Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
  Στις 22/3/2025 στις 11:02 ΠΜ, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Ευχαριστώ αλλά ποιός όρος είναι περιοριστικός γι`αυτο που λέμε;

Το Νο 5 στους όρους δεν είναι; Ή το καταλαβαίνω λάθος;

Δημοσ.
  Στις 22/3/2025 στις 11:09 ΠΜ, vdeseris είπε

Ο όρος 5 λέει ότι κάθε αφμ μπορεί να κερδίσει 10 φορές το δώρο των 50€ από φίλους ή επιπλέον παροχές που θα φέρει. Αν εγώ έχω πχ 12 παροχές στο όνομα μου, η 1η λέμε ότι έρχεται με σύσταση άλλου. Μένουν άλλες 11 παροχές. Από τις 10 θα πάρω τα 50€(500€ σύνολο) και οι 10 παροχές θα πάρουν τα τμηματικά 50€. Η 11η παροχή θα πάρει μόνο τα 50€ τμηματικά. 

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 22/3/2025 στις 11:09 ΠΜ, vdeseris είπε

Εννοεί έως και 10 συστάσεις ανα Αφμ, όχι ότι έχεις πρόβλημα κάποια από αυτες τις 10 να είναι στον ίδιο Αφμ. Δεν μπορείς όμως να κάνεις 11, δεν θα πάρεις τα 50 για την 11η  συσταση. Είναι λίγο μπερδεμένο.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 22/3/2025 στις 11:15 ΠΜ, alexander098 είπε

Ο όρος 5 λέει ότι κάθε αφμ μπορεί να κερδίσει 10 φορές το δώρο των 50€ από φίλους ή επιπλέον παροχές που θα φέρει. Αν εγώ έχω πχ 12 παροχές στο όνομα μου, η 1η λέμε ότι έρχεται με σύσταση άλλου. Μένουν άλλες 11 παροχές. Από τις 10 θα πάρω τα 50€(500€ σύνολο) και οι 10 παροχές θα πάρουν τα τμηματικά 50€. Η 11η παροχή θα πάρει μόνο τα 50€ τμηματικά. 

Σωστά 

Δημοσ.
  Στις 22/3/2025 στις 10:02 ΠΜ, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Του Juanjk. https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vRwCR4f9DUH9zfy1fy6aYX9wCegyxCdU78HfWg4SeXZmcozNR1swtYJ7MS3sDu0kaxg4X8EMusuaG-2/pubhtml#

Με αφορμή την περίπτωση σου να υπενθυμίσουμε σε όλους ότι ο "τουρισμός" χρειάζεται κάποιο χρόνο και ενεργεια, όχι κάτι φοβερό αλλά μια στοιχειώδη ενασχόληση κατά διαστήματα. Αν δεν μπορούμε/θέλουμε να τα αφιερώσουμε, καλό είναι να μην ασχολούμαστε γιατί μάλλον θα βγουμε χαμένοι.

Ως προς το ερώτημά σου ισχύουν Δεη και Προτεργια (με συσταση) αλλά δες και το εξελ (από πάνω)

Επέκταση  

Ετσι ακριβώς , εγώ δεν ασχολήθηκα λέω σιγά πόσο θα ανέβει ;; Κ με τιμώρησαν κ με χρέωσαν 0.22 την κιλοβατώρα , αλλά κ αυτοί δεν ήταν τυπικοί απέναντι μ, όταν υπέγραψα το συμβόλαιο έλεγε ξεκάθαρα εντός 2 μηνών θα πάρεις την επίταγη ,                                              Η επιταγή ήρθε την 73 ημέρα από τότε που ξεκίνησα να είμαι σε αυτούς !!!!! Αξίζει λες να κυνηγήσω κάποια έκπτωση έστω για αυτές τις 12 ημέρες ; 

Δημοσ.
  Στις 22/3/2025 στις 12:21 ΜΜ, panthrax2 είπε

Ετσι ακριβώς , εγώ δεν ασχολήθηκα λέω σιγά πόσο θα ανέβει ;; Κ με τιμώρησαν κ με χρέωσαν 0.22 την κιλοβατώρα , αλλά κ αυτοί δεν ήταν τυπικοί απέναντι μ, όταν υπέγραψα το συμβόλαιο έλεγε ξεκάθαρα εντός 2 μηνών θα πάρεις την επίταγη ,                                              Η επιταγή ήρθε την 73 ημέρα από τότε που ξεκίνησα να είμαι σε αυτούς !!!!! Αξίζει λες να κυνηγήσω κάποια έκπτωση έστω για αυτές τις 12 ημέρες ; 

Έκπτωση για ποιο ζήτημα; Σε τιμολογησαν βάσει συμβολαίου. Το ότι καθυστέρησε η δωροεπιταγη θα βρουν 1000 δικαιολογίες, έφταιγε η μεταφορική, μεγάλος φόρτος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 22/3/2025 στις 10:46 ΠΜ, vdeseris είπε

Στους όρους αναφέρει ότι το κέρδος από την σύσταση είναι ανά ΑΦΜ. Δεν ισχύει αυτό;

Ναι το αναγράφει,αλλά προφανώς πρόκειται για λάθος. Στο promo του bring a friend αναφέρει ρητά ότι μπορείς να συστήσεις ακόμα και δική σου άλλη παροχή (αρκεί εκείνη τη στιγμή να βρίσκεται σε άλλο πάροχο)

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.

Έχει δει κανένας το Generous Home Max της Heron;

0,0945€ με έκπτωση συνέπειας (αλλιώς 0,18€) και 11€ πάγιο για 18 μήνες σταθερό.

Αξίζει πιστεύετε;

Δημοσ.

Δηλαδή να βάλεις δικηγόρο για αυτές τις 13 ημέρες, να του δώσεις πχ 300€ και να σου βγάλει το δικαστήριο 10€ αποζημίωση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνε καταγγελία μέσω ΡΑΕ αν όντως είχε περάσει η προθεσμία αποστολής της δωροεπιταγής ζητώντας κάποια αποζημίωση για την καθυστέρηση.
Δεν σε τιμώρησε κανένας, από την στιγμή που λήγει η προστασία τιμής 31/01 υπάρχει ρήτρα διακύμανσης και είναι ακριβότερη η kWh για αυτό και δεν μένεις ποτέ σε ένα πρόγραμμα που έχει λήξει. Έπρεπε να είχες αλλάξει πάροχο καθώς δεν είχε προϋπόθεση παραμονής ούτε η αποστολή της δωροεπιταγής όπως τώρα η edenred. Εγώ και τις 2 φορές την ημερομηνία που τις παρέλαβα ήμουν σε άλλο πάροχο.  

Επεξ/σία από vklon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταλαβαίνω πώς νοιώθεις αλλά δυστυχώς έτσι λειτουργεί, γι`αυτό και το προηγούμενο σχόλιό μου. Για να κυνηγήσεις  "έκπτωση" μόνο μέσω Ραε ως μορφή αποζημίωσης αλλά με πολύ αμφιβολο αποτέλεσμα. Προτείνω να το δεις ως "πάθημα-μαθημα" και να πας παρακάτω.

Επεξ/σία από ΑΠΟΛΛΩΝ83
Δημοσ.
  Στις 22/3/2025 στις 8:03 ΠΜ, panthrax2 είπε

Καλησπέρα , είχα κάνει to elpedison win more  στα να πάρω το 50αρικο του σκαλεωενιτη , τελικά την πάτησα μάλλον , δείτε τι μου ήρθε για 800kw , είναι ο δεύτερος λογαριασμός κ πριν 2 ημέρες μου ήρθε η ειδοποίηση για να κάνω εξαργύρωση , θυμάστε μέχρι πότε είχε  κλειδωμένη τιμή γιατί ο πρώτος είχε έρθει με 0.14 αν δεν κάνω λάθος , επίσης αύριο κιόλας θα κάνω αίτηση για σταθερό ,,                       Σκέφτηκα η να πάω στο ΔΕΗ που έχει κ κλειδωμένη τιμή στα 0.13 κ λέει κερδίζεις 100 ευρώ ή αν έχει ακόμα η προτεγια, ξεχνάω κάποιον για σταθερό ;

IMG_2511.png

IMG_2510.png

IMG_2509.png

Επέκταση  

Στο win more 2 ηταν κλειδωμένη η τιμή έως τέλος Γενάρη. 

Προτείνω ένα μπλε από τα Protergia, zenith, fysiko aerio ή Elpedison. 

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 22/3/2025 στις 6:20 ΜΜ, juanjk είπε

Στο win more 2 ηταν κλειδωμένη η τιμή έως τέλος Γενάρη. 

Προτείνω ένα μπλε από τα Protergia, zenith, fysiko aerio ή Elpedison. 

Αν θέλει να "ρισκάρει" με τουρισμό μπορεί να δει και για το κίτρινο της προτεργια στα 0.09093€, πιστεύω και με τη πτώση των τιμών ότι θα διατηρήσουν τη τιμή 

Δημοσ.
  Στις 22/3/2025 στις 12:49 ΜΜ, Swimmer21 είπε

Έχει δει κανένας το Generous Home Max της Heron;

0,0945€ με έκπτωση συνέπειας (αλλιώς 0,18€) και 11€ πάγιο για 18 μήνες σταθερό.

Αξίζει πιστεύετε;

Ουσιαστικά είναι σαν το αντίστοιχο καινούργιο σταθερό από το Φυσικό Αέριο. Η τιμη είναι ίδια, μόνο που εκείνο έχει πάγιο 15€ και αυτό 12€. Βεβαία το άλλο σου δίνει και δωρο επιταγή αβ 6€.

Μεγάλο αρνητικό για μένα που η εκπτωση συνέπειας είναι από τον δεύτερο λογαρ και μετά, όποτε στον πρώτο θα τιμολογηθείς με 0,18€.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...