Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tempo είπε

καλημέρα, προσπαθώ να δώσω την ένδειξη του μετρητή (Κανονικό + νυχτερινό) στην zenith μέσω του app και δεν τις δέχεται....Μου βγάζει μήνυμα ότι η καταχώριση της ένδειξης απέτυχε. Έχει ληφθεί άλλη ένδειξη την ίδια μέρα. Τι πάει λάθος; Έχετε κάνει καταχώρηση στην zenith μέσω εφαρμογής χωρίς πρόβλημα;

Πριν δύο μέρες δεν είχα πρόβλημα.Μηπως πέρασε ο δεδδηε χθες προχθές και δεν δέχεται την δικιά σου;

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 minutes ago, favou2000 said:

Πριν δύο μέρες δεν είχα πρόβλημα.Μηπως πέρασε ο δεδδηε χθες προχθές και δεν δέχεται την δικιά σου;

έχεις μόνο Ημερήσιο ή Ημερήσιο+νυχτερινό;

Ρωτάω γιατί ένας φίλος με πληροφόρησε ότι σήμερα πέρεασε κανονικά την ένδειξη και είχε μόνο Ημερήσιο.

Επεξ/σία από tempo
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, tempo είπε

έχεις μόνο Ημερήσιο ή Ημερήσιο+νυχτερινό;

Ρωτάω γιατί ένας φίλος με πληροφόρησε ότι σήμερα πέρεασε κανονικά την ένδειξη και είχε μόνο Ημερήσιο.

Μόνο ημερήσιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωρίζετε πότε τραβάει την πάγια εντολή η ζενίθ;

Αύριο λήγει ο λογαριασμός και δεν με χει χρεώσει ακόμα 

Επεξ/σία από dexs7
Δημοσ.
3 hours ago, tempo said:

γιατί είναι καλύτερα; Που τις καταχωρώ;

Όχι δεν ειμαι ΚΟΤ

Μπορεί να είναι προσωρινό, δοκίμασε αύριο το πρωί που είναι εργάσιμη 😎

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα!! Έχω 3 παροχές στην Elpedison !! Πηγα τέλη Σεπτεμβρίου για να πάρω τις δωροκαρτες edenred και 1 δωροεπιταγη Σκλαβ για καθε παροχη!! Περιμενω να βγει λογιαριασμος για να την κανω αλλα δε βλεπω καποια καλη επιλογη για τουρισμο!! Να περιμενω λετε black friday ή Christmas? Απ την αλλη,κυριως η elpedison κανει καλες προσφορες, οποτε αν δεν φυγω λογικα θα τις χασω!! Επισης πριν την elpedison ήμουν στον Ηρων, οποτε ειμαι ντεμι στο να ξαναπαω!!! 

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Επειδη εχω χαθεί για τα καλα στα posts, 
θελω μια γρήγορη βοηθεια, αυτη την στιγμή εχω το πρόγραμμα: Protergia Οικιακό Ρεύμα Value Special
Καίμε γύρο στις 350 kw ( 100 νύχτα ) τον μήνα πληρώνουμε 140+ για αυτες τις kw βλεπω οτι το προγραμμα μας ειναι 0.22kw , δεν εχω ασχοληθεί ποτε με αυτα, μιας και τώρα εχω μεταφερθεί στο Σπίτι μου.
Μπορείτε να μου πείτε πολύ απλα και γρήγορα σε ποια εταιρεία να πάω που να με συμφέρει περισότερο;
Η ΔΕΗ που εχουν οι γονείς μου εχω 0.15 την kw που σε σύγκριηση με εμας ειναι αισθητά φθηνότερη,

Αυτό που βαριέμαι ειναι να μην βρώ εταιρεία που για 2,3 μήνες θα ειναι υποσχόμενη και  μετα θα αρχίζουν οι καμπανιές....
δηλαδη ολες αυτές οι παπατζες, του στύλ 0.09 τους πρωτους 6 μήνες για νεους πελάτες, μετα πχ τί γίνεται ποσο ειναι η kw?

Δημοσ.

είμαι ανάμεσα σε Power Home Smart Night αν συνεχιστεί η προσφορά και σε volton yellow protect μέσω skroutz.

μήπως να περιμένω για bf ή Christmas gift μπας κ ρίξει κάποιος πάροχος?

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, baspax1 είπε

θελω μια γρήγορη βοηθεια, αυτη την στιγμή εχω το πρόγραμμα: Protergia Οικιακό Ρεύμα Value Special
Καίμε γύρο στις 350 kw ( 100 νύχτα ) τον μήνα πληρώνουμε 140+ για αυτες τις kw βλεπω οτι το προγραμμα μας ειναι 0.22kw , δεν εχω ασχοληθεί ποτε με αυτα, μιας και τώρα εχω μεταφερθεί στο Σπίτι μου.
Μπορείτε να μου πείτε πολύ απλα και γρήγορα σε ποια εταιρεία να πάω που να με συμφέρει περισότερο;
Η ΔΕΗ που εχουν οι γονείς μου εχω 0.15 την kw που σε σύγκριηση με εμας ειναι αισθητά φθηνότερη,

Αυτό που βαριέμαι ειναι να μην βρώ εταιρεία που για 2,3 μήνες θα ειναι υποσχόμενη και  μετα θα αρχίζουν οι καμπανιές....
δηλαδη ολες αυτές οι παπατζες, του στύλ 0.09 τους πρωτους 6 μήνες για νεους πελάτες, μετα πχ τί γίνεται ποσο ειναι η kw?

Αν θέλεις να πας κάπου και να μην ασχοληθείς ξανά για περισσότερο από 6 μήνες θα σου έλεγα να κοιτάξεις προς Ζενίθ.

Είναι αρκετά καλές οι προσφορές στα προγράμματά της που λήγουν(;) αύριο, 45% με συνέπεια για όλη τη διάρκεια της σύμβασης και δώρο τα πάγια στο κυμαινόμενο και στο ετήσιο σταθερό με τιμή 0,095 και δώρο τα πρώτα 6 πάγια μετά 9,90€ το μήνα

Θα μπορούσες να πας και σε 6μηνο σταθερό στην ΗΡΩΝ ή PROTERGIA και μετά το ξανακοιτάς

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, stagkia είπε

είμαι ανάμεσα σε Power Home Smart Night αν συνεχιστεί η προσφορά και σε volton yellow protect μέσω skroutz.

μήπως να περιμένω για bf ή Christmas gift μπας κ ρίξει κάποιος πάροχος?

Εγώ πάντως θα περιμένω να δω μήπως βγάλει καμία προσφορά η ΔΕΗ. Πάντα τέτοιο καιρό ολο κ κάτι πετάει.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, bill999r είπε

Εγώ πάντως θα περιμένω να δω μήπως βγάλει καμία προσφορά η ΔΕΗ. Πάντα τέτοιο καιρό ολο κ κάτι πετάει.

H τιμή ΔΕΗ θα κυμαίνεται σε επίπεδα 0,12 στην καλύτερη έως 0,15 απλώς μπορεί να έχει κάποιο δώρο εγγραφής όπως τα 30€ που έχει ήδη για νέους πελάτες. Οι παραπάνω 2 προσφορές volton και ζενιθ δεν πλησιάζονται από πρόγραμμα ΔΕΗ.

• Like 4
Δημοσ.
12 ώρες πριν, baspax1 είπε

Καλησπέρα,

Εχεις αρκετές λύσεις. 

Α. Τσεκάρεις ανα μήνα και πας σε εταιρία με δώρα ή εκπτώσεις. Απαιτεί πολύ χρόνο και ενασχόληση, αλλά μπορεί να έχεις τζάμπα ρεύμα ή πολύ φθηνό. 

Β. Αλλαγές ανά 3-4 μήνες. Οπως το είπες, βρίσκεις μια φθηνή και έχεις το νου σου πως μπορεί στο 3μηνο να χρειαστεί να φύγεις γιατί θα αλλάξει τιμές. Εγώ αυτό κάνω και στα 2 χρόνια που είμαι στο δικό μου σπίτι έχω αλλάξει 5 φορές. 

Γ. Πας σε ένα μπλε τιμολόγιο με σταθερή τιμή για έναν χρόνο.Υπάρχουν μπλε με τιμή πάρα πολύ χαμηλότερη από όσα πληρώνεις τώρα.

Δημοσ.

Ημουν ΗΡΩΝ, ειχε ερθει ενας πρωτος λογαριασμος -30ε
Ερχεται ενας 110-30=80 αλλα εχει μεσα και εγγυηση 50ε με ληξη 27/11
Εγω εν τω μεταξυ εχω φυγει απο τα μεσα Οκτ για βολτον
Πληρωνω κατι ή περιμενω τελικο που θα εχει αφαιρεθει και η εγγυηση ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, adi32 είπε

Ημουν ΗΡΩΝ, ειχε ερθει ενας πρωτος λογαριασμος -30ε
Ερχεται ενας 110-30=80 αλλα εχει μεσα και εγγυηση 50ε με ληξη 27/11
Εγω εν τω μεταξυ εχω φυγει απο τα μεσα Οκτ για βολτον
Πληρωνω κατι ή περιμενω τελικο που θα εχει αφαιρεθει και η εγγυηση ?

Αν δεν χάνεις κάποια άξιας σημασίας έκπτωση συνέπειας, μπορείς να αναμένεις τον τελικό.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...