Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, dexs7 είπε

Πότε θα εκδόσει λογαριασμό η ζενίθ;έχουν περασμένες μετρήσεις από 16/1 και ακόμα λογαριασμός γιοκ 

Πότε το βλέπουν;;

16/1  ...... τσ τσ  τιποτα δεν ειναι  . Εμενα στην μια παροχη περιμενω απο 15/11/24 και στην αλλη απο 2/12 που εκδοθηκαν οι τελευταιοι .Μετρησεις απο μενα και απο δεδδηε εχουν παρει ολα οκ. Εχω παρει 4-5 τηλεφωνα  κι εχω  ανοιξει αιτημα για την εκδοση των λογαριασμων !!!!! εδω και 10 εργασιμες (ακου αιτημα για εκδοση λογαριασμων...) σε σημερινη επικοινωνια μου λεγαν πως θα βαλουν σημανση υπερεπειγον .Απο βδομαδα αν δεν ερθει τιποτα παμε για ΡΑΕ .

ΥΓ. Αυριο που θα τους ξαναπαρω ετσι για το γαμωτο, θα ζητησω ν ανοιξω αιτημα για επιμηκυνση του χρονου πληρωμης των λογαριασμων αντι για 20αημερο να το βαλουν διμηνο .....

• Like 2
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
10 minutes ago, tengai34 said:

16/1  ...... τσ τσ  τιποτα δεν ειναι  . Εμενα στην μια παροχη περιμενω απο 15/11/24

Έλα ρε... δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Εγώ στο σπίτι στη protergia, έχω τιμολογηθεί μόνο μέχρι 3/10.

Άμα δε βγάλω άκρη μέσω ΡΑΕ, θα στείλω email στο ΥΠΕΝ. Όταν έρθει η ώρα θα σας πω, να πέσει βομβαρδισμός email για protergia και zenith μπας και ιδρώσει κανένα αυτί.

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, tengai34 είπε

16/1  ...... τσ τσ  τιποτα δεν ειναι  . Εμενα στην μια παροχη περιμενω απο 15/11/24 και στην αλλη απο 2/12 που εκδοθηκαν οι τελευταιοι .Μετρησεις απο μενα και απο δεδδηε εχουν παρει ολα οκ. Εχω παρει 4-5 τηλεφωνα  κι εχω  ανοιξει αιτημα για την εκδοση των λογαριασμων !!!!! εδω και 10 εργασιμες (ακου αιτημα για εκδοση λογαριασμων...) σε σημερινη επικοινωνια μου λεγαν πως θα βαλουν σημανση υπερεπειγον .Απο βδομαδα αν δεν ερθει τιποτα παμε για ΡΑΕ .

ΥΓ. Αυριο που θα τους ξαναπαρω ετσι για το γαμωτο, θα ζητησω ν ανοιξω αιτημα για επιμηκυνση του χρονου πληρωμης των λογαριασμων αντι για 20αημερο να το βαλουν διμηνο .....

Μια απο τα ιδια κ εδω. Μην περιμενεις... απο πλευρας μου χτυπηθηκε ηδη η πορτα του ΡΑΕ. Σε μενα η δικαιολογια ηταν, οτι φταιει η αλλαγη μετρητη που εκανα...  αρχές Οκτώβρη 🤪

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ μια από τα ίδια με την ζενίθ, Νοέμβριο και Δεκέμβριο δεν έχει εκδοθεί λογαριασμός και σε τρεις μέρες θα ανεβάσω και τον Ιανουάριο. Το κακό σε μένα είναι ότι έχω αντλία θερμότητας και θα είναι υψηλά τα ποσά.

Γνωρίζει κάποιος τον λόγο που αργούν να εκδώσουν τους λογαριασμούς?

Νομίζω φίλος που έχει σταθερό στη ζενίθ δεν έχει πρόβλημα στην έκδοση των λογαριασμών.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Έλα ρε... δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Εγώ στο σπίτι στη protergia, έχω τιμολογηθεί μόνο μέχρι 3/10.

Άμα δε βγάλω άκρη μέσω ΡΑΕ, θα στείλω email στο ΥΠΕΝ. Όταν έρθει η ώρα θα σας πω, να πέσει βομβαρδισμός email για protergia και zenith μπας και ιδρώσει κανένα αυτί.

Βεβαια κοιτωντας στη συμβαση αναγραφει πως  ΄΄ 3.3 Ο λΛογαριασμος Καταναλωσης εκδιδεται κατα κανονα σε μηνιαια βαση ΄΄. 

Δημοσ.
Just now, tengai34 said:

Βεβαια κοιτωντας στη συμβαση αναγραφει πως  ΄΄ 3.3 Ο λΛογαριασμος Καταναλωσης εκδιδεται κατα κανονα σε μηνιαια βαση ΄΄. 

Ο ΚΠΗΕ γράφει πως οι πάροχοι υποχρεούνται να εκδίδουν λογαριασμούς περιοδικά... κι εφόσον πλέον έχουμε πάει σε μηνιαίες καταμετρήσεις, εννοείται οφείλουν να εκδίδουν σε μηνιαία βάση. Αλλά στη δική μου περίπτωση που είχα α) καθυστερημένη τιμολόγηση εξαρχής, β) απένταξη από ΚΟΤ, γ) μη έκδοση λογαριασμού το Δεκέμβριο... έμεινα πίσω 4 μήνες. Εεε δε γίνεται να μου λένε τώρα να περιμένω τον Φεβρουάριο για να τιμολογηθώ τον Οκτώβριο, και τον Μάρτιο για να τιμολογηθώ τον Νοέμβριο κ.ο.κ. Πρέπει να βγάλουν μαζεμένους όλους τους λογαριασμούς να μπω σε μια σειρά, αλλιώς θα έχω θέμα με το επίδομα θέρμανσης. Γι'αυτό λέω πως αν δε δω φως, θα στείλω mail στο ΥΠΕΝ. Άλλη μια φορά που είχαμε παρόμοιο πρόβλημα με τη ΔΕΗ (στο αέριο) έτσι ξέμπλεξα.

• Like 1
Δημοσ.

Το win more 2 της elpe γίνεται smart από 1/2;

Αν πάει κάποιος τώρα για το 50αρι Σκλαβενίτη και φύγει πριν παραλάβει τη δωροεπιταγή, θα τη χάσει;

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, physnik είπε

Το win more 2 της elpe γίνεται smart από 1/2;

Αν πάει κάποιος τώρα για το 50αρι Σκλαβενίτη και φύγει πριν παραλάβει τη δωροεπιταγή, θα τη χάσει;

Αν το κυνηγήσεις μάλλον όχι γιατί δεν υπάρχει όρος που να σε δεσμεύει. Απλά το καλύτερο είναι να περιμένεις να σε καλέσουν(συνήθως δεν αργούν πολύ, κάτω από 30 ημέρες 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Αν το κυνηγήσεις μάλλον όχι γιατί δεν υπάρχει όρος που να σε δεσμεύει. Απλά το καλύτερο είναι να περιμένεις να σε καλέσουν(συνήθως δεν αργούν πολύ, κάτω από 30 ημέρες 

Οι 30 μέρες μπορεί να είναι πολύ αν πάει στα περίπου 0,20€/kWh από 1/2.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, physnik είπε

Οι 30 μέρες μπορεί να είναι πολύ αν πάει στα περίπου 0,20€/kWh από 1/2.

Δες για άλλο πρόγραμμα, αλλιώς για άλλη εταιρία. Επίσης αυτό το προγραμμα έχει πολύ μεγάλο πάγιο. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, dexs7 είπε

Πότε θα εκδόσει λογαριασμό η ζενίθ;έχουν περασμένες μετρήσεις από 16/1 και ακόμα λογαριασμός γιοκ 

Πότε το βλέπουν;;

12 ημέρες είναι μόνο.

Πώς προκύπτει καθυστέρηση?

Τουλάχιστον 20 ημέρες χρειάζονται.

Σε είχε κακομαθει η ΔΕΗ που έβγαζε λογαριασμό σε 3-4 ημέρες nax !

Δημοσ.
10 ώρες πριν, mdkamael είπε

Μια απο τα ιδια κ εδω. Μην περιμενεις... απο πλευρας μου χτυπηθηκε ηδη η πορτα του ΡΑΕ. Σε μενα η δικαιολογια ηταν, οτι φταιει η αλλαγη μετρητη που εκανα...  αρχές Οκτώβρη 🤪

Όντως στις αντικαταστάσεις μετρητή καθυστερεί να εκδοθεί εκκαθαριστικός λογαριασμός, αλλά θα μπορούσαν να κάνουν έκδοση έναντι παρόλα αυτά. Στις αντικαταστάσεις πρέπει να τους δηλώσει ο ΔΕΔΔΗΕ την ημερομηνία αντικατάστασης, τη μέτρηση του παλαιού μετρητή και του νέου. Τα πλήρη στοιχεία τα δίνει αφού έρθει η επίσημη ημερομηνία μέτρησης της παροχής όπου παίρνει και την πρώτη καταμέτρηση από το νέο μετρητή, μπορεί να κάνει έως 4 μήνες να ολοκληρωθεί.

• Confused 1
Δημοσ.
7 hours ago, alexander098 said:

Δες για άλλο πρόγραμμα, αλλιώς για άλλη εταιρία. Επίσης αυτό το προγραμμα έχει πολύ μεγάλο πάγιο. 

Το πάγιο απο Φεβρουάριο θα είναι στα 3.5 ευρω μου είχαν πεί. Αλλα μικρή σημασία έχει αν η Kwh είναι στα 20 λεπτά. 

Δημοσ.

Καλημέρα. Για online αίτηση ΔΕΗ στις 14/1, προλαβαίνω την δήλωση υπαναχώρησης σήμερα σε κατάστημα, ή είμαι αργός κατά μία μέρα; Το αντίγραφο της αίτησης/σύμβασης γράφει "Σήμερα την.…14.01.25....μεταξύ........" Δεν τρελαίνομαι κιόλας, αλλά λέμε...

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ncrp είπε

Καλημέρα. Για online αίτηση ΔΕΗ στις 14/1, προλαβαίνω την δήλωση υπαναχώρησης σήμερα σε κατάστημα, ή είμαι αργός κατά μία μέρα; Το αντίγραφο της αίτησης/σύμβασης γράφει "Σήμερα την.…14.01.25....μεταξύ........" Δεν τρελαίνομαι κιόλας, αλλά λέμε...

Καλημέρα,

Έχεις επιλέξει σταθερό πρόγραμμα της ΔΕΗ?Εάν όχι δεν υπάρχει ζήτημα υπαναχωρησης.Για οποιοδήποτε κυμαινόμενο απλά επιλέγεις κάποιο άλλο πρόγραμμα σε άλλο πάροχο. 

Το δικαίωμα υπαναχώρησης ασκείται εντός 14 ημερών πάντως. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...