Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, ekrepali είπε

Είναι αυτοματοποιημένο σύστημα... θα σε καλούνε μέχρι να απαντήσεις, θα συνδεθείς με εκπρόσωπο... θα σου κάνει προσφορά να παραμείνεις πχ 50 ή 100 ευρώ δώρο για να υπογράψεις μπλε.

Σε ώρα αιχμής αν το σηκώσεις, μπορεί να περιμένεις και στην αναμονή μέχρι να συνδεθείς με τον εκπρόσωπο... κι αν το κλείσεις θα σε ξανακαλέσουν. 😄

ΜΕΤΑ από 30 ημέρες που έχω φύγει?

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μου ήρθε ο τελικός λογαριασμός της ΔΕΗ και έχει επιστροφή λόγω της εγγύησης που είχα δώσει.

Γράφει ότι θα μου επιστραφεί με τον επόμενο λογαριασμό. Εννοεί τον λογαριασμό του νέου παρόχου (Protergia);

Δημοσ.
16 minutes ago, Fan said:

Μου ήρθε ο τελικός λογαριασμός της ΔΕΗ και έχει επιστροφή λόγω της εγγύησης που είχα δώσει.

Γράφει ότι θα μου επιστραφεί με τον επόμενο λογαριασμό. Εννοεί τον λογαριασμό του νέου παρόχου (Protergia);

Εάν είναι όντως τελικός, θα μπεις εδώ & θα δηλώσεις το Iban. Αλλιώς περιμένεις τον τελικό.

Δημοσ.

Ειναι για τους γονεις μου. Ειναι χρονια στο Γ1 οικιακο πρασινο της ΔΕΗ και EFA energy φυσικο αεριο. Καινε 200-300 κιλοβατωρες το ρευμα, και 70-150 το φυσικο αεριο αναλογως το μηνα. Δεν εχουν νυχτερινο ρευμα.

Υπαρχει καποιο καλο συνδιαστικο προγραμμα που να εχει ρευμα και φυσικο αεριο μαζι; Επισης δεν θελουν τουρισμο, αλλα σταθερη συνδεση. Και ενα ξεκαθαρο προγραμμα, μη τη πατσουν με τα ψιλα γραμματα οταν κλεινουν το προγραμμα, ειναι μεγαλοι ανθρωποι.

Στο EFA το προγραμμα τους ειναι το GO GAS EXTRA HOME -50%

Τι εχετε να προτεινετε;

Δημοσ.

ρε παιδια εχετε καποια προταση για Γ21 επαγγελματικο εκτος NRG εχω κανει αιττηση  τωρα μια βδομαδα και ολο το επεξεργαζονται δεν βλεπω να βγαζω ακρη μεχρι να παω θα πρεπει να φυγω .. οποτε οποιος εχει καποια προταση ?

Δημοσ.
3 minutes ago, skaros1 said:

ρε παιδια εχετε καποια προταση για Γ21 επαγγελματικο εκτος NRG εχω κανει αιττηση  τωρα μια βδομαδα και ολο το επεξεργαζονται δεν βλεπω να βγαζω ακρη μεχρι να παω θα πρεπει να φυγω .. οποτε οποιος εχει καποια προταση ?

Σε κατάστημα NRG έκανες αίτηση ή τηλεφωνικά / online; 

Τη πιο γρήγορη αλλαγή την κάνει ο ΗΡΩΝ. Yellow one με 50.ευρω δώρο econtract. Αλλά αν έχεις ξαναπάρει δώρο το τελευταίο 6μηνο ίσως κολλήσει η αίτηση.

Δημοσ.
2 hours ago, Fan said:

Και εμένα βγήκε τελικος απο ΔΕΗ με αρνητικό υπόλοιπο, γράφει στην σελίδα ότι θα πιστωθεί στον επόμενο λογαριασμό αλλά εκανα και αίτημα για επιστροφή σε iban.

Δημοσ.
47 minutes ago, Witcher1st said:

Ειναι για τους γονεις μου. Ειναι χρονια στο Γ1 οικιακο πρασινο της ΔΕΗ και EFA energy φυσικο αεριο. Καινε 200-300 κιλοβατωρες το ρευμα, και 70-150 το φυσικο αεριο αναλογως το μηνα. Δεν εχουν νυχτερινο ρευμα.

Υπαρχει καποιο καλο συνδιαστικο προγραμμα που να εχει ρευμα και φυσικο αεριο μαζι; Επισης δεν θελουν τουρισμο, αλλα σταθερη συνδεση. Και ενα ξεκαθαρο προγραμμα, μη τη πατσουν με τα ψιλα γραμματα οταν κλεινουν το προγραμμα, ειναι μεγαλοι ανθρωποι.

Στο EFA το προγραμμα τους ειναι το GO GAS EXTRA HOME -50%

Τι εχετε να προτεινετε;

Δες Protergia το Φυσικό Αέριο & Ρεύμα Value Power + Gas.

Αν πας μεσω συστασης θα παρεις και πιστωση 50 ευρω (5 λογαριασμοι επι 10 ευρω) αρα τα 5 πρωτα παγια στο ρευμα δωρο.

Στο Αεριο δινει απο μονη της τα παγια του καλοκαιριου δωρο.

Αν μετα κανεις και εσυ εξτρα συστασεις ειναι εξτρα πιστωσεις των 50 ευρω.

3 minutes ago, Damned7 said:

Και εμένα βγήκε τελικος απο ΔΕΗ με αρνητικό υπόλοιπο, γράφει στην σελίδα ότι θα πιστωθεί στον επόμενο λογαριασμό αλλά εκανα και αίτημα για επιστροφή σε iban.

Ναι μεσω επιστροφης και καταχωρησης iban απο το επιμαχο λινκ τους γινεται.

Και εγω ετσι το εκανα.

Περι τις 2+ βδομαδες να ολοκληρωθει περιπου. Τους πηρε 1 βδομαδα να απαντησουν οτι ελαβαν το αιτημα και θα γινει και μετα αλλη 1+ βδομαδα να κατατεθουν τα χρηματα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Σε κατάστημα NRG έκανες αίτηση ή τηλεφωνικά / online; 

Τη πιο γρήγορη αλλαγή την κάνει ο ΗΡΩΝ. Yellow one με 50.ευρω δώρο econtract. Αλλά αν έχεις ξαναπάρει δώρο το τελευταίο 6μηνο ίσως κολλήσει η αίτηση.

εκανα online δεν εχω κοντα μου καταστημα βρισκομαι κρητη, θα δοκιμασω και την τυχη μου στον ηρων και βλεπουμε 

Δημοσ.
3 minutes ago, skaros1 said:

εκανα online δεν εχω κοντα μου καταστημα βρισκομαι κρητη, 

Το έχουμε αναφέρει ότι η NRG καθυστερεί ως και 15 μέρες για online η τηλεφωνική συμβαση

Δημοσ.
45 minutes ago, Sebu said:

Δες Protergia το Φυσικό Αέριο & Ρεύμα Value Power + Gas.

Αν πας μεσω συστασης θα παρεις και πιστωση 50 ευρω (5 λογαριασμοι επι 10 ευρω) αρα τα 5 πρωτα παγια στο ρευμα δωρο.

Στο Αεριο δινει απο μονη της τα παγια του καλοκαιριου δωρο.

Αν μετα κανεις και εσυ εξτρα συστασεις ειναι εξτρα πιστωσεις των 50 ευρω.

Χωρις συστασεις ομως δεν υπαρχει οφελος σε σταθερο συμβολαιο 12μηνο, σωστα; Ειναι για τους γονεις μου, οποτε δεν παιζει να κανουν συστασεις.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Χωρις συστασεις ομως δεν υπαρχει οφελος σε σταθερο συμβολαιο 12μηνο, σωστα; Ειναι για τους γονεις μου, οποτε δεν παιζει να κανουν συστασεις.

Δες τα συνδυαστικά που εχει η  Zenith Special Offers σε ρεύμα & φυσικό αέριο | ZeniΘ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 minutes ago, BOOKER_ said:

Δες τα συνδυαστικά που εχει η  Zenith Special Offers σε ρεύμα & φυσικό αέριο | ZeniΘ

Επειδη δε βγαζω ακρη. Τα παγια το μηνα θα ειναι 4.5 ή 9.9 ευρω; Διαφορετικα παγια βλεπω στους ορους.

Επισης η κιλοβατωρα θα ειναι στα 0.095 σταθερη για 1 χρονο; Φθηνο δεν ειναι για μπλε;

Το gas home save που βλεπω εχει κυμαινομενη τιμη για το αεριο.

Παντως εαν το παγιο ειναι το αθροισμα ρευμα + αεριο, παμε στα 9.9 + 4.5 = 13.5 ευρω το μηνα τα παγια;;

Επεξ/σία από Witcher1st
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Επειδη δε βγαζω ακρη. Τα παγια το μηνα θα ειναι 4.5 ή 9.9 ευρω; Διαφορετικα παγια βλεπω στους ορους.

Επισης η κιλοβατωρα θα ειναι στα 0.095 σταθερη για 1 χρονο; Φθηνο δεν ειναι για μπλε;

Το gas home save που βλεπω εχει κυμαινομενη τιμη για το αεριο.

Το μπλε ειναι σταθερη η τιμη με παγιο ομως 9,9 (δωρο τα 6) και το αλλο ειναι ναι κυμαινομενο και σου κανουν 60€ δωρο..

Αλλιως πανε με συσταση σε προτεργια να εχεις σταθερη τιμη στη προτεργια οπως ανεφεραν και οι παραπανω

Επεξ/σία από BOOKER_
Δημοσ.
4 minutes ago, BOOKER_ said:

Το μπλε ειναι σταθερη η τιμη με παγιο ομως 9,9 (δωρο τα 6) και το αλλο ειναι ναι κυμαινομενο και σου κανουν 60€ δωρο..

Αλλιως πανε με συσταση σε προτεργια να εχεις σταθερη τιμη στη προτεργια οπως ανεφεραν και οι παραπανω

Το θεμα ειναι δινουν δωρο τα 6 παγια στο ρευμα, δλδ 60 ευρω και τα 120 απο το φυσικο αεριο; Αμα παιρνεις και τα δυο ειναι καλα. Στην ουσια σου βγαινει να μην πληρωνεις καθολου παγια ουτε για ρευμα, ουτε για αεριο για 1 χρονο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...