Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Santass είπε

μιλαω με δεδδηε και μου λένε θα περάσουν καποια στιγμή. Συμβαίνει και σε άλλους αυτο το θέμα; Το εκλεισαν το μαγαζάκι εκεί στη δεδδηε;

Δοκίμασες να δώσεις εσύ τις ενδείξεις στον ΔΕΔΗΕ τηλεφωνικά; Ισως αυτό τους βολεύει. Και ίσως τις μεταβιβάσουν στον πάροχο, ώστε βάσει αυτών να βγάλει εκκαθαριστικό.

Ούτως ή άλλως, όταν κάποτε περάσουν, θα γράψουν ότι γράφει ο μετρητής, και έτσι θα συμψηφιστούν τυχόν διαφορές από την καταμέτρηση που έδωσες.

Σε παλιότερη συνομιλία μου με ΔΕΔΗΕ μου έδωσαν την εντύπωση ότι τους βολεύει να δίνω εγώ μετρήσεις παρά να έρχονται αυτοί.

Επεξ/σία από Περρυ
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!

Ποιο είναι το καλύτερο συνδυαστικό σταθερο 12μ αυτή την στιγμή. Έκανα αίτημα στην protergia μπλε. Μέσα σε 2 ημέρες μου έστειλαν την σύμβαση. Υπογράφω;

Αυτό που με χάλασε είναι βλέπω σε περίπτωση μη συνέπειας εκτόξευση στην τιμή ρεύματος αλλά και από μόνοι τους έβαλαν πάγια εντολή. 

Είμαι στην zenith κ χρόνια έχω να ασχοληθώ αλλά τώρα λέω να φυγω γιατί βλέπω  είναι ακριβά.

Δημοσ.

Οκ σήμερα το πρωί που δοκίμασα πέρασε η εγγραφή. Πρώτη φορά προτέργια, ωραίο myaccount έχουν και ωραίο app στο κινητό.

• Like 3
Δημοσ.

Καλημέρα, μου ζήτησαν τα δικαιολογητικά,  τα έχω στείλει από προχθές αλλά δεν έχω κάποια άλλη επικοινωνία.

Μου είπαν ότι θα με πάρουν τηλέφωνο όταν τα στείλω.

Στέλνουν το συμβόλαιο σε viber χωρίς να επικοινωνήσουν;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Santass είπε

Καλησπέρα σε όλους

Ενώ είχα μπει σε καθεστώς μηνιαίας καταμέτρησης απο τον Ιούλιο, τωρα έχουν να περάσουν απο τον δεδδηε απο τον Οκτώβριο. Τον Νοέμβριο έκανα αλλαγή παρόχου απο ΔΕΗ που ήμουνα και πέρασαν τις ενδείξεις που έδωσα και βγηκε η εκκαθάριση της ΔΕΗ και απο τοτε τίποτα. Μιλάω με την Ζενιθ που είμαι τώρα, μου λένε οτι δεν εχουν μετρήσεις απο δεδδηε και βγαζει έναντι λογαριασμούς, μιλαω με δεδδηε και μου λένε θα περάσουν καποια στιγμή. Συμβαίνει και σε άλλους αυτο το θέμα; Το εκλεισαν το μαγαζάκι εκεί στη δεδδηε;

Καλημερα... Σε ποια περιοχη εγινε αυτο;

Δημοσ.
1 hour ago, liakjim said:

Οκ σήμερα το πρωί που δοκίμασα πέρασε η εγγραφή. Πρώτη φορά προτέργια, ωραίο myaccount έχουν και ωραίο app στο κινητό.

Σου άλλαξε το τελευταίο ψηφίο του 11ψήφιου εδώ; https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/

Εμένα είχαν στείλει ότι θα ενεργοποιηθεί μέχρι 14 αλλά τίποτα ακόμα.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, skoulas είπε

Καλημέρα, μου ζήτησαν τα δικαιολογητικά,  τα έχω στείλει από προχθές αλλά δεν έχω κάποια άλλη επικοινωνία.

Μου είπαν ότι θα με πάρουν τηλέφωνο όταν τα στείλω.

Στέλνουν το συμβόλαιο σε viber χωρίς να επικοινωνήσουν;

Εννοείς για τη Προτεργια μάλλον. Εμένα μετά από 2-3 μερες που έστειλα δικαιολογητικά στο βαιμπερ με πήρανε τηλέφωνο και με ενημέρωσαν ότι θα στείλουν συμβόλαιο στο εμαιλ μου και την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω. Μετά από λίγες ώρες στείλανε το συμβόλαιο στο Μαιλ μου.

Μετά από 2 μέρες μου στείλανε μνμ ότι θα ενεργοποιηθω σε καμία βδομάδα.

Μετά από 2 μέρες με πήρε τηλ από Δεδδηε ότι πάνε να πάρουν μέτρηση από το ρολόι μου για την αλλαγή παρόχου. (Παρόλο που είχα στείλει φωτό από το ρολόι μαζί με τα δικαιολογητικά)

Τώρα είμαι στο περίμενε για την ενεργοποίηση.

Γενικά όλη η διαδικασία πλέον θέλει γύρω στις 10-14 μέρες από ότι ειδα.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, StormGr είπε

Εννοείς για τη Προτεργια μάλλον. Εμένα μετά από 2-3 μερες που έστειλα δικαιολογητικά στο βαιμπερ με πήρανε τηλέφωνο και με ενημέρωσαν ότι θα στείλουν συμβόλαιο στο εμαιλ μου και την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω. Μετά από λίγες ώρες στείλανε το συμβόλαιο στο Μαιλ μου.

Μετά από 2 μέρες μου στείλανε μνμ ότι θα ενεργοποιηθω σε καμία βδομάδα.

Μετά από 2 μέρες με πήρε τηλ από Δεδδηε ότι πάνε να πάρουν μέτρηση από το ρολόι μου για την αλλαγή παρόχου. (Παρόλο που είχα στείλει φωτό από το ρολόι μαζί με τα δικαιολογητικά)

Τώρα είμαι στο περίμενε για την ενεργοποίηση.

Γενικά όλη η διαδικασία πλέον θέλει γύρω στις 10-14 μέρες από ότι ειδα.

Έχεις δίκιο την protergia εννοούσα... Πήρα εγώ τηλέφωνο και μου είπαν ότι λόγω του μεγάλου όγκου αιτήσεων χρειάζονται 3-4 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή των δικαιολογητικών για να με καλέσουν. Μου είπαν όμως ότι αφού έχω στείλει δικαιολογητικά έχω κατοχυρώσει το 6μηνο σταθερό αν και δεν έχω υπογράψει... Θα φανεί...

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, skoulas said:

Έχεις δίκιο την protergia εννοούσα... Πήρα εγώ τηλέφωνο και μου είπαν ότι λόγω του μεγάλου όγκου αιτήσεων χρειάζονται 3-4 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή των δικαιολογητικών για να με καλέσουν. Μου είπαν όμως ότι αφού έχω στείλει δικαιολογητικά έχω κατοχυρώσει το 6μηνο σταθερό αν και δεν έχω υπογράψει... Θα φανεί...

Yπάρχει ένα παραθυράκι στον Κώδικα Προμήθειας Ηλεκτρικής ενέργειας, όπου ο πάροχος στέλνει γραπτή προσφορά σε email και αναγράφει πως η προσφορά έχει ισχύ 10 ημερών εντός των οποίων θα πρέπει ο πελάτης να στείλει τα δικαιολογητικά.

Προφανώς κάνουν κάτι παρόμοιο τώρα και κατοχυρώνουν το πρόγραμμα σε όσους έχουν δηλώσει ότι το επιθυμούν κι έχουν στείλει όλα τα δικαιολογητικά. Αλλά θα πρέπει να φανεί στη πράξη αν θα μπορέσουν να το ολοκληρώσουν και με τι ημερομηνία.

• Like 3
Δημοσ.

Με πήρε μια τύπισσα απο μια εταιρία ρεύματος να δώσει προσφορά και μου είπε 'οτι επειδή καταργούν τα μπλέ εξάμηνα θα ακυρωθεί και το ισχύων 6 μηνο που έχω υπογράψει και θα γίνει πράσινο. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο ρε παιδιά??

• Confused 2
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, DrAndreas είπε

Με πήρε μια τύπισσα απο μια εταιρία ρεύματος να δώσει προσφορά και μου είπε 'οτι επειδή καταργούν τα μπλέ εξάμηνα θα ακυρωθεί και το ισχύων 6 μηνο που έχω υπογράψει και θα γίνει πράσινο. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο ρε παιδιά??

Όχι.Τα ισχύοντα 6μηνα σταθερά διατηρούνται ως έχουν μέχρι τη λήξη τους.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνανε μέτρηση απο ΔΕΔΔΗΕ 30/12 αλλλα η Ζενίθ ακόμα δεν έβγαλε λογαριασμό. Θα βγάλει λέτε μαζεμένο δίμηνο τέλος του μήνα; Θα έχει πρόβλημα η έκπτωση συνέπειας;

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον... Θα το παιξω τρελιτσα... θα κανω ΣΗΜΕΡΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΤΕΡΓΙΑ... 

Συστασουλα?! 

Thanks guys, i've been already served :-)

Επεξ/σία από mdkamael
  • Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.

Ζενίθ Power Home Direct Plus, 12μηνο σταθερό τιμολόγιο, πάγιο 9.9, τελική τιμή με έκπτωση συνέπειας 0.095 και δώρο τα 6 πρώτα πάγια. Το θεωρώ καλύτερο απο της protergia. 

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, IoannisMan είπε

Ζενίθ Power Home Direct Plus, 12μηνο σταθερό τιμολόγιο, πάγιο 9.9, τελική τιμή με έκπτωση συνέπειας 0.095 και δώρο τα 6 πρώτα πάγια. Το θεωρώ καλύτερο απο της protergia. 

Εγώ που είμαι protergia value easy θα την κάνω μάλλον γι αυτό.. 

Απαράδεκτη επικοινωνία από την protergia. Ποτέ ξανά... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...