual πελάτες) Βεβαια είναι δεδομένο ότι εκεί θα μας σπρώξουν όσο μπορούν. Με την ΤΕΑ στα ύψη αυτό το διαστημα και την Elpedison σε διαδικασία πώλησης δύσκολο να παίξει κάνα δυνατό promo με δωρο στο λογαριασμό και δη σε κυμαινόμενο.

1 ώρα πριν, mdkamael είπε

Καλή ημερομηνία για να μην χρεωθούμε ΤΕΑ Νοεμβρίου ποια θα είναι άραγε ?! 

Προς ώρας  εσωτερικη μετακομιση στο select ίσως είναι μια λύση μετά τις 25 Νοέμβρη ώστε να έχουν βγει όλες οι τυχόν black friday προσφορές. 

5 ώρες πριν, Mando είπε

Εχει φυγει κανενας απο Ζενιθ και δεν του πιστωνουν το υπολοιπο στον λογαριασμο τραπεζης του ? Εχει περασει μηνας απο τοτε που τους εστειλα τα στοιχεια που ηθελαν. 

Άνοιξε αίτημα myrae για την εξυπηρέτηση σου από τον παροχο επισυναπτοντας το σχετικό email.

Επεξ/σία από messinia3
  • Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Μέχρι στιγμής στο power home smart η κιλοβατώρα βγαίνει περίπου στα 0.105€(για όσους έχουν 45% έκπτωση)

Αυτο βλεπουμε και μας αγχωνει... 

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα,

Είμαι αρκετά χρόνια στο πράσινο τιμολόγιο της ΔΕΗ καθώς ποτέ μου δεν ασχολήθηκα με χρεώσεις κλπ.

Ωστόσο, τώρα που μετακόμισα σε νέο σπίτι (με τα κλιματιστικά να είναι η μόνη πηγή θέρμανσης) έχω αρχίσει να ψάχνομαι για εναλλακτικό πάροχο για σταθερό τιμολόγιο διάρκειας 6μηνών. Μέχρι στιγμής έχω βρει το:

• σταθερό τιμολόγιο της ΗΡΩΝ Blue Generous με 0,0936 (έκπτωση συνέπειας και 9,50€ πάγιο) και
  • το σταθερό τιμολόγιο της Elpedison Bright 6M με 0,0999 (9,90 πάγιο).

Μου φαίνονται πολύ εντάξει οι τιμές ανά kWh ωστόσο έχω τις επιφυλάξεις μου. Μήπως εμφανιστούν κάποιες κρυφές χρεώσεις και την πατήσω;

Γενικά, ένας αρχάριος στο "άθλημα" τι πρέπει να προσέχει; Σας ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Kronor25 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα,

Είμαι αρκετά χρόνια στο πράσινο τιμολόγιο της ΔΕΗ καθώς ποτέ μου δεν ασχολήθηκα με χρεώσεις κλπ.

Ωστόσο, τώρα που μετακόμισα σε νέο σπίτι (με τα κλιματιστικά να είναι η μόνη πηγή θέρμανσης) έχω αρχίσει να ψάχνομαι για εναλλακτικό πάροχο για σταθερό τιμολόγιο διάρκειας 6μηνών. Μέχρι στιγμής έχω βρει το:

• σταθερό τιμολόγιο της ΗΡΩΝ Blue Generous με 0,0936 (έκπτωση συνέπειας και 9,50€ πάγιο) και
  • το σταθερό τιμολόγιο της Elpedison Bright 6M με 0,0999 (9,90 πάγιο).

Μου φαίνονται πολύ εντάξει οι τιμές ανά kWh ωστόσο έχω τις επιφυλάξεις μου. Μήπως εμφανιστούν κάποιες κρυφές χρεώσεις και την πατήσω;

Γενικά, ένας αρχάριος στο "άθλημα" τι πρέπει να προσέχει; Σας ευχαριστώ

Δεν υπαρχουν κρυφες χρεωσεις στα μπλε... it is what it is και δεν αλλαζει. Γι αυτο πληρωνεις και τα 10αρικα σε παγιο. Αν εχεις μεγαλες καταναλωσεις συμφερει καθως εξανεμιζεται το 10αρικο απο το παγιο μεσα στον υπολοιπο λογαριασμο. Βαλε δλδ εναν μεσο ορο εκει στις 600-700kwh/μηνα ωστε να εχει νοημα να κλειδωθεις σε ενα σταθερο με 10 ευρω παγιο.Για μικροτερες καταναλωσεις ειναι σχετικα ακριβα τα μπλε. Σκεψου πως το 10αρικο ειναι 101kwh στο νερο με 0.099/kwh. Απ εκει κ στ εξης το τι θα προσεξεις εξαρταται και τι ζητας ο ιδιος. Τουρισμο με δωρακια?! Σταθεροτητα επι μακρον?! Μια σχετικη ανεμελια για 3μηνο κ μετα να κοιταχτεις αλλου?! 

Επεξ/σία από mdkamael
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...