Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, dimviii είπε

οι συντροφοι με το Ζενιθ home smart night 40% -5%  ειναι ακομη εκει ? η εχουν παει σε αλλο παροχο?

υγ εκλεισα 2μηνο που δεν εχουν βγαλει λογαριασμο.

Ακόμα εκεί είμαι, πόσο έχει πάει η τιμή Ιανουαρίου;

Με το μηδέν πάγιο και κατανάλωση 150 πάλι κερδισμένος θα βγω νομίζω

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fan είπε

Απορώ πώς γράφανε ορισμένοι ότι σε δέκα μέρες αλλάζεις πάροχο.

Η protergia καθυστερούσε με τις αιτήσεις γιατί είχε μεγάλο φόρτο και δεν έχει πολλούς πωλητές προφανώς. 2-3 μέρες max παίρνει να αλλάξεις πάροχο. Ο ΗΡΩΝ την ίδια μέρα που κάνεις την αίτηση σου στέλνει το συμβόλαιο και την επομένη πάει ΔΕΔΔΗΕ και η elepedison το ίδιο.
Από τον ΔΕΔΔΗΕ πολύ σπάνια έρχονται για επιτόπια καταμέτρηση για την αλλαγή παρόχου άσχετα που στο τηλεφωνικό κέντρο τους λένε ότι θα έρθουν. Περνάνε τις μετρήσεις που στέλνει ο πάροχος.

• Like 2
Δημοσ.
26 minutes ago, vklon said:

Η protergia καθυστερούσε με τις αιτήσεις γιατί είχε μεγάλο φόρτο και δεν έχει πολλούς πωλητές προφανώς. 2-3 μέρες max παίρνει να αλλάξεις πάροχο. Ο ΗΡΩΝ την ίδια μέρα που κάνεις την αίτηση σου στέλνει το συμβόλαιο και την επομένη πάει ΔΕΔΔΗΕ και η elepedison το ίδιο.
Από τον ΔΕΔΔΗΕ πολύ σπάνια έρχονται για επιτόπια καταμέτρηση για την αλλαγή παρόχου άσχετα που στο τηλεφωνικό κέντρο τους λένε ότι θα έρθουν. Περνάνε τις μετρήσεις που στέλνει ο πάροχος.

Σε εμενα ηρθαν για μετρηση παντως. Και μου το επιβεβαιωσαν και τηλεφωνικα απο ΔΕΔΔΗΕ οταν μιλησα μαζι τους γιατι ειχε αργησει η διαδικασια, οτι εντος 2 εργασιμων θα επαιρναν επιτοπια για να γινει η μεταφορα.

Η μεταφορα προφανως εγινε με την τελικη επιτοπια του ΔΕΔΔΗΕ. Οχι με τις μετρησεις που εστειλα στην Πρωτεργια ουτε με τις τις τιμες που ειχε τηλεμετρησει μεταξυ αιτησης και τελικης ο ΔΕΔΔΗΕ γιατι επεσε εκει αναμεσα ο μηνιαιος εκκαθαριστικος της ΔΕΗ, καθως ηταν μικροτερες. Οτι τραβηξε ως επιτοπια ο ΔΕΔΔΗΕ λιγες μερες μετα την τηλεμετρηση για το λογαριασμο, αυτο φανηκε και στο app του ως νεα μετρηση και βασει αυτου εγινε η αλλαγη.

Οποτε ισως παιζει την περιπτωση ή την περιοχη.

Δημοσ.
1 hour ago, Sebu said:

Σε εμενα ηρθαν για μετρηση παντως. Και μου το επιβεβαιωσαν και τηλεφωνικα απο ΔΕΔΔΗΕ οταν μιλησα μαζι τους γιατι ειχε αργησει η διαδικασια, οτι εντος 2 εργασιμων θα επαιρναν επιτοπια για να γινει η μεταφορα.

Η μεταφορα προφανως εγινε με την τελικη επιτοπια του ΔΕΔΔΗΕ. Οχι με τις μετρησεις που εστειλα στην Πρωτεργια ουτε με τις τις τιμες που ειχε τηλεμετρησει μεταξυ αιτησης και τελικης ο ΔΕΔΔΗΕ γιατι επεσε εκει αναμεσα ο μηνιαιος εκκαθαριστικος της ΔΕΗ, καθως ηταν μικροτερες. Οτι τραβηξε ως επιτοπια ο ΔΕΔΔΗΕ λιγες μερες μετα την τηλεμετρηση για το λογαριασμο, αυτο φανηκε και στο app του ως νεα μετρηση και βασει αυτου εγινε η αλλαγη.

Οποτε ισως παιζει την περιπτωση ή την περιοχη.

Η αλλαγή γίνεται με την ένδειξη πελάτη, 1-2 εργάσιμες αφού λάβει το αίτημα ο ΔΕΔΔΗΕ.

Αν έχει μεσολαβήσει επιτόπια, τότε είτε ο πάροχος ξαναστέλνει ένδειξη... η βγαίνει ο ΔΕΔΔΗΕ για έξτρα μεροκάματο. Εκεί γίνονται οι καθυστερήσεις.

Δημοσ.

Εμένα δεν ήταν θέμα μετρήσεων, αλλά με αίτηση στον ΔΕΔΔΗΕ 10 του μηνός, 17 ή 18 πέρασαν το αίτημα και περατώθηκε η μεταφορά :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/2/2025 στις 9:37 ΜΜ, dimviii είπε

οι συντροφοι με το Ζενιθ home smart night 40% -5%  ειναι ακομη εκει ? η εχουν παει σε αλλο παροχο?

Είμαι ακόμα σε αυτό το πρόγραμμα και σήμερα μου έβγαλαν λογαριασμό με κάποια μικρή καθυστέρηση. Αν κι εμένα μου βγάζουν για κάθε μήνα κανονικά.  Είμαι Αττική.

Στις 3/2/2025 στις 11:04 ΜΜ, history είπε

Για 259 Κwh 23,85....αν τα κάνω σωστά βγαίνει 0,092 ή δεν τα υπολογίζω σωστά;

Στα 0.106 της ημέρας βγαίνει με 40% έκπτωση και 0.100 για νύχτα για Δεκέμβριο.

Με 45% για ημέρα βγαίνει στα 0.098 και για νύχτα στα 0.092.

Επεξ/σία από ioio
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, history είπε

Για 259 Κwh 23,85....αν τα κάνω σωστά βγαίνει 0,092 ή δεν τα υπολογίζω σωστά;

Screenshot_20250203_230201_Adobe Acrobat.jpg

τι είναι ο αντιλογισμός; (μήπως έναντι;)

επίσης σωστά τα υπολόγισες αν και όπως τα γράφουν έβγαλα άλλη τελική τιμή (44,12) προ έκπτωσης με την έκπτωση 40% βγαίνει -17,6=27,12 περίπου ενώ αυτοί βγάζουν -18,17  και τελική 41,96=23,79...

άβυσσος οι λογαριασμοί, ακριβώς όπως η διαφήμιση που παίζει στην τιβι...

Επεξ/σία από kokos23
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το διάστημα κατανάλωσης δεν αφορά όλο το μήνα αλλά μέρος του, επειδή ο πάροχος δεν έχει την τελική μέση ΤΕΑ του μήνα, προσωρινά τιμολογεί με την ΤΕΑ του προηγούμενου και έρχεται στον επόμενο λογαριασμό και κάνει τη διόρθωση προς τα πάνω ή προς τα κάτω της αρχικής τιμής προ έκπτωσης.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα για αέριο είμαι σε power home choice που αξίζει μετάβαση στην μια σύνδεση υπάρχει νυχτερινός μετρητής στην άλλη όχι.

Δημοσ.

ηρθε και ο δικος μου δυο μηνες μετα απο τον προηγουμενο (Ζενιθ)

για 516 kwh 48,89 ευρω.Εκκαθαριστικος λογαριασμος με ημερησιες 413 και 106 βραδυνες.

μαζι με δημο ερτ ρυθμιζομενες 121.90 ευρω.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αντί να κάνετε (ανώφελες και αντίθετες με τους όρους χρήσης -βλ. backseat moderation) υποδείξεις στα μέλη όταν παραβιάζουν καταφανώς το πλαίσιο του νήματος, στείλτε αναφορά.

Κατά τα άλλα, όπως έχω εξηγήσει ήδη κατ' επανάληψη, ισχύει αυστηρή πολιτική μίας ευκαιρίας. Δεν θα καθόμαστε να γράφουμε τα ίδια πράγματα.

Δημοσ.

Έκανα αίτηση NRG Simple Business 1 από Elpedison. Ελπίζω να προχωρήσει γρήγορα η διαδικασία. ELPE δεν παίρνει χαμπάρι ή σε πάει στο μπλε που είναι ακριβό ή κάτσε ανοιχτός στο κίτρινο. Αποχαιρέτησα.

• Like 1
Δημοσ.
12 hours ago, dimviii said:

Στην Αττική κάθε μήνα εκκαθαριστπικός. Στη Σαντορίνη κάθε 2-3 μήνες με ενδιάμεσους έναντι.
Τιμή KWh Δεκεμβρίου Ημερήσια Κατανάλωση Δεκ.24 (€): 128 kWh x 0,17743 €/kWh, Νυκτερινή Νυχτερινή Κατανάλωση Δεκ.24 (€): 40 kWh x 0,16743 €/kWh. Σε αυτά έκπτωση 40%. Πάγιο 5€/μήνα. Δεν μου έβαλαν το 5% ενώ πληρώνω στην ώρα του τον λογαριασμό. Θα τους ρωτήσω.

Πραγματική τιμή KWh (με βάση τα παραπάνω) KWh 0,106150 €/KWh.

Δημοσ.

Τωρα φανταζομαι δεν αξιζει να παμε elpedison για τα 50ε σκλαβενιτη, γιατι με 0.20 τιμη kwh μεχρι να στειλουν τον σκλαβενιτη θα ταχουμε φαει με το παραπανω... σωστα τουριστες μου;

• Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...