Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα μια βοηθεια παρακαλω ,μου ηρθε αυτος ο λογαριασμος απο Ηρωνα basic home ,διαρκεια απο 9-8 εως  6-9.

συνολο με εχουν χρεωσει 659x 0,02209 τιμη κιλοβατωρας απο οτι καταλαβαινω.

Απο οτι βλεπω στη σελιδα https://www.heron.gr/media/qnsgdg2o/final_pricelist_2024_rev112024.pdf

η τιμη κιλοβατωρας για αυγουστο στο προγραμμα ηταν Χρέωση Προμήθειας 0.26805 - Έκπτωση Συνέπειας 0.10926 = Τελική Τιμή Προμήθειας 0.15879.

Εχουν κανει καποιο λαθος στη μετρηση? Η εγω εχω το λαθος που δεν καταλαβαινω?

Ευχαριστω

ηρων.jpg

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, KOSTASMOUS είπε

Καλησπερα μια βοηθεια παρακαλω ,μου ηρθε αυτος ο λογαριασμος απο Ηρωνα basic home ,διαρκεια απο 9-8 εως  6-9.

συνολο με εχουν χρεωσει 659x 0,02209 τιμη κιλοβατωρας απο οτι καταλαβαινω.

Απο οτι βλεπω στη σελιδα https://www.heron.gr/media/qnsgdg2o/final_pricelist_2024_rev112024.pdf

η τιμη κιλοβατωρας για αυγουστο στο προγραμμα ηταν Χρέωση Προμήθειας 0.26805 - Έκπτωση Συνέπειας 0.10926 = Τελική Τιμή Προμήθειας 0.15879.

Εχουν κανει καποιο λαθος στη μετρηση? Η εγω εχω το λαθος που δεν καταλαβαινω?

Ευχαριστω

ηρων.jpg

Η μεσοσταθμικη 0.22 που σου γράφει είναι πλασματική αγνόησε την, καθώς στο λογαριασμό αυτό περιέχονται χρεώσεις για το διάστημα 09/08-06/09 και εκπτώσεις συνεπειας που αφορούν την εμπροθεσμη εξόφληση του προηγούμενου λογαριασμού (10/07-09/08).

Η έκπτωση συνεπειας για το τρέχον διάστημα κατανάλωσης 09/08-06/09 εφόσον το εξοφλήσεις εμπροθεσμα για τον δεις στον επόμενο λογαριασμό κ.ο.κ.

Σωστές δείχνουν οι χρεώσεις αλλά λόγω συνέπειας είναι πιο δυσκολη η ανάγνωση και ο έλεγχος. 

Υ.Σ. Μην καθίσεις στο πράσινο με αυτή την τεράστια αρχική τιμή. Από Ήρων δες blue generous 6M ή yellow one ή/και την αγορά γενικά.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, juanjk είπε

Η μεσοσταθμικη 0.22 που σου γράφει είναι πλασματική αγνόησε την, καθώς στο λογαριασμό αυτό περιέχονται χρεώσεις για το διάστημα 09/08-06/09 και εκπτώσεις συνεπειας που αφορούν την εμπροθεσμη εξόφληση του προηγούμενου λογαριασμού (10/07-09/08).

Η έκπτωση συνεπειας για το τρέχον διάστημα κατανάλωσης 09/08-06/09 εφόσον το εξοφλήσεις εμπροθεσμα για τον δεις στον επόμενο λογαριασμό κ.ο.κ.

Σωστές δείχνουν οι χρεώσεις αλλά λόγω συνέπειας είναι πιο δυσκολη η ανάγνωση και ο έλεγχος. 

Υ.Σ. Μην καθίσεις στο πράσινο με αυτή την τεράστια αρχική τιμή. Από Ήρων δες blue generous 6M ή yellow one ή/και την αγορά γενικά.

Ευχαριστω ,τελικα λοιπον η τιμη στο προγραμμα ηταν 0,26805 οπως αναφερεται για το αυγουστο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, KOSTASMOUS είπε

Ευχαριστω ,τελικα λοιπον η τιμη στο προγραμμα ηταν 0,26805 οπως αναφερεται για το αυγουστο?

Είναι 0.15879, τη διαφορά σε αυτό το λογαριασμο θα τη λάβεις στον επόμενο αν τον εξοφλήσεις εμπροθεσμα. Είναι δηλαδή η έκπτωση συνεπειας του διαστήματος 09/08-31/08 του Αυγούστου η 0.10926 x 523 και για το υπόλοιπο του Σεπτέμβρη 0.05006 x 136. (Σύνολο -63,95€+ΦΠΑ)

Επεξ/σία από juanjk
Δημοσ.
2 ώρες πριν, juanjk είπε

Είναι 0.15879, τη διαφορά σε αυτό το λογαριασμο θα τη λάβεις στον επόμενο αν τον εξοφλήσεις εμπροθεσμα. Είναι δηλαδή η έκπτωση συνεπειας του διαστήματος 09/08-31/08 του Αυγούστου η 0.10926 x 523 και για το υπόλοιπο του Σεπτέμβρη 0.05006 x 136. (Σύνολο -63,95€+ΦΠΑ)

ωραια οπως καταλαβα ερχεται αυτο το ποσο (64 ευρω) σαν επιστροφη στον επομενο λογαριασμο.Ευχαριστω πολυ

• Like 1
Δημοσ.

Σχετικά με τη ZENITH.

Εκανα αίτηση πριν 25 μέρες στο "Power Home Smart Night - "PROMO -40% 8.2024"και ακόμη περιμένω. Δεν υπάρχει χρέος στον παλιό πάροχο.
Μου έστειλαν ένα συμβόλαιο, τους έγραψα ότι συμφωνώ, μου έκαναν τηλ ανάγνωση των όρων, είπα συμφωνώ.
Μετά 2 εβδομάδες μου είπαν να περιμένω να στείλει η ΔΕΔΗΕ καταμέτρηση.
Πηρα στη ΔΕΔΗΕ και είπαν ότι δεν έχουν αίτημα για καταμέτρηση από ΖΕΝΙΤΗ και αλλαγή παρόχου, και με έχουν ακομη στον παλιό πάραχο ΔΕΗ.
Στη ΖΕΝΙΤΗ μετά 22 μέρες μου είπαν ότι το συμβόλαιο ισχύει από την ημέρα της αποδοχής και να περιμένω, μπορεί να καθυστερήσει 40 μέρες!

Είναι κανείς άλλος που να έχει τέτοιο θέμα με αλλαγή παρόχου, μετά 25 μέρες να μην ξέρει αν έχει κάνει αλλαγή παρόχου; Ιδιαίτερα με τη ΖΕΝΙΤΗ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Περρυ είπε

Σχετικά με τη ZENITH.

Εκανα αίτηση πριν 25 μέρες στο "Power Home Smart Night - "PROMO -40% 8.2024"και ακόμη περιμένω. Δεν υπάρχει χρέος στον παλιό πάροχο.
Μου έστειλαν ένα συμβόλαιο, τους έγραψα ότι συμφωνώ, μου έκαναν τηλ ανάγνωση των όρων, είπα συμφωνώ.
Πηρα στη ΔΕΔΗΕ και είπαν ότι δεν έχουν αίτημα για καταμέτρηση από ΖΕΝΙΤΗ και αλλαγή παρόχου, και με έχουν ακομη στον παλιό πάραχο ΔΕΗ.
Στη ΖΕΝΙΤΗ μετά 22 μέρες μου είπαν ότι το συμβόλαιο ισχύει από την ημέρα της αποδοχής και να περιμένω, μπορεί να καθυστερήσει 40 μέρες!

Είναι κανείς άλλος που να έχει τέτοιο θέμα με αλλαγή παρόχου, μετά 25 μέρες να μην ξέρει αν έχει κάνει αλλαγή παρόχου; Ιδιαίτερα με τη ΖΕΝΙΤΗ;

Εμείς κάναμε αίτηση 24/10 για το μπλε σταθερό, μας ήρθε μήνυμα ότι ολοκληρώθηκε η αλλαγή στις 6/11 με ημερομηνία ισχύς 29/10. Σε 13 μέρες δηλαδή.

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Περρυ είπε

Σχετικά με τη ZENITH.

Άρα δεν έχουν στείλει στον Δεδδηε αίτημα για την αλλαγή παρόχου ακόμα.. Όταν  το στείλουν βλέπεις.. 

Δεν νομίζω να ισχύει... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο site της ΖΕΝΙΤΗ γίνεται το μεγάλο μπέρδεμα!
στην σελίδα τους https://zenith.gr/el/for-the-home/electricity/power-home-smart-night/ λένε στην αρχή για: έως 30% Έκπτωση
παρακάτω στη σελίδα λένε: με 40% έκπτωση
και ακόμη παρακάτω υπολογίζουν την τιμή με έκπτωση 50%! (Τιμή Ημέρας Με 10% Έκπτωση Dual)
Η εξήγηση "έχουν κάνει κάποιο λάθος" είναι απαράδεκτη!

Επεξ/σία από Περρυ
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Περρυ είπε

Σχετικά με τη ZENITH.

Σε κάθε αλλαγή παρόχου παρακολουθούμε τον αριθμό της παροχής μας στον Δεδδηε αν έχει αλλάξει το τελευταίο ψηφίο αν στις 4,5  μέρες δεν έχει αλλάξει ξαναπαίρνουμε τηλέφωνο τον πάροχο,και το δεν εννοώ μόνο για ζενίθ αλλά για κάθε ιδιωτη πάροχο τους κυνηγάμε γιατί πολλές φορές κατ εξαίρεση βέβαια γίνονται τέτοιου είδους καθυστερήσεις ο κανόνας είναι γύρω στις 7-8 μέρες το πολύ.

Τώρα στη συγκεκριμένη περίπτωση ξαναπαίρνεις τηλέφωνο πρώτα το δεδδηε αν έχει αίτημα από τον πάροχο αν δεν έχει ξαναπαίρνεις την ζενιθ και τους επιμένεις και τους πιέζεις  τι θα γίνει τέλος πάντων θα φύγω, οι 40 μέρες είναι μόνο αστείο για να γελάς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε άλλα νέα 229.84 η μέση ημερήσια ΤΕΑ για αύριο 😪. Ούτε το 45% έκπτωση στην τελική δε μας σώζει.

https://thingler.io/map

Πανευρωπαϊκό το κακό, με τα Βαλκάνια να έχουν την τιμητική τους.

Επεξ/σία από messinia3
  • Sad 2
Δημοσ.

Καλησπέρα σας, 

Γνωρίζει κανείς αν αξίζει να φύγω απο ΔΕΗ πρασινο προς NRG PRIME 4U υποτιθεται οτι δίνει τιμη κλβατορας 0,085 ενω η ΔΕΗ εχει κοντα στα 0,15. Ωστόσο κάτι μου βρωμάει γνωρίζει κανείς αν αξίζει?

Δημοσ.

Καλησπέρα. Επειδή λόγω αντλίας θερμότητας πλέον οι καταναλώσεις θα είναι αυξημένες ποιο είναι το πιο οικονομικό σταθερό πρόγραμμα  γιατί δεν έχω χρόνο και ενέργεια να ψάχνω κάθε μήνα. Μέχρι στιγμής είμαι σε ελιν αλλά όχι το σταθερό τους. Βλέπω το σταθερό Protergia Οικιακό Value Safe 6μήνες με τιμή 0,095 και 10 ευρώ πάγιο. Υπάρχει  κάτι οικονομικότερο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, periklisathanaso7 είπε

Καλησπέρα σας, 

Γνωρίζει κανείς αν αξίζει να φύγω απο ΔΕΗ πρασινο προς NRG PRIME 4U υποτιθεται οτι δίνει τιμη κλβατορας 0,085 ενω η ΔΕΗ εχει κοντα στα 0,15. Ωστόσο κάτι μου βρωμάει γνωρίζει κανείς αν αξίζει?

Το 0.085 είναι η βασική τιμή και όχι η τελική, εφαρμόζεται προσαύξηση σε αυτό το πρόγραμμα όπως τα πράσινα. Συμπερασματικά είναι χειρότερο από το κίτρινο ΔΕΗ πχ. Δες και το λινκ στην υπογραφή μου. Υπάρχουν επιλογές, για τι κατανάλωση όμως πρόκειται;

18 λεπτά πριν, kax54638 είπε

Καλησπέρα. Επειδή λόγω αντλίας θερμότητας πλέον οι καταναλώσεις θα είναι αυξημένες ποιο είναι το πιο οικονομικό σταθερό πρόγραμμα  γιατί δεν έχω χρόνο και ενέργεια να ψάχνω κάθε μήνα. Μέχρι στιγμής είμαι σε ελιν αλλά όχι το σταθερό τους. Βλέπω το σταθερό Protergia Οικιακό Value Safe 6μήνες με τιμή 0,095 και 10 ευρώ πάγιο. Υπάρχει  κάτι οικονομικότερο;

Υπάρχει αυτό που αναφέρεις και αντίστοιχο είναι και το heron blue generous 6Μ και το zenith direct plus 12Μ, τα δύο τελευταία με έκπτωση συνεπειας. Εναλλακτικά υπάρχουν κάποια κίτρινα με σταθερή τιμή έως Γενάρη ή Φλεβάρη.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...