Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

18 λεπτά πριν, KenJiNx είπε

Καλημέρα, έχω κάνει αίτηση στην προτέργια εδώ και περίπου 3 βδομάδες. πως ενεργοποιω την πάγια εντολή ; μέσα από το web banking ;  έχω alpha

Protergia ιδιώτες (ή επιχείρηση αν είναι Γ21,Γ22).

Αν δε δέχεται τη πάγια στη protergia, δοκίμασε watt and wolt. Kαποια κατάστηματα δεν έχουν συγχωνευτεί ακόμα και πάνε οι αιτήσεις μέσω του παλιού συστήματος 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 minutes ago, ekrepali said:

Protergia ιδιώτες (ή επιχείρηση αν είναι Γ21,Γ22).

Αν δε δέχεται τη πάγια στη protergia, δοκίμασε watt and wolt. Kαποια κατάστηματα δεν έχουν συγχωνευτεί ακόμα και πάνε οι αιτήσεις μέσω του παλιού συστήματος 

Είναι επαγγελματικό ναι,
φαντάζομαι μιλάς για εδώ;  
Στον κωδικό πληρωμής τι βάζω; πρέπει να μου έρθει πρώτα ένας λογαριασμός; Γιατί στο συμβόλαιο δεν αναφέρει τίποτα. 
Θέλω να γλυτώσω την εγγύηση.
Σ ευχαριστώ
image.png.3c493cb4f73ad3a55ba98401469d8e92.png

22 minutes ago, KenJiNx said:

Είναι επαγγελματικό ναι,
φαντάζομαι μιλάς για εδώ;  
Στον κωδικό πληρωμής τι βάζω; πρέπει να μου έρθει πρώτα ένας λογαριασμός; Γιατί στο συμβόλαιο δεν αναφέρει τίποτα. 
Θέλω να γλυτώσω την εγγύηση.
Σ ευχαριστώ
image.png.3c493cb4f73ad3a55ba98401469d8e92.png

Ναι το RF το βλέπεις στο 1ο λογαριασμό.

Αν στην αίτηση που υπέγραψες είχες τσεκαρει τη πάγια εντολη, δε μπαίνει εγγύηση στο 1ο λογαριασμο

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το γνωρίζω σίγουρα αλλά δεν είναι κάτι που πρέπει να σε ανησυχεί αν λειτουργεί κατά τα άλλα και ανεβαίνουν οι μετρήσεις στην οθόνη σύμφωνα με την κατανάλωση της παροχής σου. Πιθανότατα είναι κάποια λειτουργία χρήσιμη στο δεδδηε πχ ότι ο μετρητής κατανάλωσε παραπάνω από το μέσο όρο που κατανάλωνε συνήθως. Προσπαθούν να μοντελοποιήσουν και να αυτοματοποιήσουν το σύστημα τους αυτοί για να εντοπίζουν πιο γρήγορα τις ρευματοκλοπές.

Επεξ/σία από juanjk

8 λεπτά πριν, userAnon είπε

Καλημέρα γνωρίζει κανείς τι σημαίνει το κόκκινο alarm στην φωτογραφία του μετρητή?

image.png.63a1b19c4f9d342f1ef01bca9496b6e2.png

Μη σ απασχολει... αυτο αφορα τον ΔΕΔΔΗΕ κ οχι εσενα. Ας ασχοληθουν αυτοι ... οσο μετραει κανονικα τη καταναλωση σου εισαι οκ.

4 minutes ago, mdkamael said:

Μη σ απασχολει... αυτο αφορα τον ΔΕΔΔΗΕ κ οχι εσενα. Ας ασχοληθουν αυτοι ... οσο μετραει κανονικα τη καταναλωση σου εισαι οκ.

Βασικά δεν ξέρω αν όντως μετρά σωστά την κατανάλωση για αυτό ρωτάω. Το είδα τώρα που κατέβηκα για να δώσω μετρήσεις για αλλαγή παρόχου.

10 λεπτά πριν, userAnon είπε

Βασικά δεν ξέρω αν όντως μετρά σωστά την κατανάλωση για αυτό ρωτάω. Το είδα τώρα που κατέβηκα για να δώσω μετρήσεις για αλλαγή παρόχου.

Υπαρχουν Φ/Β?! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, juanjk είπε

Περιλαμβάνει και το δωρεάν πάγιο κανονικά η παράταση έως 08/11. 

Εμένα περιμένω να με καλέσουν από την προηγούμενη Παρασκευή για να αλλαξω πρόγραμμα...

Επεξ/σία από lexotamilf

34 λεπτά πριν, userAnon είπε

Καλημέρα γνωρίζει κανείς τι σημαίνει το κόκκινο alarm στην φωτογραφία του μετρητή?

image.png.63a1b19c4f9d342f1ef01bca9496b6e2.png

Έτσι είναι αυτό.. Κανονικά δουλεύει ο μετρητής.. 

• Thanks 1

Καλημερα παιδες. 04/11 υπεγραφη το συμβολαιο με ζενιθ. Μεχρι στιγμης δεν εχουμε λαβει μηνυμα καλωσορισματος. Εχουμε εικονα ποσο καιρο παιρνει η μεταβαση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η μετάβαση ανεξάρτητα παρόχου γίνεται σε 1 έως 5 εργάσιμες (θέλει και 1-2 μέρες ο πάροχος να ελέγξει τα δικαιολογητικά σου και να την προωθήσει).

Το SMS θα το λάβεις αφού ενημερωθεί και το σύστημα του παρόχου ότι έγινε η αλλαγή στο ΔΕΔΔΗΕ (θέλει κι αυτό 1-2 ημέρες ανάλογα τον πάροχο). Μπορείς να το παρακολουθείς κι εσύ από το ΔΕΔΔΗΕ αν άλλαξε ο διάδοχος (11 ψηφίο παροχής αν αυξήθηκε κατά μία μονάδα)

1 ώρα πριν, lexotamilf είπε

Εμένα περιμένω να με καλέσουν από την προηγούμενη Παρασκευή για να αλλαξω πρόγραμμα...

Δώσανε κι άλλη παράταση έως 11/11 🤥🥱 στο smart night-40 με δωρεάν πάγια και στο μπλε direct plus με τα 6 πάγια δώρο.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...