Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, σήμερα μου ήρθε ο τελικός λογαριασμός Ήρων yellow one home, νομίζω χρέωσαν σωστά και έβαλαν στο τελικό και την έκπτωση συνέπειας.
Ανεβάζω τόν δεύτερο και τρίτο (τελικό) λογαριασμό, από 09/10 είμαι στην ζενίθ.
Μια επαλήθευση από κάποιο μέλος αν θέλει.

Τους ανέβασα ξανά, δεν ξέρω αν φαίνονται καλύτερα.

Screenshot_2024-11-11-13-52-33-729_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2024-11-11-13-51-58-263_com.miui.gallery.jpg

Επεξ/σία από koriosg4
  • Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν είναι απόλυτα ευδιάκριτα τα στοιχεία. Βάζει μια συνέπεια αλλά για πόσες κιλοβατώρες αφορά; Πιθανά αφορά τη συνέπεια του προηγούμενου λογαριασμού που εξόφλησες εμπρόθεσμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά γρήγορη απορία. Μου ήρθε ό πρώτος Ηρών λογαριασμός. Λόγω της έκπτωσης νέου πελάτη και της μέτρησης που ήταν μόλις μιά βδομάδα ήρθε αρνητικό στα - 37. Υποθέτω τον επόμενο μήνα που θα είναι φουλ θα ξεκινών με υπόλοιπο μείον 37 που θα αφαιρεθούν από τον νέο λογαριασμό σωστά? 

Επεξ/σία από costacurta
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, costacurta είπε

Παιδιά γρήγορη απορία. Μου ήρθε ό πρώτος Ηρών λογαριασμός. Λόγω της έκπτωσης νέου πελάτη και της μέτρησης που ήταν μόλις μιά βδομάδα ήρθε αρνητικό στα - 37. Υποθέτω τον επόμενο μήνα που θα είναι φουλ θα ξεκινών με υπόλοιπο μείον 37 που θα αφαιρεθούν από τον νέο λογαριασμό σωστά? 

Ακριβώς έτσι. Παράδειγμα:

Προηγούμενο Υπόλοιπο=-37€

Τρέχων λογαριασμός=100€

Πληρωτέο ποσό = 63€

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, juanjk είπε

H τιμή ΔΕΗ θα κυμαίνεται σε επίπεδα 0,12 στην καλύτερη έως 0,15 απλώς μπορεί να έχει κάποιο δώρο εγγραφής όπως τα 30€ που έχει ήδη για νέους πελάτες. Οι παραπάνω 2 προσφορές volton και ζενιθ δεν πλησιάζονται από πρόγραμμα ΔΕΗ.

Γενικά ψάχνω για σταθερό, κ το καλύτερο αυτή τη στιγμή είναι της ζενίθ με δώρο 6 πάγια.

Όμως έχω ακούσει πολλά αρνητικά για την συγκεκριμένη εταιρία κ από άτομα εδώ μέσα που δεν είχαν καλή εμπειρία.

Οπότε ακόμα κ ακριβότερη να βγαίνει η ΔΕΗ, αν βγάλει σταθερό στα 12 λεπτά έφυγα για εκεί.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, juanjk είπε

Δεν είναι απόλυτα ευδιάκριτα τα στοιχεία. Βάζει μια συνέπεια αλλά για πόσες κιλοβατώρες αφορά; Πιθανά αφορά τη συνέπεια του προηγούμενου λογαριασμού που εξόφλησες εμπρόθεσμα.

Ευχαριστώ, αλλά αν υποθέσουμε ότι ο δεύτερος και ο τρίτος (τελικός) λογαριασμός έχουν συνολικά 140+239 kWh=379×0.0234 έκπτωση συνέπειας =8.86€.Ο Ήρων στο τελικό λογαριασμό έχει -13.01€.δεν το ψάχνω περισσότερο 

Στους 3 μήνες που έμεινα για 930kwh πλήρωσα συνολικά ούτε 80€ ήταν και το δώρο μέσα, αλλά και ΚΟΤΒ, και η επιδότηση του κράτους.

Οπότε καλά πήγε νομίζω το πέρασμα αυτό 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, bill999r είπε

Γενικά ψάχνω για σταθερό, κ το καλύτερο αυτή τη στιγμή είναι της ζενίθ με δώρο 6 πάγια.

Όμως έχω ακούσει πολλά αρνητικά για την συγκεκριμένη εταιρία κ από άτομα εδώ μέσα που δεν είχαν καλή εμπειρία.

Οπότε ακόμα κ ακριβότερη να βγαίνει η ΔΕΗ, αν βγάλει σταθερό στα 12 λεπτά έφυγα για εκεί.

Δεν πρόκειται να γίνει ποτέ αυτό. Μη τη φοβάσαι τη zenith, εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Η μεση χονδρικη τιμη ρευματος σημερα στην Ελλαδα ειναι στα 17 

202.22 μέση ημερήσια ΤΕΑ για αύριο 😪...ετοιμαστείτε για άρθρα τύπου έρχεται η κόλαση στις τιμές ηλεκτρικής ενέργιεας.

Επεξ/σία από messinia3
  • Sad 5
  • Haha 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vagos789 είπε

Η μεση χονδρικη τιμη ρευματος σημερα στην Ελλαδα ειναι στα 17 

Ναι αλλά χθες ήταν από τις πιο φθηνές, στα 11 λεπτά. Να τα λέμε όλα!

3 ώρες πριν, koriosg4 είπε

Καλημέρα, σήμερα μου ήρθε ο τελικός λογαριασμός Ήρων yellow one home, νομίζω χρέωσαν σωστά και έβαλαν στο τελικό και την έκπτωση συνέπειας.
Ανεβάζω τόν δεύτερο και τρίτο (τελικό) λογαριασμό, από 09/10 είμαι στην ζενίθ.
Μια επαλήθευση από κάποιο μέλος αν θέλει.

Τους ανέβασα ξανά, δεν ξέρω αν φαίνονται καλύτερα.

Screenshot_2024-11-11-13-52-33-729_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2024-11-11-13-51-58-263_com.miui.gallery.jpg

1 ώρα πριν, koriosg4 είπε

Ευχαριστώ, αλλά αν υποθέσουμε ότι ο δεύτερος και ο τρίτος (τελικός) λογαριασμός έχουν συνολικά 140+239 kWh=379×0.0234 έκπτωση συνέπειας =8.86€.Ο Ήρων στο τελικό λογαριασμό έχει -13.01€.δεν το ψάχνω περισσότερο 

Στους 3 μήνες που έμεινα για 930kwh πλήρωσα συνολικά ούτε 80€ ήταν και το δώρο μέσα, αλλά και ΚΟΤΒ, και η επιδότηση του κράτους.

Οπότε καλά πήγε νομίζω το πέρασμα αυτό 

Έτσι όπως τα βάζεις αν ο δεύτερος είναι αυτός που είναι πιο πάνω και ο τελικός αυτός που είναι κάτω, εγώ βλέπω να έχει περαστεί στον δεύτερο η έκπτωση συνέπειας του εκκαθαριστικού και στον τρίτο (τελικό) να μην έχει περαστεί άλλη έκπτωση συνέπειας...

Αλλά αν είσαι ευχαριστημένος στο σύνολο, it's OK!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, costacurta είπε

Έτσι ακριβώς , όπως στο λέει κι ο φίλος πιο πριν . Απλά για να μας μπερδεύουν , ξαναχρεώνουν  την έκπτωση και το ρεύμα . Στο προηγούμενο παράδειγμα θα έβλεπες -50 ξανά και αξία ρεύματος 13 .

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, koriosg4 είπε

Καλημέρα, σήμερα μου ήρθε ο τελικός λογαριασμός Ήρων yellow one home, νομίζω... 

Βλέπω πως έχεις ΚΟΤ. Συνήθως ο Ηρων στα ΚΟΤ τιμολόγια δίνει την έκπτωση συνέπειας 2 λογαριασμούς μετά, επειδή έχουν μεγάλο περιθώριο εξοφλησης 40 μέρες.  Κοίτα μήπως η έκπτωση συνέπειας στο τελικό, αφορα μονο στον 1ο λογαριασμό σου και δεν σου έχουν δώσει την συνέπεια του 2ο.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 10/11/2024 στις 12:03 ΜΜ, tempo είπε

καλημέρα, προσπαθώ να δώσω την ένδειξη του μετρητή (Κανονικό + νυχτερινό) στην zenith μέσω του app και δεν τις δέχεται....Μου βγάζει μήνυμα ότι η καταχώριση της ένδειξης απέτυχε. Έχει ληφθεί άλλη ένδειξη την ίδια μέρα. Τι πάει λάθος; Έχετε κάνει καταχώρηση στην zenith μέσω εφαρμογής χωρίς πρόβλημα;

Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ μέσω εφαρμογής . 

Τελικά το έκανα μέσω ιστοσελίδας . 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, bilham είπε

Ναι αλλά χθες ήταν από τις πιο φθηνές, στα 11 λεπτά. Να τα λέμε όλα!

Δεν το λες και χαμηλά για Κυριακή!Θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρχει αποκλιμάκωση το επόμενο διάστημα, αλλιώς πάλι θα ξηλωθει για επιδοτήσεις το Δεκέμβριο ο Κουλης 😜

• Haha 2
Δημοσ.

Να αναφέρω τα παρακάτω από αύριο: 

Το ζενίθ direct plus από 12/11 θα είναι διαθέσιμο με τα πρώτα 3 πάγια δώρο  (αντί τα 6 πάγια). 

Το home Select θα έχει τη σταθερή τιμή 0.085 μέχρι τέλος Φλεβάρη.

Το Smart Night από 12/11 θα  παρέχεται 20% έκπτωση στην τελική τιμή, με +5% συνέπεια 😭😭

Ε αναμένουμε βέβαια και τις black Friday την επόμενη εβδομάδα από τους  παρόχους.

• Like 5
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...