Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 ώρες πριν, hln3 είπε

Δεν υπάρχει λόγος να μπει κρατική επιδότηση όταν υπάρχουν σταθερά τιμολόγια. Ο καθένας έκανε την επιλογή του.

Imitation σταθερά υπήρχαν κατά βάση (6μηνα)..Σταδιακά θα προσπαθήσουν να μας σπρώξουν σε 12μηνα σταθερά. Μέχρι τότε δύσκολα θα αποφευχθούν οι επιδοτήσεις, όταν το μερίδιο αγοράς του βασικού παροχου (ΔΕΗ)παραμένει στα σημερινά επίπεδα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έκανα αίτηση για το 6μηνο της protergia και με πήραν από volton και μου είπαν για ένα δικό τους πρόγραμμα μέχρι τον Ιανουάριο, με τη λογική ότι τότε καταργούνται τα 6μηνα προγράμματα. Είναι δυνατόν να καταργηθεί έτσι ένα συμβόλαιο; Οκ, να μην δωθούν ξανά 6μηνα το καταλαβαίνω, αλλά εδώ μου λέει ότι θα σε πετάξει αυτόματα κλπ. Τι γίνεται;

2 λεπτά πριν, pagouris είπε

Έκανα αίτηση για το 6μηνο της protergia και με πήραν από volton και μου είπαν για ένα δικό τους πρόγραμμα μέχρι τον Ιανουάριο, με τη λογική ότι τότε καταργούνται τα 6μηνα προγράμματα. Είναι δυνατόν να καταργηθεί έτσι ένα συμβόλαιο; Οκ, να μην δωθούν ξανά 6μηνα το καταλαβαίνω, αλλά εδώ μου λέει ότι θα σε πετάξει αυτόματα κλπ. Τι γίνεται;

Μη δίνεις βάση σε μπούρδες υπαλλήλων. Δεν καταργούνται τα 6μηνα, απλά με τη νέα ευρωπαική οδηγία θα πρέπει να συγκαταλέγεται μεταξύ των προϊόντων που προσφέρει ένας πάροχος και 12μηνο τιμολόγιο ρεύματος.Το ΥΠΕΝ θα πρέπει να προχωρήσει στην έκδοση Υπουργικής Απόφασης, με την οποία θα εξειδικεύει περαιτέρω την υποχρέωση των προμηθευτών να εντάξουν στα «χαρτοφυλάκιά» τους σταθερά τιμολόγια δωδεκάμηνης διάρκειας το προσεχές διάστημα, αφού είχε βαφτίσει την πατέντα με τα 6μηνα προγράμματα ως μπλε σταθερά. Ότι αναγράφεται στη σύμβασή σου έχει ισχύ.

• Like 1
  • Thanks 1

Γενικά που να αράξουμε για 10 μέρες περίπου μέχρι την Black Friday ? Ποιος πάροχος πιστεύετε με βάση και τα παλαιότερα χρόνια θα βγάλει καλό promo ? 

20 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Γενικά που να αράξουμε για 10 μέρες περίπου μέχρι την Black Friday ? Ποιος πάροχος πιστεύετε με βάση και τα παλαιότερα χρόνια θα βγάλει καλό promo ? 

Δεν έχει νόημα να κάνουμε κάποια κίνηση τώρα που το χρηματηστήριο έχει πάρει την ανηφόρα. Όλα σχετικά είναι, μπορεί να βγει κανένα καλό promo, μπορεί και όχι. Αναμονή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, juanjk είπε

Εφόσον έχει εγκριθεί το αίτημα αποστέλλεται να ενταχθεί η παροχή σου στο μητρώο δικαιούχων του δεδδηε ο οποίος ενημερώνει τον πάροχο για να αποδίδει την έκπτωση στο λογαριασμό.

Όλη η διαδικασία κάνει περίπου 1-2 μήνες αλλά λαμβάνεις αναδρομικά την έκπτωση από την ημερομηνία έναρξης του ΚΟΤ που θα εγκριθεί πχ από 01/10.

Αν η αίτηση σου είναι εγκεκριμένη δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι περισσότερο, απλώς να την παρακολουθείς μήπως υπάρξει κάποια εκκρεμότητα και δεν ενημερωθείς έγκαιρα. 

καποιος που εχει παει προσφατα σε ενοικιο ποτε πρεπει να κανει αιτηση ?

Επεξ/σία από adi32

17 λεπτά πριν, adi32 είπε

καποιος που εχει παει προσφατα σε ενοικιο ποτε πρεπει να κανει αιτηση ?

Aν είναι πρόσφατη η μίσθωση το σύστημα της ΗΔΙΚΑ δεν σε αφήνει να κάνεις αίτηση, γιατί ταυτοποιεί τα στοιχεία από την τελευταία φορολογική δήλωση (που ακόμη δεν έχει το νέο αριθμό παροχής στην κατοικία) και τον ΔΕΔΔΗΕ.  Θα μπορέσει να σε αφήσει το Σεπτέμβριο του νέου έτους όταν θα έχουν επικαιροποιηθεί τα συστήματά τους με την επόμενη φορολογική δήλωση.

Αν θέλεις κάλεσε στο ΗΔΙΚΑ 213 2168391 μήπως ισχύει κάτι διαφορετικό ή μπορεί να γίνει κάτι κατ'εξαίρεση σε αυτή την περίπτωση που μου διαφεύγει.

• Thanks 1

3 λεπτά πριν, juanjk είπε

Aν είναι πρόσφατη η μίσθωση το σύστημα της ΗΔΙΚΑ δεν σε αφήνει να κάνεις αίτηση, γιατί ταυτοποιεί τα στοιχεία από την τελευταία φορολογική δήλωση (που ακόμη δεν έχει το νέο αριθμό παροχής στην κατοικία) και τον ΔΕΔΔΗΕ.  Θα μπορέσει να σε αφήσει το Σεπτέμβριο του νέου έτους όταν θα έχουν επικαιροποιηθεί τα συστήματά τους με την επόμενη φορολογική δήλωση.

Αν θέλεις κάλεσε στο ΗΔΙΚΑ 213 2168391 μήπως ισχύει κάτι διαφορετικό ή μπορεί να γίνει κάτι κατ'εξαίρεση σε αυτή την περίπτωση που μου διαφεύγει.

οκ ευχαριστω θα ρωτησω.

Αν γινεται ετσι καποιος πχ που νοικιασε σπιτι Οκτωβριο θα χασει ενα ολοκληρο χρονο εκτος και παρει αναδρομικα τη μειωση 

ειμαι στη ΔΕΗ και στο μπλε τιμολογιο απο περισυ το Δεκεμβριο...με πηραν για ανανεωση και απο 17 λεπτα την κιλοβατωρα που π[ληρωνα μου ειπαν να μπω στο καινουριο με σταθερη τιμη στα 14,5 λεπτα...Να κατσω ή να παω σε αλλο παροχο?Με συμφερει να παω Προτεργια πχ?Ειμαι και δικαιουχος ΚΟΤ Β

2 λεπτά πριν, blasphemus είπε

ειμαι στη ΔΕΗ και στο μπλε τιμολογιο απο περισυ το Δεκεμβριο...με πηραν για ανανεωση και απο 17 λεπτα την κιλοβατωρα που π[ληρωνα μου ειπαν να μπω στο καινουριο με σταθερη τιμη στα 14,5 λεπτα...Να κατσω ή να παω σε αλλο παροχο?Με συμφερει να παω Προτεργια πχ?Ειμαι και δικαιουχος ΚΟΤ Β

Κυκλοφορούν σαφώς φθηνότερα σταθερά προγράμματα από αυτό που έχεις τώρα πάντως. (Ζενίθ, Ήρων, Protergia)

• Like 1

6 λεπτά πριν, blasphemus είπε

Υπάρχουν επιλογές για μπλε προγράμματα στον ανταγωνισμό συγκριτικά με τα 0,145 της ΔΕΗ, της Protergia το Value Safe είναι ένα απο αυτά.

6 λεπτά πριν, blasphemus είπε

Στη Protergia υπάρχει και το bring a friend οπου αν σε καλεσει κάποιος παίρνεις 30€ επιστροφη (10€ σε καθε λογαριασμό).

Αν στη ΔΕΗ σου δινουν κανα 50€ επιστροφη βγαινει πανω κατω το ιδιο με καταναλωσεις 300-350 kwh  το μηνα

8 minutes ago, blasphemus said:

Τι 17 λεπτά μωρέ. Μέτοχος της ΔΕΗ είσαι; Πήγαινε σε ένα από τα 6μηνα σταθερά που δίνουν τιμή κάτω των 10 λεπτών να δεις πόσο παραπάνω πλήρωνες...

• Like 4
  • Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...