Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Καλημέρα,

Έχεις επιλέξει σταθερό πρόγραμμα της ΔΕΗ?Εάν όχι δεν υπάρχει ζήτημα υπαναχωρησης.Για οποιοδήποτε κυμαινόμενο απλά επιλέγεις κάποιο άλλο πρόγραμμα σε άλλο πάροχο. 

Το δικαίωμα υπαναχώρησης ασκείται εντός 14 ημερών πάντως. 

Ναι. MyHome Online. Λίγο ακριβό σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά καλό πάγιο. Τεσπα, απλά λένε πως ίσως βγάλουν καλύτερο μπλε ακόμα και αυτοί σύντομα. Αυτό που δεν γνωρίζω και δεν διευκρινίζεται είναι αν στις 14 ημέρες συμπεριλαμβάνεται και η ημέρα υπογραφής της σύμβασης ή ξεκινάει από την επόμενη.

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ncrp είπε

Ναι. MyHome Online. Λίγο ακριβό σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά καλό πάγιο. Τεσπα, απλά λένε πως ίσως βγάλουν καλύτερο μπλε ακόμα και αυτοί σύντομα. Αυτό που δεν γνωρίζω και δεν διευκρινίζεται είναι αν στις 14 ημέρες συμπεριλαμβάνεται και η ημέρα υπογραφής της σύμβασης ή ξεκινάει από την επόμενη.

Από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης για εξ αποστάσεως πωλήσεις αγαθών ή υπηρεσιών. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης για εξ αποστάσεως πωλήσεις αγαθών ή υπηρεσιών. 

Α, οπότε σήμερα είμαι στην 15;

Δεν πειράζει, μια σκοτούρα λιγότερη. 😄

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Στις 26/1/2025 στις 9:06 ΜΜ, physnik είπε

Η ζενίθ που αργούσε, αποφάσισε και έστειλε τελικά λογαριασμό για τον Δεκέμβριο, με έκδοση 23/1 και λήξη πληρωμής στις 12/2. 

Τον Δεκέμβριο είχε εκδοθεί λογαριασμός για Νοέμβριο 4/12 και λήξη 24/12.

Επειδη έχω αρχίσει να γίνομαι καχύποπτος, μήπως να τον πληρώσουμε πριν τη λήξη και μάλιστα πριν το τέλος του μήνα, μην βγάλουν κανένα λογαριασμό στις 5/2 για Ιανουάριο και δεν βάλουν τη συνέπεια με τη δικαιολογία ότι δεν θα έχει προλάβει να πληρωθεί ο τωρινός και αντε βγάλε άκρη μετά....; 

Καλησπέρα, πελάτης Ζενιθ και γω και ακόμα δεν εχει εκδοθει λογαριασμός Δεκεμβριου! Πιέσατε εσείς για να εκδοθεί ο λογαριασμός; Εγω μια φορα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι δεν εχει αργήσει και τοσο και οτι δεν θα χάσω την έκπτωση συνέπειας.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ncrp είπε

Α, οπότε σήμερα είμαι στην 15;

Δεν πειράζει, μια σκοτούρα λιγότερη. 😄

Ευχαριστώ!

14η νομίζω :)

Δημοσ.

Γ21 σε Elpedison Win More 2 Business τελειώνει το σταθερό 31/1 πήρα τηλ. δεν ξέρουν τίποτα για παρακάτω, έχουν ακριβό μπλε. Με βλέπω να την κάνω για NRG σταθερό μέχρι 31/3 και μετά βλέπουμε. Καλά ήταν, θα ξαναρχίσω πάλι τον τουρισμό!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Γ21 σε Elpedison Win More 2 Business τελειώνει το σταθερό 31/1 πήρα τηλ. δεν ξέρουν τίποτα για παρακάτω, έχουν ακριβό μπλε. Με βλέπω να την κάνω για NRG σταθερό μέχρι 31/3 και μετά βλέπουμε. Καλά ήταν, θα ξαναρχίσω πάλι τον τουρισμό!

0,1049 δεν είναι ακριβό το μπλε της Elpe. Είναι το πιο φτηνό χωρίς έκπτωση συνέπειας. Θεωρητικά, ένα λιγότερο πάτημα για να μπορεί να σου την φέρει ένας πάροχος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, ncrp είπε

0,1049 δεν είναι ακριβό το μπλε της Elpe. Είναι το πιο φτηνό χωρίς έκπτωση συνέπειας. Θεωρητικά, ένα λιγότερο πάτημα για να μπορεί να σου την φέρει ένας πάροχος.

Σε Γ21 το 12μηνο ειναι στα 0,1499 με μηδενικό πάγιο, υπήρχε μπλε 6μηνών στα 0,115 αλλά αποσύρθηκε πριν λίγες ημέρες. Θα κάνει σίγουρα κίνηση μέχρι αρχές Φλεβάρη για αντικατάσταση του win more 2 πιστςύω

1η κίνηση για σταθερό κίτρινο 6 μηνών από volton

Νέο volton yellow flat

0,099 με συνέπεια, 9,90 πάγιο με συνέπεια κίτρινο σταθερό 6 μηνών

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ncrp είπε

ELPEDISON Bright for business 12M Σταθερή χρέωση προμήθειας 0,1499 Πάγιο 0.

Αυτό είναι το μόνο εμπορικά διαθέσιμο σταθερό προς ώρας. Από 1η του μήνα βλέπουμε, το θέμα είναι ότι εγώ θα κάνω 1000kwh το Φλεβάρη, δεν μπορώ να αφήσω μια εβδομάδα να κυλίσει με ελεύθερη προς τα πάνω, τιμή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Δημοσ.

Καλησπέρα . Θέλω να πάω μια δεύτερη παροχή μου στην Protergia για τουρισμό ( για το 50άρι ) . Ποιό πρόγραμμα προτείνετε ;  Έχει κατανάλωση 150-200 kWh .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alekout είπε

Καλησπέρα . Θέλω να πάω μια δεύτερη παροχή μου στην Protergia για τουρισμό ( για το 50άρι ) . Ποιό πρόγραμμα προτείνετε ;  Έχει κατανάλωση 150-200 kWh .

Περίμενε να δεις ποιο κίτρινο θα ανακοινώσει ως κράχτη για Φεβρουάριο. Τελευταία κάθε μήνα αλλάζει το φθηνό της κίτρινο με κλειδωμενη τιμη μήνα με νέο κυμαινόμενο με άλλο όνομα.

• Thanks 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, geofak είπε

Γνωρίζει κάποιος το έντυπο υπαναχώρησης προς ζενίθ σε ποιο mail πρέπει να σταλεί;

Τι υπαναχώρηση να κάνεις?

Ζητά το από την ΖΕΝΙΘ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...