Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, S90 είπε

Για επαγγελματικο Γ21 τί ειναι συμφερον, εχει κάποιος άποψη που το έψαξε ?

Volton protect με τιμή έως και 01/25 στα 0,089 με 8,90€ πάγιο ή μετά τα 6μηνα σταθερά στα 0,115 με 9,90€ πάγιο από ΗΡΩΝ, PROTERGIA, ELPEDISON

• Like 3
  • Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά μετά από πόσο καιρό σε καλούν από volton όταν δηλώσεις ενδιαφέρον για το Skroutz ? Εμένα πέρασε μια εβδομάδα και τίποτα… 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 minutes ago, Greg29M said:

Καλά μετά από πόσο καιρό σε καλούν από volton όταν δηλώσεις ενδιαφέρον για το Skroutz ? Εμένα πέρασε μια εβδομάδα και τίποτα… 

2-3 εργασιμες ημερες συνηθως. Υπαρχουν τελικα και οι εξαιρεσεις.

Επεξ/σία από madboy
Δημοσ.

Στον πατερα μου ειχα κανει το ζενιθ smart night με μηδενικο παγιο για ολη την διαρκεια της συμβασης. Τωρα βλεπω στο site της ζενιθ οτι αναφερει 5€ παγιο. Επειδη ειπατε οτι πηρε παραταση εως αυριο, τελικα ειναι με μηδενικο παγιο ή οχι;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, greekparot είπε

Στον πατερα μου ειχα κανει το ζενιθ smart night με μηδενικο παγιο για ολη την διαρκεια της συμβασης. Τωρα βλεπω στο site της ζενιθ οτι αναφερει 5€ παγιο. Επειδη ειπατε οτι πηρε παραταση εως αυριο, τελικα ειναι με μηδενικο παγιο ή οχι;

Περιλαμβάνει και το δωρεάν πάγιο κανονικά η παράταση έως 08/11. 

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, juanjk είπε

Ευχαριστώ. Το ελέγχω ακόμα και θα δώσω το link για download.

Καλή δουλειά φαίνεται ότι έχεις κάνει juanjk, μπράβο σου και σε ευχαριστούμε 👍

Είναι ένα θέμα τώρα πώς θα φαίνονται στο excel τα δωρεάν πάγια, οι 3μηνες ανώτατες τιμές, οι εκπτώσεις συνέπειας, η ταξινόμηση κλπ. Εγώ πχ τα πάγια θέλω να τα βλέπω κανονικά και δίπλα η σημείωση ότι είναι δώρο. Αλλά ο καθένας όπως το βλέπει. Θα σου πούνε και άλλοι βέβαια τη γνώμη τους

Υπάρχουν λαθάκια ακόμα, αλλά πιστεύω θα διορθωθούν στην συνέχεια

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bilham είπε

Καλή δουλειά φαίνεται ότι έχεις κάνει juanjk, μπράβο σου και σε ευχαριστούμε 👍

Είναι ένα θέμα τώρα πώς θα φαίνονται στο excel τα δωρεάν πάγια, οι 3μηνες ανώτατες τιμές, οι εκπτώσεις συνέπειας, η ταξινόμηση κλπ. Εγώ πχ τα πάγια θέλω να τα βλέπω κανονικά και δίπλα η σημείωση ότι είναι δώρο. Αλλά ο καθένας όπως το βλέπει. Θα σου πούνε και άλλοι βέβαια τη γνώμη τους

Υπάρχουν λαθάκια ακόμα, αλλά πιστεύω θα διορθωθούν στην συνέχεια

Που είναι το λινκ?

Δημοσ.

για το smart night τς ζενιθ χρειάζεται να υπάρχει νυχτερινός μετρητής και συμφέρει καλύτερα για αυτούς που έχουν νυχτερινό?

εγώ που δεν έχω πως μπορώ να τοποθετήσω?

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, stagkia είπε

για το smart night τς ζενιθ χρειάζεται να υπάρχει νυχτερινός μετρητής και συμφέρει καλύτερα για αυτούς που έχουν νυχτερινό?

εγώ που δεν έχω πως μπορώ να τοποθετήσω?

κανένα θέμα και ας μην έχεις διζωνικό μετρητή ... όσο για το νυχτερινό, ουσιαστική διαφορά θα δεις αν καις βράδυ αρκετές kwh πχ αν παιζεις με αντλια θερμοτητας που λειτουργει 24/7. Βεβαια απο 1.1.2025 θα ξεκινησει το νεο διζωνικο συστημα οποτε δεν θα ηταν και ασχημο να εμπαινες στη διαδικασια να αιτηθεις το μεχρι σημερα λεγομενο ''νυχτερινο ρευμα''. 

• Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, mdkamael είπε

κανένα θέμα και ας μην έχεις διζωνικό μετρητή ... όσο για το νυχτερινό, ουσιαστική διαφορά θα δεις αν καις βράδυ αρκετές kwh πχ αν παιζεις με αντλια θερμοτητας που λειτουργει 24/7. Βεβαια απο 1.1.2025 θα ξεκινησει το νεο διζωνικο συστημα οποτε δεν θα ηταν και ασχημο να εμπαινες στη διαδικασια να αιτηθεις το μεχρι σημερα λεγομενο ''νυχτερινο ρευμα''. 

δεν έχω ιδέα για το νυχτερινό όπως και τα ωράρια μέτρησης, αλλά σίγουρα το βράδυ δλδ μετά τις 10:30 με 11 που ηδη έχει κοιμηθεί το παιδί θα βάλουμε πλυντήρια ρούχων, πιάτων, στεγνωτήριο, αφυγραντηρα όλη την νύχτα κ άλλες ηλεκτρικές συσκευές.

οπότε εκτιμώ ότι μια κατανάλωση τα έχουν όλα αυτά.

από που αιτούμε για νυχτερινό ρεύμα? ΔΕΗ να φανταστώ ή κ από άλλον πάροχο?

επίσης τι κόστος έχει αν γνωρίζεις?

σε ευχαριστώ πολύ @mdkamael

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, stagkia είπε

δεν έχω ιδέα για το νυχτερινό όπως και τα ωράρια μέτρησης, αλλά σίγουρα το βράδυ δλδ μετά τις 10:30 με 11 που ηδη έχει κοιμηθεί το παιδί θα βάλουμε πλυντήρια ρούχων, πιάτων, στεγνωτήριο, αφυγραντηρα όλη την νύχτα κ άλλες ηλεκτρικές συσκευές.

οπότε εκτιμώ ότι μια κατανάλωση τα έχουν όλα αυτά.

από που αιτούμε για νυχτερινό ρεύμα? ΔΕΗ να φανταστώ ή κ από άλλον πάροχο?

επίσης τι κόστος έχει αν γνωρίζεις?

σε ευχαριστώ πολύ @mdkamael

Εδώ είσαι 

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, uphercules10 είπε

Εχει υπόψιν κάποιος φίλος αν η πάγια εντολή περνάει κ μέσω κάρτας ή μόνο από το web banking των τραπεζών;

Για ποιον πάροχο πρόκειται; Με επιφύλαξη, οι πάροχοι που εξυπηρετούν πάγια εντολή με κάρτα είναι οι ΗΡΩΝ, ΔΕΗ Elpedison και nrg.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...