Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, mdkamael said:

Αντε να θες να βαλεις να σιγοβράσεις μια μερακλίδικη φασολάδα ρε αδερφέ και να εισαι μονιμως με το αγχος μην και χτυπησει το κινητο μετα τις προειδοποιησεις της κυβερνησης, τωρα και για αυξηση της μεγαβατώρας ανα ώρα μπας κ κανεις και καμια εξοικονομηση... δυναμικο τιμολογιο fail πριν ακομη γινει εμπορικο....🤪

Screenshot_20250208_094908_Chrome.jpg

Εγώ λέω να βαράει σειρήνα όπως το 112. 

11 minutes ago, gcminotaur said:

Καλησπέρα παιδιά, έχω κάνει αίτηση μέσω econtract στον ηρων μου στείλανε να κάνω αποδοχή συμβολαίου, το τιμολόγιο που επέλεξα ήταν το Yellow one home, στη σύμβαση που στείλανε γράφει διάρκεια σύμβασης 12 μήνες, τι σημαίνει αυτο; επειδή είπα να πάω σε αυτούς μέχρι τέλος Μαρτίου να πάρα την επιταγή και μετά να δω μήπως πάω σε άλλο. (Ακόμα δεν έκανα αποδοχή,  τους έστειλα να με πουν τι σημαίνει αυτο). Είναι λογικό αυτο που γράφει μήπως κάνουν πονηριες;

Οι γενικοί όροι έχουν 12 μηνη διάρκεια και ανανεώνονται αυτόματα για άλλους 12 μήνες. Διαφορετικά θα κοβόταν το ρεύμα.

Εσένα σε νοιάζουν οι όροι του προγράμματος... κλειδωμένη τιμή μέχρι 31/3, μετά μπαίνει μηχανισμός διακύμανσης. Και δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης.

Κάνε αποδοχή.

• Like 2
  • Haha 1
  • Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ekrepali είπε

Εγώ λέω να βαράει σειρήνα όπως το 112. 

Οι γενικοί όροι έχουν 12 μηνη διάρκεια και ανανεώνονται αυτόματα για άλλους 12 μήνες. Διαφορετικά θα κοβόταν το ρεύμα.

Εσένα σε νοιάζουν οι όροι του προγράμματος... κλειδωμένη τιμή μέχρι 31/3, μετά μπαίνει μηχανισμός διακύμανσης. Και δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης.

Κάνε αποδοχή.

Ευχαριστώ φίλε για την άμεση απάντηση!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To excel δειχνει μονο το ηλεκτρικο ρευμα, αλλα φανταζομαι οτι συνδυαστικα ρευμα+φυσικο αεριο το πακετο της zenith ειναι αρκετα καλο για μπλε συμβολαιο, σωστα;;

Μεταξυ zenith και elpedison ποιο συνδυαστικο προτεινετε και γιατι;

Επισης αν γινεται να μην υπαρχει ρητρα και σταθερη τιμη. Και τι γινεται μετα την 12μηνη συνδεση; Σε καποια προγραμματα βλεπω οτι η τιμη αυξανει.

Επεξ/σία από Witcher1st
Δημοσ.

Κλασική περίπτωση αφαίρεσης 50αρικου δεν είναι αυτή ; Για τσεκάρετε αν μπορείτε οι ειδικοί και πείτε μου να ανοίξω 100η φορά ραε. 

Spoiler

IMG_8778.jpeg.4277743e04bfef91c1875ad3648fb69f.jpegIMG_8779.jpeg.d3a9502f416147f8e879fd9423cc663f.jpeg

Δημοσ.

Καλημέρα,

Εχω τις παρακάτω συνδέσεις στην ΔΕΗ δεν το είχα ψάξει μέχρι τώρα όλα νομίζω ότι ηρθε ηωρα για κατι οικονομικότερο   σε σταθερο . Τι επιλογές υπάρχουν. Ευχαριστώ (Γ21 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ Γ1Ν ΟΙΚΙΑΚΟ)

21.jpg.324f065a26aa38477fca8916df40ab12.jpg1.jpg.d1736e5c574712f9e7c6beb756ea77a7.jpg

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Κλασική περίπτωση αφαίρεσης 50αρικου δεν είναι αυτή ; Για τσεκάρετε αν μπορείτε οι ειδικοί και πείτε μου να ανοίξω 100η φορά ραε. 

Απόκρυψη περιεχομένων

IMG_8778.jpeg.4277743e04bfef91c1875ad3648fb69f.jpegIMG_8779.jpeg.d3a9502f416147f8e879fd9423cc663f.jpeg

Δεν είναι σε χρονολογική σειρά οι λογαριασμοί; Για ποια διαστήματα είναι και ποιος είναι ο τελικός. Το μόνο που βλέπω είναι ότι ο κάτω σου δίνει δώρο το 50ρικο, ο πάνω απλώς τιμολογεί 159KWh.

Δημοσ.

Οι εναλλακτικοί πάροχοι ρεύματος δέχονται ακόμα μηνιαίες καταχωρήσεις της κατανάλωσης από τους πελάτες και βάση αυτής να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους? 

Γιατί η ΔΕΗ το έκοψε τελείως και πλέον έχουμε γυρίσει στο παλιό σύστημα από ΔΕΔΔΗΕ για τις μετρήσεις με έναντι και εξόφληση 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

To excel δειχνει μονο το ηλεκτρικο ρευμα, αλλα φανταζομαι οτι συνδυαστικα ρευμα+φυσικο αεριο το πακετο της zenith ειναι αρκετα καλο για μπλε συμβολαιο, σωστα;;

Μεταξυ zenith και elpedison ποιο συνδυαστικο προτεινετε και γιατι;

Επισης αν γινεται να μην υπαρχει ρητρα και σταθερη τιμη. Και τι γινεται μετα την 12μηνη συνδεση; Σε καποια προγραμματα βλεπω οτι η τιμη αυξανει.

Ζenith ρεύμα 12Μ: 0,095 με συνέπεια, 9,90€ πάγιο και 6 πάγια δώρο (αν ισχύει ακόμη το promo)

Zenith αέριο dual 12Μ: 0,038, 5€ πάγιο

Elpedison ρεύμα 12Μ: 0,1049, 7,90 πάγιο

Εlpedison φυσικό αέριο 12Μ συνδυαστικό: 0,0378, 7,90 πάγιο

(Νομίζω καλύτερα να περιμένεις τη Δευτέρα να δούμε αν θα συνεχίσει το promo η ζενιθ μετα δωρεάν πάγια και η elpedison αν θα δίνει κάτι παρόμοιο με τη δωροκάρτα Σκλαβενίτη)

• Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, juanjk είπε

Δεν είναι σε χρονολογική σειρά οι λογαριασμοί; Για ποια διαστήματα είναι και ποιος είναι ο τελικός. Το μόνο που βλέπω είναι ότι ο κάτω σου δίνει δώρο το 50ρικο, ο πάνω απλώς τιμολογεί 159KWh.

o πρώτος είναι ο τελικός εκκαθαριστικός και ο δεύτερος ο εκκαθαριστικός στον οποίο έχω προηγούμενο πιστωτικό υπόλοιπο από προηγούμενη εκπροσώπηση -69 ευρώ περίπου.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Greg29M είπε

o πρώτος είναι ο τελικός εκκαθαριστικός και ο δεύτερος ο εκκαθαριστικός στον οποίο έχω προηγούμενο πιστωτικό υπόλοιπο από προηγούμενη εκπροσώπηση -69 ευρώ περίπου.

Σωστά τιμολογούν, εκτός του ότι κλασικά στον τελικό δεν θα αποδώσουν την έκπτωση συνέπειας. Επειδή η τιμολόγηση είναι ακριβή, νομίζω ότι θα έπρεπε να φύγεις πριν κλείσει μήνας από την ενεργοποίηση.

Το -25,40 υπόλοιπο του πρώτου φαντάζομαι το είδες σε κάποιον που εκδόθηκε ενδιάμεσα από αυτούς τους δύο; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Witcher1st είπε

Όταν λήξει το σταθερό συνήθως σε παίρνουν τηλέφωνο.Αν για κάποιο λόγο δεν πάρουν ή δεν ασχοληθείς "μια χαρά" όλα.Το σταθερό στην ουσία είναι ένα κίτρινο κλειδωμένο για 12μηνες με ρήτρα αποχώρησης και υψηλο πάγιο.Μετα ξεκλειδώνει και είσαι σε ένα ωραίο κίτρινο με παγιάρα.

Όσο το σκέφτομαι αυτό με τα χρώματα μάλλον κακό έκανε παρά καλό.Μπερδεψε πολλούς.Στην ουσία όλα κίτρινα είναι😉

Επεξ/σία από thanos206
Δημοσ.
1 ώρα πριν, juanjk είπε

Σωστά τιμολογούν, εκτός του ότι κλασικά στον τελικό δεν θα αποδώσουν την έκπτωση συνέπειας. Επειδή η τιμολόγηση είναι ακριβή, νομίζω ότι θα έπρεπε να φύγεις πριν κλείσει μήνας από την ενεργοποίηση.

Το -25,40 υπόλοιπο του πρώτου φαντάζομαι το είδες σε κάποιον που εκδόθηκε ενδιάμεσα από αυτούς τους δύο; 

Οχι -25,40 είναι ο πρώτος λογαριασμός (εκκαθαριστικός κιόλας) και ο δεύτερος είναι τελικός. Και εχω -69€ πιστωτικό υπόλοιπο από τερματισμένη παροχή (συμψηφισμός) και 50€ δώρο εγγραφής φυσικά.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Giorgoskaram είπε

Καλησπέρα έκανα το συμβόλαιο την elpedison που δίνει τα 50€ δώρο ξέρεις κανεις πως τα παίρνω έχει κανεις εμπειρία ;

Τα 50 Σκλαβενίτη ερχονται με box now (σε θυρίδα δηλαδή).Θα σε καλέσουν κάποια στιγμή για επιβεβαίωση των στοιχείων σου (διεύθυνση βασικά για να στείλουν στην ανάλογη θυρίδα).Μετά υπολόγισε από μια βδομάδα έως 15 ημέρες για να σου έρθει κωδικός pin στο viber για να παραλάβεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...