Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η σύσταση της protergia ειναι για 1 φορά ανά παροχή ή μπορεί να φύγει και να ξανα έρθει με την ίδια σύσταση;

• Απαντ. 5,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
  Στις 20/3/2025 στις 6:59 ΠΜ, stylish είπε

Η σύσταση της protergia ειναι για 1 φορά ανά παροχή ή μπορεί να φύγει και να ξανα έρθει με την ίδια σύσταση;

Λογικά εφόσον είσαι σε άλλο παροχο και θες να ξαναπάς ειναι σαν να εισαι νέος πελάτης αρα ισχύει. 

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 5/2/2025 στις 7:47 ΠΜ, ekrepali είπε

Εγώ αν φύγω για NRG, θα έχω κέρδος κάνα 20ρικο μεχρι 31/3. Αλλά όπως ειπες θα πρέπει να ξαναφυγουμε. Ίσως τότε βγάλει η Elpedison κάνα πασχαλινό πρόγραμμα με ή χωρίς επιταγή Σκλαβενίτη... ίσως και όχι. Μπορεί δηλαδή να καταλήξουμε πάλι πίσω στον Ήρων.

Οπότε προτιμώ να μείνω ΗΡΩΝ μέχρι 31/3 γιατί είναι πιο πιθανό να βγάλουν κλειδωμένο κίτρινο και τον Απρίλιο. Επίσης τα κλειδωμένα του ΗΡΩΝ (όπως τώρα το yellow one) ισχύουν και για υφισταμενους πελάτες.

Να ψαχτούμε σιγά σιγά για Γ21;

Δημοσ.
  Στις 19/3/2025 στις 10:28 ΜΜ, marinna είπε

Πριν καν βγει ο τελικός μου από τη Ζενίθ, έσβησαν τους λογαριασμούς από το my zenith. Τώρα έχω μόνο το viber που λέει το ποσό και τίποτα άλλο. Έχει συμβεί και σε άλλους αυτό; Έτσι τα σβήνει όλα σε dt ενώ έχεις ακόμα προφίλ; Δεν μπορώ να δω ούτε αν αφαίρεσαν το 50ρικο της εγγύησης στον τελικό λογαριασμό - το κάνουν συνήθως ή πρέπει να το ζητήσω αλλιώς;

Και εμένα έσβησαν τον λογαριασμό, μέσω app φαίνεται ως ανενεργή η παροχή και το οφειλόμενο ποσό του τελικού. Μου ήρθε όμως με mail ο τελικός.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 20/3/2025 στις 7:48 ΠΜ, corollag5 είπε

Να ψαχτούμε σιγά σιγά για Γ21;

Aν έχεις ήδη πάρει 50αρικο από ΗΡΩΝ, η μόνη λύση αυτή τη στιγμή είναι το Volton Flat ως προσωρινός προορισμός. 

Ίσως τον Απρίλιο βγούνε νέα κίτρινα κλειδωμένα από ΗΡΩΝ/NRG, ίσως βγάλει η elpe κάνα πασχαλινό δώρο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα, ήμουν στο 6μηνο του ΗΡΩΝ το οποίο λhγει τον άλλο μηνα. Εκανα αίτημα στη ΔΕΗ για το myhome online με τα 50+50 και περίμενα την αντιπροσφορά από ΗΡΩΝ για τα 10eur x 10 μήνες με το 0,11.Τελικά με πήραν και δίνουν 18μηνο σταθερό με 0,094 τιμή kw, με 11,90 πάγιο αλλά 6 eur έκπτωση κάθε μήνα, οπότε το πάγιο πάει στα 5,90.Νομιζω είναι καλά οπότε το δέχτηκα, ας το έχετε υπόψη όσοι φεύγετε.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 20/3/2025 στις 9:45 ΠΜ, damianrag είπε

Καλημέρα, ήμουν στο 6μηνο του ΗΡΩΝ το οποίο λhγει τον άλλο μηνα. Εκανα αίτημα στη ΔΕΗ για το myhome online με τα 50+50 και περίμενα την αντιπροσφορά από ΗΡΩΝ για τα 10eur x 10 μήνες με το 0,11.Τελικά με πήραν και δίνουν 18μηνο σταθερό με 0,094 τιμή kw, με 11,90 πάγιο αλλά 6 eur έκπτωση κάθε μήνα, οπότε το πάγιο πάει στα 5,90.Νομιζω είναι καλά οπότε το δέχτηκα, ας το έχετε υπόψη όσοι φεύγετε.

Στείλε στη ΔΕΗ υπογεγραμμένο αίτημα υπαναχώρησης γιατι θα έχεις παρατράγουδα (πέναλτυ αποχώρησης).

• Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μία σύσταση για προτέργια παρακαλώ ευχαριστώ.

καλύφθηκα ευχαριστώ.

Επεξ/σία από xsaviola28
Δημοσ.
  Στις 20/3/2025 στις 9:41 ΠΜ, ekrepali είπε

Aν έχεις ήδη πάρει 50αρικο από ΗΡΩΝ, η μόνη λύση αυτή τη στιγμή είναι το Volton Flat ως προσωρινός προορισμός. 

Ίσως τον Απρίλιο βγούνε νέα κίτρινα κλειδωμένα από ΗΡΩΝ/NRG, ίσως βγάλει η elpe κάνα πασχαλινό δώρο.

Τι δινει Volton Flat; 500kwh?

Δημοσ.
  Στις 20/3/2025 στις 9:41 ΠΜ, ekrepali είπε

Στην Volton τι παίζει με την συνέπεια; Ξεκινάει στον 2ο λογαριασμό και στον τελικό χάνεται;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 20/3/2025 στις 9:45 ΠΜ, damianrag είπε

είναι τιμή με συνέπεια το 0,094  ??? Η έκπτωση είναι και για τους 18 μήνες??

Επεξ/σία από Trikala_city
Δημοσ.
  Στις 20/3/2025 στις 4:18 ΜΜ, corollag5 είπε

Στην Volton τι παίζει με την συνέπεια; Ξεκινάει στον 2ο λογαριασμό και στον τελικό χάνεται;

Εφαρμόζεται από τον 1ο λογαριασμό και δεν χάνεται αν εξοφλείται ο λογαριασμός εμπροθεσμα. 

Δημοσ.
  Στις 20/3/2025 στις 6:12 ΜΜ, Liquid είπε

Για Γ21 η Volton στο Flat μου πρόσφερε και 6χ10€ που μηδενίζει το πάγιο.

Γενικά σαν πολλά promo να έπεσαν τελευταία! Μήπως από Απρίλιο έρχονται προγράμματα με χαμηλές τιμές; 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...