Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, messinia3 είπε

Σε άλλα νέα 229.84 η μέση ημερήσια ΤΕΑ για αύριο 😪. Ούτε το 45% έκπτωση στην τελική δε μας σώζει.

https://thingler.io/map

Πανευρωπαϊκό το κακό, με τα Βαλκάνια να έχουν την τιμητική τους.

Πόσο θα πάει η τιμή κιλοβατώρας με την έκπτωση?

Πάνω από 0.12 ?

11 λεπτά πριν, star_cruiser είπε

Το smart night της ΖΕΝΙΘ δεν παίρνει κρατική επιδότηση, σε περίπτωση που δώσουν;

Παίρνει κανονικά.

Δεν έχει σταθερή τιμή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 λεπτά πριν, star_cruiser είπε

Το smart night της ΖΕΝΙΘ δεν παίρνει κρατική επιδότηση, σε περίπτωση που δώσουν;

Συμμετεχει κανονικα στις κρατικές επιδοτήσεις.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψυχραιμία με την ΤΕΑ μην κάνουμε σαν τα χαζό σάιτ με τις παχυλούς τίτλους.Ειναι λίγο νωρίς ακόμα αν έστω ανέβει τελικά ψηλά θα μπει κρατική επιδότηση οπότε το Σμαρτ ναιτ με 40% και χωρίς πάγια πάλι συμφέρον είναι 😉

Επεξ/σία από favou2000
  • Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, favou2000 είπε

Ψυχραιμία με την ΤΕΑ μην κάνουμε σαν τα χαζό σάιτ με τις παχυλούς τίτλους.Ειναι λίγο νωρίς ακόμα αν έστω ανέβει τελικά ψηλά θα μπει κρατική επιδότηση οπότε το Σμαρτ ναιτ με 40% και χωρίς πάγια πάλι συμφέρον είναι 😉

Προφανώς και η αρχική δικη μου ανάρτηση είχε αρκετή δόση χιούμορ.Θεωρω ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουμε εικόνα και μπορούμε να καταλάβουμε ότι αυτή η παροδική (θέλω να πιστεύω) εκτίναξη των τιμών θα επηρεάσει κατά βάση τα πράσινα τιμολόγια (αμφιβάλλω εάν έστω και ένα μέλος του forum που παρακολουθεί το νήμα έχει τέτοιο)

Όπως και να έχει αυτή η εκτίναξη θέτει πολλούς προβληματισμούς αναφορικά με τη λειτουργία και τη δομή του ευρωπαϊκού χρηματιστηριου. Για να μπορούν οι παροχοι να διαθέτουν σταθερά προγραμματα στις τιμές που έπαιζαν μέχρι πρόσφατα και με δωρεάν πάγια σαφώς και υπάρχει πολύ μεγάλο περιθώριο κέρδους.

Για μένα εαν η τιμή του smart δεν κυμανθεί κάτω από τα 10 λεπτά μέχρι τέλος του χρόνου (μπήκα αρχές Σεπτεμβρίου) θα είναι κάτι το μη αναμενόμενο. 

Όπως και να έχει καλό είναι να παρακολουθούμε την ΤΕΑ και όντως είναι νωρίς ακόμα (καθώς η ζενιθ πάει με ΤΕΑ μήνα) ,χωρίς φυσικά να τρομάζουμε. Όσο λαμογια κι αν είναι δύσκολα θα τη φτάσουν στα 200 μέχρι να έρθει πολύ ψύχος.

2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Πόσο θα πάει η τιμή κιλοβατώρας με την έκπτωση?

Πάνω από 0.12 ?

Είναι νωρίς ακόμα.Ζενιθ τιμολογει με ΤΕΑ μήνα. 

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 2

Στις 10/11/2024 στις 8:16 ΠΜ, dexs7 είπε

Γνωρίζετε πότε τραβάει την πάγια εντολή η ζενίθ;

Αύριο λήγει ο λογαριασμός και δεν με χει χρεώσει ακόμα 

Την ημέρα που λήγει ο λογαριασμός

8 ώρες πριν, stagkia είπε

όπως είδα το https://zenith.gr/el/for-the-home/electricity/power-home-smart-night/

άλλαξε σε 

εώς 30% Έκπτωση

τελικά τι παίζει? 

Aπό 12/11 διατίθεται με 20% μόνιμη έκπτωση, 5% έκπτωση συνέπειας και 5% αν το συνδυάσεις και με φυσικό αέριο. Επιπλέον, δεν έχει τα μηνιαία πάγια δώρο αλλά είναι 5€.

Προσοχή, εν τω μεταξύ στη σελίδα τους έχουν ξεχάσει και ανακοινώνουν τιμές από 0,061 που ισχύει στο παλαιό promo που έληξε. 

Πλέον με την αύξηση, δε μπορεί να ανταγωνιστεί σε καμιά περίπτωση τα υβριδικά κίτρινα με τη σταθερή τιμή το πρώτο διάστημα ούτε και τα μπλε, αλλά μονάχα τα κλασικά κίτρινα & πράσινα.

Αναμένουμε τις κινήσεις black friday βέβαια μέχρι την επόμενη εβδομάδα, από αρκετούς παρόχους.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1

Καλημέρα θέλω να μεταφέρω την παροχή ενός εξοχικού σε πρόγραμμα χωρίς πάγιο και ιδανικά με κάποια δώροεπιταγή όπως  είχα κάνει παλιά στην elpedison.

Ξέρουμε αν κάποια εταιρεία δίνει δώρο αυτή τη στιγμή πέρα τον Ήρωνα;

Έχω δει ότι η Volton δίνει 50€ στο λογαριασμό

3 λεπτά πριν, speedobear είπε

Καλημέρα θέλω να μεταφέρω την παροχή ενός εξοχικού σε πρόγραμμα χωρίς πάγιο και ιδανικά με κάποια δώροεπιταγή όπως  είχα κάνει παλιά στην elpedison.

Ξέρουμε αν κάποια εταιρεία δίνει δώρο αυτή τη στιγμή πέρα τον Ήρωνα;

Έχω δει ότι η Volton δίνει 50€ στο λογαριασμό

1. ΗΡΩΝ econtract που ανέφερες - 50€ στον 1ο λογαριασμό και ηρων yellow free για δωρεάν πάγια

2. Volton Yellow simple - 50€ δώρο (10€ x 5 μήνες δώρο)

3. Volton Yellow Protect αν έχεις skroutz plus - 50€ δωροκάρτα skroutz και 6 μήνες πάγια δώρο

4. Τελευταία λύση χωρίς προμο οποιοδήποτε πρόγραμμα με μηδενικό μηνιαίο πάγιο.

• Like 3

Όχι δεν έχει κάτι αυτή τη στιγμή από ό,τι έχει πέσει στην αντίληψή μου. Βέβαια, αναμένουμε να γίνει κάτι στα δωράκια τώρα μέχρι τέλος του μήνα λόγω black friday.

• Like 1

15 ώρες πριν, stagkia είπε

όπως είδα το https://zenith.gr/el/for-the-home/electricity/power-home-smart-night/

άλλαξε σε 

εώς 30% Έκπτωση

τελικά τι παίζει? 

Κάνε συμβόλαιο να μάθεις.

Γεια σας ! Έχω κάνει μια αίτηση για κοινωνικό τιμολόγιο 23/09 όλο μου βγάζει προς έγκριση.Επειδη κάνω αίτηση για πρώτη φορά, ποσό καιρό κάνει για να εγκριθεί? Είναι φυσιολογική μια τέτοια καθυστέρηση?εχει συμβεί και σε άλλους που κάνουν αίτηση ΚΟΤ?Γνωριζετε μήπως κάποιο τηλ επικοινωνίας ?

Επεξ/σία από tommaxair

Εφόσον έχει εγκριθεί το αίτημα αποστέλλεται να ενταχθεί η παροχή σου στο μητρώο δικαιούχων του δεδδηε ο οποίος ενημερώνει τον πάροχο για να αποδίδει την έκπτωση στο λογαριασμό.

Όλη η διαδικασία κάνει περίπου 1-2 μήνες αλλά λαμβάνεις αναδρομικά την έκπτωση από την ημερομηνία έναρξης του ΚΟΤ που θα εγκριθεί πχ από 01/10.

Αν η αίτηση σου είναι εγκεκριμένη δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι περισσότερο, απλώς να την παρακολουθείς μήπως υπάρξει κάποια εκκρεμότητα και δεν ενημερωθείς έγκαιρα. 

Επεξ/σία από juanjk

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...