Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, KatalanosGR είπε

Καλύτερο φοιτητικό τώρα? Είμαι στο ηρων yellow free student προς το παρών. Κατανάλωση περίπου 200 kwh τον μήνα ή και λιγότερες.

Κυρίως για φοιτητές τουρίστες υπάρχουν της ΔΕΗ με το κουπόνι efood 50 ευρώ και του Ήρων που έχεις ήδη με το το δώρο 20 ευρώ+50ευρω econtract. 

Επίσης γενικά για τουρίστες όλων των ηλικιών 😂 υπάρχει και η Elpedison με το χριστουγεννιάτικο δώρο Σκλαβενίτη 50 ευρώ αν κάνεις αίτηση έως 10/01. 

Από τιμές για μόνιμη λύση δεν υπάρχει κάτι ειδικά για φοιτητές εκτός αν καταναλώνεις πχ 150 κιλοβατώρες ακριβώς τότε τα φοιτητικά Protergia και ζενίθ είναι σχετικά καλά. 

5 ώρες πριν, alexander098 είπε

Όποιος φίλος μπορεί να στείλει σύσταση για protergia. Το value secure εφόσον υπογράψουμε τώρα θα μείνει ανεπηρέαστο μέχρι τη λήξη του 6μηνου;

Πρόσκληση εληφθη, ευχαριστώ 

Θα μείνει ανεπηρέαστο μέχρι τη λήξη του 6μηνου με τους ίδιους όρους. Δηλαδή 5 μήνες δέσμευση και από τον 6ο φεύγεις ή ανανεώνεις. Δεν υπάρχει κανένα παραθυράκι για μονομερής αλλαγή από τον πάροχο εκτός αν αποφασίσουν και ανανεώσουν λκάτι νέο η ΡΑΕ και το ΥΠΕΝ. 

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είμαι στο Ζενίθ Power Home Smart Night από τον Οκτώβρη με καταναλωση περίπου 70-80kwh.

Με συμφέρει να πάω καπου αλλου αυτή την περιοδο?? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ParafronGR είπε

Είμαι στο Ζενίθ Power Home Smart Night από τον Οκτώβρη με καταναλωση περίπου 70-80kwh.

Με συμφέρει να πάω καπου αλλου αυτή την περιοδο?? 

Μόνο αν μπεις στο τρυπάκι να κυνηγάς ΣΥΝΕΧΕΙΑ δώρα.

ΟΧΙ εξ άπαξ.

ΥΓ. Ψάχνεις για καλύτερο από 0€ και ΚΑΤΩ από 0.10€ τιμή κιλοβατώρας?

Δεν είμαστε στο 2018 !!!

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από το Win more 2 οι τουρίστες που πάνε; Κατανάλωση μέχρι τον Μάρτιο λόγω θέρμανσης 600+.

Δεν ενδιαφέρομαι για εξάμηνα πρόγραμματα.

Επεξ/σία από madboy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, madboy said:

Μετά από το Win more 2 οι τουρίστες που πάνε; Κατανάλωση μέχρι τον Μάρτιο λόγω θέρμανσης 600+.

Δεν ενδιαφέρομαι για εξάμηνα πρόγραμματα.

Ίσως βγούνε νέα 3μηνα κίτρινα μετά τις 17/1 που θα καταργηθούν τα 6μηνα μπλε... 

Αυτή τη στιγμή και το protect της volton και το select της ζενίθ είναι μέχρι τέλη Φλεβάρη

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
18 minutes ago, ekrepali said:

Ίσως βγούνε νέα 3μηνα κίτρινα μετά τις 17/12 που θα καταργηθούν τα 6μηνα μπλε... 

Αυτή τη στιγμή και το protect της volton και το select της ζενίθ είναι μέχρι τέλη Φλεβάρη

Άρα βλέπω τότε τα τυχόν νέα διαθέσιμα προγράμματα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Ίσως βγούνε νέα 3μηνα κίτρινα μετά τις 17/12 που θα καταργηθούν τα 6μηνα μπλε... 

17/01...λογικά κάποια στιγμή θα βγούνε και νέα που θα έχουν διαφοροποίηση μέρα και νύκτα ενόψει των νέων διζωνικων τιμολογίων. 

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ.
9 minutes ago, messinia3 said:

λογικά κάποια στιγμή θα βγούνε και νέα που θα έχουν διαφοροποίηση μέρα και νύκτα ενόψει των νέων διζωνικων τιμολογίων. 

Aν κρίνω απ' το  bright night 6m της Elpedison, με ακριβή ημερήσια τιμή και υψηλό πάγιο... δεν ευελπιστώ ότι θα δούμε καλές τιμές στα διζωνικά... πόσο μάλλον σε 12 μήνα μπλε. 

Ίσως βγάλουν τίποτα μηνιαίους κραχτες...

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Aν κρίνω απ' το  bright night 6m της Elpedison, με ακριβή ημερήσια τιμή και υψηλό πάγιο... δεν ευελπιστώ ότι θα δούμε καλές τιμές στα διζωνικά... πόσο μάλλον σε 12 μήνα μπλε. 

Ίσως βγάλουν τίποτα μηνιαίους κραχτες...

Σε μπλε κι εγώ δεν περιμενω τίποτα συνταρακτικό, αλλά κάνα κίτρινο κράχτη θα βγάλουν πιστεύω...ειδωμεν. 

Δημοσ.

Η ζενίθ δεν έχει εκδοσει λογαριασμό 

Ο τελευταίος ελειξε στις 10 Δεκεμβρίου και δεν έχει βγάλει άλλον και έχει ανοίξει για να καταχωρήσω τις καινούργιες μετρήσεις 

Γτ τέτοια καθυστέρηση;;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, dexs7 είπε

Η ζενίθ δεν έχει εκδοσει λογαριασμό 

Ο τελευταίος ελειξε στις 10 Δεκεμβρίου και δεν έχει βγάλει άλλον και έχει ανοίξει για να καταχωρήσω τις καινούργιες μετρήσεις 

Γτ τέτοια καθυστέρηση;;

Το ίδιο κι εγώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, ekrepali είπε

@dexs7 @GREGORYMO @mdkamael απλό οικιακό έχετε ή ΚΟΤ; 

Απλό .

Αυτή την φορά ΔΕΝ έδωσα ένδειξη και δεν ξέρω αν έπαιξε ρολο.

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...