Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
37 minutes ago, Sebu said:

Ιδανικα για αλλο παροχο το κανεις λιγες μερες πριν τελειωσει το 6μηνο ωστε μεχρι να γινουν τα διαδικαστικα της αλλαγης παροχου να εχει κλεισει το 6μηνο, να γλιτωσεις τη ρητρα και να πληρωσεις οσο γινεται λιγοτερες μερες/καταναλωση στο Protect 4 Home.

Όχι. Είναι ρίσκο αν η αλλαγή παρόχου γίνει γρήγορα, να πληρώσει ρήτρα έστω και μια μέρα. Ή αν αργήσει πολύ, να πληρώσει πολλές μέρες στο protect.

Μόλις μπει στον 7ο μήνα θα κάνει αλλαγή προγράμματος στο econtract, θα πάει στο yellow. Και ταυτόχρονα θα κάνει και αλλαγή παρόχου αν θέλει να φύγει.

Υπόψιν το 6μηνο @Sorath ξεκινάει τη 1η μέρα που πήρες εκπροσώπηση απ'τον ΗΡΩΝ, όχι τη μέρα που υπέγραψες. Δες τον 1ο λογαριασμό που εκδώθηκε από ποια ημερομηνία ξεκινάει. Αν πχ έγινες πελάτης στις 12/8, τότε το 6μηνο είναι μέχρι τις 11/2... και από 12/2 και μετά δεν έχεις ρήτρα.

Εκτός κι αν ο 6ος μήνας δεν έχει ρήτρα ούτως... τσέκαρε το συμβόλαιο σου να βεβαιωθείς.

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!Θελω τα φωτα σας!Αυτη τη στιγμη ειμαι στη ΔΕΗ στο Γ1Ν και δικαουχος ΚΟΤ Α!ΟΙ καταναλωσεις μου ειναι το χειμωνα ειναι 400 kWh ημερησιες και 150 νυχτερινες!Το καλοκαιρι πεφτω στις 300 ημερησιες και 100 νυχτερινες!Θελω να παω σε ενα μπλε σταθερο και ειμαι μεταξυ Protergia με το bring a friend και Elpedison!Ποια απο τις δυο να προτημησω?Ειναι και η Zenith βεβαια αλλα δεν μου γεμιζει το ματι!Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, bagasas είπε

Καλησπερα σε ολους!Θελω τα φωτα σας!Αυτη τη στιγμη ειμαι στη ΔΕΗ στο Γ1Ν και δικαουχος ΚΟΤ Α!ΟΙ καταναλωσεις μου ειναι το χειμωνα ειναι 400 kWh ημερησιες και 150 νυχτερινες!Το καλοκαιρι πεφτω στις 300 ημερησιες και 100 νυχτερινες!Θελω να παω σε ενα μπλε σταθερο και ειμαι μεταξυ Protergia με το bring a friend και Elpedison!Ποια απο τις δυο να προτημησω?Ειναι και η Zenith βεβαια αλλα δεν μου γεμιζει το ματι!Ευχαριστω πολυ

Αν θέλεις σταθερό πρόγραμμα κατά σειρά για μένα  αυτη τη στιγμη οι επιλογες είναι protergia μέσω σύστασης,ζενιθ και μετά elpedison με το 50ρικο δώρο αν το προλάβεις. 

• Like 1
Δημοσ.
59 minutes ago, ekrepali said:

Μόλις μπει στον 7ο μήνα θα κάνει αλλαγή προγράμματος στο econtract, θα πάει στο yellow. Και ταυτόχρονα θα κάνει και αλλαγή παρόχου αν θέλει να φύγει.

Εχεις δικιο κ εγω αυτο θα κανω, ωσπου ναρθει Πασχα σε καμμια προσφορα να μετακομισω 5 παροχες που ληγουν 6 Απριλιου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Specs είπε

Εχεις δικιο κ εγω αυτο θα κανω, ωσπου ναρθει Πασχα σε καμμια προσφορα να μετακομισω 5 παροχες που ληγουν 6 Απριλιου.

Κι εμένα λήγει το 6μηνο του Ήρων αρχές Απριλίου. 

Στο συμβόλαιο γράφει πως στον 6ο μήνα μπορείς να λύσεις τη σύμβαση χωρίς να πληρώσεις ρήτρα αποχώρησης. Οπότε από αρχές Μαρτίου ζυγίζω επιλογές σιγά σιγά 

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Specs said:

Δεν είναι εγγυημένο ότι ο ΗΡΩΝ θα έχει φτηνό κίτρινο κλειδωμένο τον Απρίλιο.

13 minutes ago, Raki-meze said:

Στο συμβόλαιο γράφει πως στον 6ο μήνα μπορείς να λύσεις τη σύμβαση χωρίς να πληρώσεις ρήτρα αποχώρησης.

Αν ισχύει αυτό, τότε ο @Sorath μπορεί να φύγει. Αρκεί να επιβεβαιώσει τους όρους.

Δημοσ.
2 minutes ago, ekrepali said:

Δεν είναι εγγυημένο ότι ο ΗΡΩΝ θα έχει φτηνό κίτρινο κλειδωμένο τον Απρίλιο.

Φυσικα οχι, αλλα ενα απο ολα τι διαολο δεν θα μας βολεψει να παρκαρουμε για λιγες μερες, αν χρειαστει αλλωστε μιας κ λογω Πασχα ελπιζω κατευθειαν σε αλλαγη παροχου.

Δημοσ.

Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί ξανά, Νοέμβρη, Δεκέμβρη και Ιανουάριο μου ήρθαν έναντι λογαριασμοί ενώ τους προηγούμενους μήνες μου ερχόντουσαν μηνιαίοι εκκαθαριστικοι.

Για αλλαγή παρόχου πρέπει μέσω ραε να ζητήσω καταμέτρηση για να βγεί εκκαθαριστικος ,να τον πληρώσω κ να κάνω αίτηση ή αν κάνω αίτηση γίνεται αυτόματα;

Ποια είναι η διαδικασία; Ευχαριστώ.

Δημοσ.
58 minutes ago, original911 said:

Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί ξανά, Νοέμβρη, Δεκέμβρη και Ιανουάριο μου ήρθαν έναντι λογαριασμοί ενώ τους προηγούμενους μήνες μου ερχόντουσαν μηνιαίοι εκκαθαριστικοι.

Για αλλαγή παρόχου πρέπει μέσω ραε να ζητήσω καταμέτρηση για να βγεί εκκαθαριστικος ,να τον πληρώσω κ να κάνω αίτηση ή αν κάνω αίτηση γίνεται αυτόματα;

Ποια είναι η διαδικασία; Ευχαριστώ.

Κανεις αίτηση στον νεο πάροχο και οταν ενεργοποιηθεις μετά απο κάποιο διάστημα θα βγεί τελικός λογαριασμός απο τον προηγούμενο πάροχο.

• Thanks 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, madboy είπε

Κανεις αίτηση στον νεο πάροχο και οταν ενεργοποιηθεις μετά απο κάποιο διάστημα θα βγεί τελικός λογαριασμός απο τον προηγούμενο πάροχο.

Ευχαριστώ πολύ.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, ekrepali είπε
10 ώρες πριν, Raki-meze είπε

Στο συμβόλαιο γράφει πως στον 6ο μήνα μπορείς να λύσεις τη σύμβαση χωρίς να πληρώσεις ρήτρα αποχώρησης.

Αν ισχύει αυτό, τότε ο @Sorath μπορεί να φύγει. Αρκεί να επιβεβαιώσει τους όρους.

Επισης, στην επιστολή που έστειλαν για την επικείμενη λήξη του 6μηνου σταθερού, αναφέρει: 

Σε κάθε περίπτωση σας υπενθυμίζουμε το δικαίωμά σας μετά την πάροδο τριάντα (30) ημερών από τη λήψη της παρούσας , αζημίως και χωρίς να επιβαρυνθείτε με ρήτρα πρόωρης αποχώρησης είτε να επιλέ-ξετε να ενταχθείτε σε άλλο διαθέσιμο Εμπορικό Πρόγραμμα της Εταιρείας μας, κατόπιν υπογραφής νέας Σύμβασης είτε να αλλάξετε Προμηθευτή.

Άρα , για εμένα τουλάχιστον, αφού το έστειλαν δύο μήνες πριν τη λήξη, μπορώ να αποχωρήσω πλέον οποιαδήποτε στιγμή χωρίς ρήτρα. Το αρχικό συμβόλαιο ανέφερε αυτό για τον 6ο μήνα :

Σε περίπτωση που ο Πελάτης καταγγείλει τη Σύμβαση πριν από τη συμπλήρωση της Αρχικής Διάρκειας ή της εκάστοτε Διάρκειας Ανανέωσης αυτής, ο Πελάτης θα επιβαρύνεται με Ρήτρα Πρόωρης Αποχώρησης, βάσει της Χρέωσης Παγίου της Παροχής σε ημερήσια βάση («Κανόνας Αναλογικότητας Ημερών»), υπολογιζομένης βάσει των ημερολογιακών ημερών που υπολείπονται από την παύση εκπροσώπησης έως και τη συμπλήρωση εκατόν ογδόντα (180) ημερολογιακών ημερών [ήτοι έξι (6) συμβατικών μηνών] της Αρχικής Διάρκειας της Συμβάσεως ή της εκάστοτε Διάρκειας Ανανέωσης αυτής. Διευκρινίζεται ρητά ότι η Ρήτρα Πρόωρης Αποχώρησης δεν εφαρμόζεται σε περίπτωση που η παύση εκπροσώπησης λάβει χώρα εντός του έκτου (6ου) συμβατικού μήνα της Αρχικής Διάρκειας της Συμβάσεως ή της εκάστοτε Διάρκειας Ανανέωσης αυτής.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 7/2/2025 στις 4:59 ΠΜ, GREGORYMO είπε

ΜΕΤΑ από 30 ημέρες που έχω φύγει?

Κουκουρούκου ο Ήρων παιδιά!! Εμένα με πήραν τηλέφωνο μετά από ενάμιση μήνα!!!Το πρόγραμμα, το σύστημα, κάτι τέτοιο μου είπε μια πιτσιρίκα...😂🤣

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντε να θες να βαλεις να σιγοβράσεις μια μερακλίδικη φασολάδα ρε αδερφέ και να εισαι μονιμως με το αγχος μην και χτυπησει το κινητο μετα τις προειδοποιησεις της κυβερνησης, τωρα και για αυξηση της μεγαβατώρας ανα ώρα μπας κ κανεις και καμια εξοικονομηση... δυναμικο τιμολογιο fail πριν ακομη γινει εμπορικο....🤪

Screenshot_20250208_094908_Chrome.jpg

Επεξ/σία από mdkamael
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω κάνει αίτηση μέσω econtract στον ηρων μου στείλανε να κάνω αποδοχή συμβολαίου, το τιμολόγιο που επέλεξα ήταν το Yellow one home, στη σύμβαση που στείλανε γράφει διάρκεια σύμβασης 12 μήνες, τι σημαίνει αυτο; επειδή είπα να πάω σε αυτούς μέχρι τέλος Μαρτίου να πάρα την επιταγή και μετά να δω μήπως πάω σε άλλο. (Ακόμα δεν έκανα αποδοχή,  τους έστειλα να με πουν τι σημαίνει αυτο). Είναι λογικό αυτο που γράφει μήπως κάνουν πονηριες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...