Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Είμαι στο smart night της ζενίθ και λέω να πάω στο select που έχει κλειδωμένη τιμή κιλοβατώρας στα 85 λεπτά μέχρι το Φεβρουάριο, μου φαίνεται πιο συμφέρον. Τι λέτε;

Θα σου πρότεινα να αναμείνεις λίγο τι θα γίνει μέχρι επόμενη εβδομάδα ή τέλος μήνα με τη χονδρική και με τις επιδοτήσεις, γιατι δεν ξέρω αν θα υπάρξουν ξανά τόσο καλοί όροι σε κίτρινο κλασικό κυμαινόμενο. Δες υπογραφή μου για τρέχουσα τιμή Νοέμβρη κάτω κάτω με βάση τις πρώτες 15 μέρες Νοέμβρη. Πχ αν δώσουν μια μικρή επιδότηση θα πέσει στα επίπεδα Οκτώβρη.

Επεξ/σία από juanjk
  • Thanks 1
  • Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Είμαι στο smart night της ζενίθ και λέω να πάω στο select που έχει κλειδωμένη τιμή κιλοβατώρας στα 85 λεπτά μέχρι το Φεβρουάριο, μου φαίνεται πιο συμφέρον. Τι λέτε;

Οι περισσότεροι το ίδιο σκεφτόμαστε...όμως  η έκπτωση του smart night ισχύει για όλη τη διάρκεια της σύμβασης και έρχεται και black friday, Χριστούγεννα...οπότε αναμονή.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Γενικά προσέξτε με την αλλαγή  από Smart night σε Select. Δεν υπάρχει γυρισμός μετά.. Ιδίως αυτοί που έχουν και αέριο και συνέπεια 50% δηλαδη στην τιμή.. Θέλει σκέψη.. 

Δημοσ.

στο Select μετά τον Φεβρουάριο πως θα υπολογίζεται η χρέωση; 

Νομίζω ότι στο Smart Night είναι πιο σίγουρα τα πράγματα σε βάθος χρόνου.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, geopro είπε

Μετακόμισε σε διπλανό φόρουμ και δεν είναι και ο μόνος.

αν επιτρέπεται, πιο είναι το διπλανό?

έτσι για την ιστορία και την παρακολούθηση.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tempo είπε

Ναι πιθανότατα....απλά πήγαμε πολλοί τουρίστες στο smart night και αναπολούμε τις καλές εποχές που βγάζαμε μήνα χωρίς να βάλουμε το χέρι στην τσέπη για πληρωμή λογαριασμού.🤣. Γι αυτό μας κακοφαινεται. Ελπίδα μας να βγει κανα δυνατο promo σε black friday που να μην είναι όμως μόνο για σταθερό πρόγραμμα,γιατί σκουριασαμε αραχτοι. 

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κραταω το λάβαρο του τουρισμού προσωπικά. Δεν με δελέασε το Smart Night γιατί προτιμώ τα μηνιαία δώρα σε συνδυασμό με χαμηλή τιμή Kwh. Απο 2 παροχές η μια εξοχική κατοικία με 0 καταναλωση τον περισσότερο καιρό προς το παρόν εκμεταλλέυτηκα την προσφορά Skroutz. Αν βγεί καποια καλή προσφορά τώρα την χτυπάμε, διαφορετικα τέλη Δεκεμβρίου θα παω στο Zenith Select.

Επεξ/σία από madboy
Δημοσ.
Στις 14/11/2024 στις 2:28 ΠΜ, Walternet είπε

Με αφορμή  ερώτημα που προηγήθηκε,

Εάν πρόκειται για εξοχικό με παλιό μετρητή και δεν υπάρχει αυτή την στιγμη λόγω του κρύου καιρού /προχωρημένου φθινόπωρου και επερχόμενου χειμώνα  κάποιος γνωστός  εκεί γύρω για να βγάλει φωτο  τον μετρητή με την τρέχουσα ένδειξη τι γίνεται?

(Δηλαδή εαν δεν υπάρχει άμεσα η δυνατότητα φωτογράφισης του παλιάς τεχνολογίας μετρητή) .

Δεν είναι απαραίτητη η φωτογραφία. Η ένδειξη είναι.

Αν δεν έχει γίνει κατανάλωση από την τελευταία μέτρηση, βάζεις αυτήν. Αν πιστεύεις ότι έχει γράψει κάτι ο μετρητής βάζεις κάτι περισσότερο, αν μπορείς να υπολογίσεις. Θα βοηθήσουν και οι περσινοί λογαριασμοί με τις αντίστοιχες καταναλώσεις

Στις 14/11/2024 στις 5:52 ΜΜ, ThymiosPaP είπε

Είμαι στο πρόγραμμα Home Value Safe 6Μ της Protergia και βρίσκομαι στον 6ο και τελευταίο μήνα του συμβολαίου μου

image.png.de0607731c1fd87585d12e50b75be3dd.png

Αν αποχωρήσω τώρα, επιβαρύνομαι με ρήτρα 20€ ή στη διάρκεια του 6ου μήνα έχει μηδενιστεί;

Σε έχουν πάρει τηλέφωνο και σε έχουν ενημερώσει για κάποιο άλλο πρόγραμμα ώστε να μεταβείς σε εκείνο;

Πρόσεξε να μην έχει γίνει αυτόματη ενεργοποίηση σε καινούριο μπλε και μετά δεν θα μπορείς να φύγεις 

14 ώρες πριν, gespi79 είπε

Καλημέρα σε όλους!

Βλέπω το τοπικ απο καιρό σε καιρό εδω και κανα χρονο μπορει και παραπανω, αλλά δεν μπορώ να πω οτι σκαμπαζω και τόσο τελικα, οπότε είπα να ρωτήσω μην εχω χάσει τίποτα ψιλά γράμματα και παγίδες

Είμαι ένα απο αυτούς με τα πρασινα τιμολογια της ΔΕΗ ακόμα. :)
Με μικρη καταναλωση και ΚΟΤ-Β μέχρι πρόσφατα δεν μπηκα στην διαδικασία να αλλάξω και αν εξαιρέσεις τον Ιουλιο που μου ηρθε 90κατι ευρω συνηθως ερχεται γυρω γυρω στα 50 άντε 60 ευρώ με τελευταιο λογαριασμο 100kwh μερα και 60 νύχτα.
Επειδή έχασα το ΚΟΤ και ανησυχώ οτι θα ανεβουν και οι τιμές πάλι αφου μπαινουν κρύα σκεφτομαι να κανω μια κινηση...

Οπως βλέπω τις τιμές στα μπλε βλεπω μεγάλη διαφορά στην τιμη κιλοβατωρας! Λεω λογικα ένα πρόγραμμα μπλε οπως της Ζενιθ που ειναι και 12μηνο πρέπει να μου δίνει με σημερινες τιμές τουλαχιστον ενα 15-20% χαμηλότερο όπως το κατάλαβα.
Και λεω 12μηνο γιατι σκεφτομαι οτι του χρονου τον Οκτωβριο λογικα παλι χαμηλες τιμές θα παιζουν παλι για να αλλαξει καποιος συμβολαιο.
Σωστά τα λέω;

Ευχαριστώ πολύ όποιον μου δωσει τα φώτα του!

Κανένας δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει τον άλλο μήνα όχι τώρα ένα χρόνο μετά

Τα σταθερά σου δίνουν μία εξασφάλιση. Της Ζενίθ και της Φυσ. Αέριο είναι καλά ετήσια σταθερά

14 ώρες πριν, panosavl είπε

Καλημέρα

Θα ήθελα τα φώτα σας, για τον χ ψ λόγο που δεν χρειάζεται ανάλυση, έχω παραμένει στο πράσινο τιμολόγιο της ΔΕΗ.
Έχω καταλάβει πλέον ότι δεν με συμφέρει να κάθομαι εκεί, αλλά δεν έχω την διάθεση να αλλάζω συχνά πάροχο, οπότε ψάχνω εταιρεία που να με κρατήσει για ένα χρόνο και θα με συμφέρει, είτε σε μπλε είτε σε κίτρινο τιμολόγιο.

Αν μπορείτε να προτείνετε κάποιες επιλογές από αξιόπιστες εταιρείες

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Της Ζενίθ και της Φυσ. Αέριο είναι καλά ετήσια σταθερά αλλά και μπορείς να δεις και της ΔΕΗ γιατί έχει χαμηλό πάγιο

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, gespi79 είπε

Καλημέρα σε όλους!

Βλέπω το τοπικ απο καιρό σε καιρό εδω και κανα χρονο μπορει και παραπανω, αλλά δεν μπορώ να πω οτι σκαμπαζω και τόσο τελικα, οπότε είπα να ρωτήσω μην εχω χάσει τίποτα ψιλά γράμματα και παγίδες

Είμαι ένα απο αυτούς με τα πρασινα τιμολογια της ΔΕΗ ακόμα. :)
Με μικρη καταναλωση και ΚΟΤ-Β μέχρι πρόσφατα δεν μπηκα στην διαδικασία να αλλάξω και αν εξαιρέσεις τον Ιουλιο που μου ηρθε 90κατι ευρω συνηθως ερχεται γυρω γυρω στα 50 άντε 60 ευρώ με τελευταιο λογαριασμο 100kwh μερα και 60 νύχτα.
Επειδή έχασα το ΚΟΤ και ανησυχώ οτι θα ανεβουν και οι τιμές πάλι αφου μπαινουν κρύα σκεφτομαι να κανω μια κινηση...

Οπως βλέπω τις τιμές στα μπλε βλεπω μεγάλη διαφορά στην τιμη κιλοβατωρας! Λεω λογικα ένα πρόγραμμα μπλε οπως της Ζενιθ που ειναι και 12μηνο πρέπει να μου δίνει με σημερινες τιμές τουλαχιστον ενα 15-20% χαμηλότερο όπως το κατάλαβα.
Και λεω 12μηνο γιατι σκεφτομαι οτι του χρονου τον Οκτωβριο λογικα παλι χαμηλες τιμές θα παιζουν παλι για να αλλαξει καποιος συμβολαιο.
Σωστά τα λέω;

Ευχαριστώ πολύ όποιον μου δωσει τα φώτα του!

Αν η κατανάλωση σου ειναι 160 κιλοβατωρες από ότι κατάλαβα σε συμφέρει το Nrg Hybrid 2.0. Που είναι Κίτρινο Υβριδικό δηλαδή το συγκεκριμενο πρόγραμμα έχει Σταθερή τελικη τιμή στα 9,5 λεπτά για τις πρώτες 150 κιλοβατωρες καταναλωση του μήνα για 12 μηνες και η υπερβάλλουσα καταναλωση με κυμαινομενη χρέωση οπότε μόνο 10 κιλοβατωρες τον μηνα θα πληρώνεις σε κυμαινομενη χρέωση γιατί οι υπόλοιπες 150 από τις 160 έχουν την σταθερή τιμή στα 9,5 λεπτά. Το πάγιο είναι το ίδιο με το πράσινο της ΔΕΗ 5 ευρώ. Και είναι ανοιχτό συμβόλαιο χωρίς ρήτρα πρόωρης αποχωρησης

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, tempo είπε

Από Μάρτη οι τιμές του είναι οι αρχικές κυμαινόμενες του smart night αλλά χωρίς έκπτωση 40% και νομίζω και χωρίς συνέπεια 5%. Αν κάνεις το επιλέξει θα πρέπει να βάλει υπενθύμιση να το αλλάξει τέλος Φλεβάρη.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, konstantinost24 είπε

Αν η κατανάλωση σου ειναι 160 κιλοβατωρες από ότι κατάλαβα σε συμφέρει το Nrg Hybrid 2.0. Που είναι Κίτρινο Υβριδικό δηλαδή το συγκεκριμενο πρόγραμμα έχει Σταθερή τελικη τιμή στα 9,5 λεπτά για τις πρώτες 150 κιλοβατωρες καταναλωση του μήνα για 12 μηνες και η υπερβάλλουσα καταναλωση με κυμαινομενη χρέωση οπότε μόνο 10 κιλοβατωρες τον μηνα θα πληρώνεις σε κυμαινομενη χρέωση γιατί οι υπόλοιπες 150 από τις 160 έχουν την σταθερή τιμή στα 9,5 λεπτά. Το πάγιο είναι το ίδιο με το πράσινο της ΔΕΗ 5 ευρώ. Και είναι ανοιχτό συμβόλαιο χωρίς ρήτρα πρόωρης αποχωρησης

Μια χαρά είναι για μόνιμη λύση αυτό απλώς συμφέρει μόνο όταν η κατανάλωση είναι γύρω στα 150KWh το μήνα και ξέρει κάποιος ότι είναι εκεί σταθερά, γιατί η υπερβάλλουσα κατανάλωση τιμολογείται 0.20 κάπου.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...