Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 hour ago, BOOKER_ said:

Το μπλε ειναι σταθερη η τιμη με παγιο ομως 9,9 (δωρο τα 6) και το αλλο ειναι ναι κυμαινομενο και σου κανουν 60€ δωρο..

Η σύμβαση είναι 12-μηνη, οπότε μιλάμε για 9,90€ Χ 6 = 59,40€. Δεν είναι καθόλου κακό, στην ουσία είναι 4,95€ το μήνα (απλά τα πληρώνεις μαζεμένα στο τελευταίο 6-μηνο). Και τα 0,095€ / kWh σταθερό το λες και εξαιρετική τιμή.

• Like 5
Δημοσ.
56 minutes ago, Haldol said:

Η σύμβαση είναι 12-μηνη, οπότε μιλάμε για 9,90€ Χ 6 = 59,40€. Δεν είναι καθόλου κακό, στην ουσία είναι 4,95€ το μήνα (απλά τα πληρώνεις μαζεμένα στο τελευταίο 6-μηνο). Και τα 0,095€ / kWh σταθερό το λες και εξαιρετική τιμή.

Ποια η αποψη σου για το συνδιαστικο με το φυσικο αεριο;

2 hours ago, Damned7 said:

Εγω πήγα ζενιθ μπλε 12μηνο με 6 πάγια δωρο +20 ευρώ από τον πωλητη.

Τι εννοεις +20 απο τον πωλητη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι μπερδεμα είναι ρε γαμώτο. Μου έστειλε ο ΗΡΩΝ το παρακάτω:

"Με την παρούσα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατ’ εφαρμογή των από 17.1.2025 κατευθυντηρίων οδηγιών της αρμόδιας Ρυθμιστικής Αρχής ΡΑΑΕΥ, μετά τη λήξη της 6μηνης διάρκειας του Σταθερού σας Προγράμματος BLUE GENEROUS HOME την 13/4/2025, η διάρκεια ισχύος της μεταξύ μας Σύμβασης θα ανανεωθεί αυτομάτως για 12 μήνες στην περίπτωση που μέχρι και ένα (1) μήνα πριν τη λήξη του δεν επιλέξετε είτε να ενταχθείτε σε κάποιο άλλο από τα διαθέσιμα εμπορικά μας προγράμματα είτε να αλλάξετε Προμηθευτή. Κατά τη διάρκεια της ανανέωσης της μεταξύ μας Σύμβασης δεν θα ισχύουν όσα προβλέπονταν στον Ειδικό Όρο Ε.2.3 της μεταξύ μας Σύμβασης και για την κατανάλωση της Παροχής σας  ******* 7 θα εφαρμόζονται οι χρεώσεις & οι εκπτώσεις του κυμαινόμενου Προγράμματος με κίτρινη σήμανση «PROTECT 4 HOME», σύμφωνα με όσα αναλυτικότερα ορίζονται στην επισυναπτόμενη επιστολή, στην οποία μπορείτε να ανατρέξετε για περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ."

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής. Δεν μπορώ να μείνω τον τελευταίο μήνα (6ο) στο πρόγραμμα που είμαι τώρα, ακόμα κι αν τους ειδοποιήσω 30 μέρες πριν, οτι δεν θέλω την αυτόματη ανανέωση;

Αυτό που θέλω είναι κατά την διάρκεια του 6ου μήνα, να αποφασίσω αν θα ανανεώσω, αν θα πάω σε άλλο πρόγραμμα, ή θα παω σε άλλο πάροχο, όχι νωρίτερα για να μην χρεωθώ την ρήτρα.

Επεξ/σία από Sorath
Δημοσ.
17 minutes ago, Sorath said:

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής. Δεν μπορώ να μείνω τον τελευταίο μήνα (6ο) στο πρόγραμμα που είμαι τώρα, ακόμα κι αν τους ειδοποιήσω 30 μέρες πριν, οτι δεν θέλω την αυτόματη ανανέωση;

Αυτό που θέλω είναι κατά την διάρκεια του 6ου μήνα, να αποφασίσω αν θα ανανεώσω, αν θα πάω σε άλλο πρόγραμμα, ή θα παω σε άλλο πάροχο, όχι νωρίτερα για να μην χρεωθώ την ρήτρα.

Αν τους ειδοποιήσεις ότι δε θες ανανέωση, θα σου κόψουν το ρεύμα. Αυτοί ανανεώνουν τη σύμβαση για 12 μήνες ώστε να μείνει η παροχή ενεργή... από κει και πέρα είτε παραμένεις στο πρόγραμμα που θα σε βάλουν αυτοί (δε σε συμφέρει το protect) είτε μπορείς να αλλάξεις πρόγραμμα είτε να φύγεις.

Αν ο 6ος μήνας της σύμβασης δεν έχει ρήτρα αποχώρησης, μπορεί να πας σε άλλο πάροχο αζημίως πριν λήξει το 6μηνο.

Αν ο 6ος μήνας της σύμβασης έχει ρήτρα αποχώρησης, τότε περιμένεις να μπεις στον 7ο... πας στο myheron και πατάς "αλλαγή προγράμματος" ώστε να πας στο yellow one που είναι κίτρινο κλειδωμένο. Εν συνεχεία είτε κάθεσαι στο yellow one (έχει φτηνή τιμή μέχρι 31/3) είτε φεύγεις σε άλλο πάροχο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι στο Zenith Smart Night -40% και καιω περιπου 250-400kWh τον μήνα. Συμφέρει να πάω στο Home Direct Plus για 12 μήνες?

Φοβάμαι πως θα ανέβει η τιμη Kwh το επόμενο διάστημα.

Επεξ/σία από rscosworth
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, stylish είπε

protergia με συσταση ποιο πρόγραμμα αξίζει; Αναφερομαι σε κιτρινο

https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-swift-ontime/#protergia-value-swift-ontime

Έχε υπόψη σου αργούν αρκετά στα διαδικαστικά.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.

εχω ηρων genius fix και ληγει τον μαρτιο το συμβολαιο. Αυτο σημαινει πως πριν δεν μπορω να φυγω; αν φυγω θα εχει ρητρα αποχωρησης; (0.177/kwh)

Καμια προταση για 2000kwh/4μηνο με παγια εντολη;

Ευχαριστω

πολυ

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Fan είπε

Μου ήρθε ο τελικός λογαριασμός της ΔΕΗ και έχει επιστροφή λόγω της εγγύησης που είχα δώσει.

Γράφει ότι θα μου επιστραφεί με τον επόμενο λογαριασμό. Εννοεί τον λογαριασμό του νέου παρόχου (Protergia);

Τους έχεις ενημερωσει ότι πήγες protergia?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Τους έχεις ενημερωσει ότι πήγες protergia?

Γιατί; Πρέπει να τους ενημερώσεις σε ποιον πάροχο πηγαίνεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, rscosworth είπε

Είμαι στο Zenith Smart Night -40% και καιω περιπου 250-400kWh τον μήνα. Συμφέρει να πάω στο Home Direct Plus για 12 μήνες?

Φοβάμαι πως θα ανέβει η τιμη Kwh το επόμενο διάστημα.

ρε λεβέντη μου, ρε πασακα μου... με 400kwh το μηνα, στο σταθερο θα εισαι 96,81 το μηνα , αντε πλην τα 9.90 για ενα 6μηνο που θα εχεις το δωρακι. Πες οτι ο μηνας θα κλεισει με την μεση ΤΕΑ τη σημερινη, δλδ 0.1382, που σημαινει τιμη kwh 0,10287/0,09737 μερα/νυχτα. Θα εισαι στα 89,61 με το smart night. Για να φτασεις τα 97 ευρω τον μηνα του σταθερου , η μεση ΤΕΑ πρεπει να φτασει 0.165 ωστε η τιμη ημερας kwh να ειναι 0,11956 στο smart night.... και εκει μιλαμε οτι εχεις ισσοφαρισει με το σταθερο. Για να πεις οτι θα δεις κερδος της ταξης ενος ολοκληρου 10ευρου στον λογαριασμο, θα πρεπει η μεση ΤΕΑ του μηνα να ειναι 0,200 - good luck with that... ειδικα τωρα που εμεινε αντε εναμιση μηνας βαρια χειμωνας και μετα μπαινουμε ανοιξη κ επισημα ... δες το ιστορικο των τιμων ανα μηνα τα τελευταια χρονια και θα εχεις μια αδρη εικονα που κυμαινονταν η κατασταση. Εκτος αν θεωρεις οτι το επομενο διαστημα θες να αραξεις σε σταθερο να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και οτι τα επομενα μπλε δεν θα ειναι τοσο lucrative οσο αυτα που παιζουν τωρα .... 

Επεξ/σία από mdkamael
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 hours ago, Witcher1st said:

Τι εννοεις +20 απο τον πωλητη;

Θα του δώσω κωδικό RF του πρώτου λογαριασμού και θα πληρώσει 20 ευρώ.

• Haha 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fan είπε

Γιατί; Πρέπει να τους ενημερώσεις σε ποιον πάροχο πηγαίνεις;

Εσυ δεν ρωτάς αν η ΔΕΗ θα τα στείλει στον νέο σου πάροχο?

Πώς θα τα στείλει αν δεν τον ξέρει?

Δημοσ.
3 hours ago, Sorath said:

Τι μπερδεμα είναι ρε γαμώτο. Μου έστειλε ο ΗΡΩΝ το παρακάτω:

"Με την παρούσα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατ’ εφαρμογή των από 17.1.2025 κατευθυντηρίων οδηγιών της αρμόδιας Ρυθμιστικής Αρχής ΡΑΑΕΥ, μετά τη λήξη της 6μηνης διάρκειας του Σταθερού σας Προγράμματος BLUE GENEROUS HOME την 13/4/2025, η διάρκεια ισχύος της μεταξύ μας Σύμβασης θα ανανεωθεί αυτομάτως για 12 μήνες στην περίπτωση που μέχρι και ένα (1) μήνα πριν τη λήξη του δεν επιλέξετε είτε να ενταχθείτε σε κάποιο άλλο από τα διαθέσιμα εμπορικά μας προγράμματα είτε να αλλάξετε Προμηθευτή. Κατά τη διάρκεια της ανανέωσης της μεταξύ μας Σύμβασης δεν θα ισχύουν όσα προβλέπονταν στον Ειδικό Όρο Ε.2.3 της μεταξύ μας Σύμβασης και για την κατανάλωση της Παροχής σας  ******* 7 θα εφαρμόζονται οι χρεώσεις & οι εκπτώσεις του κυμαινόμενου Προγράμματος με κίτρινη σήμανση «PROTECT 4 HOME», σύμφωνα με όσα αναλυτικότερα ορίζονται στην επισυναπτόμενη επιστολή, στην οποία μπορείτε να ανατρέξετε για περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ."

Λογικα αντιλαμβανομαι οτι μεχρι ΚΑΙ τον 6ο μηνα εσυ εχεις ενεργο 6μηνο κλειστο συμβολαιο αρα δεν σε ακουμπαει κανεις.

Τον 6ο μηνα αποφασιζεις τι θες να κανεις και μολις μπει ο 7ος μηνας, πρωτη μερα το μπουμπουνάς, ειτε αλλαζεις προγραμμα και μενεις ΗΡΩΝ ή πας σε αλλο παροχο.

Ιδανικα για αλλο παροχο το κανεις λιγες μερες πριν τελειωσει το 6μηνο ωστε μεχρι να γινουν τα διαδικαστικα της αλλαγης παροχου να εχει κλεισει το 6μηνο, να γλιτωσεις τη ρητρα και να πληρωσεις οσο γινεται λιγοτερες μερες/καταναλωση στο Protect 4 Home.

Αν ειναι να μεινεις σε αυτους εκτιμω οτι η αλλαγη προγραμματος γινεται αμεσα οποτε μπορεις να την αιτηθεις 7ο μηνα 1η μερα. Αντε worst case scenario να παρει 1-2 μερες και να χρεωθεις 1-2 μερες το Κιτρινο.

Just now, GREGORYMO said:

Εσυ δεν ρωτάς αν η ΔΕΗ θα τα στείλει στον νέο σου πάροχο?

Πώς θα τα στείλει αν δεν τον ξέρει?

Η ΔΕΗ δεν στελνει τιποτα στο νεο παροχο.

Αλιμονο αν μια ιδιωτικη εταιρεια εστελνε σε αλλη ιδιωτικη εταιρεια, λεφτα που οφειλε σε πελατες της.

Τυχον οφειλες προς ή οφειλες απο τις διευθετεις απευθειας με τον εκαστοτε παροχο. Στην προκειμενη η ΔΕΗ εχει μια ωρα διαδικασια μεσω του σαιτ της. Μαξ σε 2 βδομαδες αν ολα τα χαρτια ειναι οκ εχεις παρει πισω το πιστωτικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...