Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, doomnx είπε

Στο δικό μου εξέλ δεν το είδες σίγουρα. Το έχω βγάλει εδώ και 10 μέρες.

14 λεπτά πριν, juanjk είπε

Εγώ καθυστέρησα να τις βγάλω χθες τις έβγαλα :)

Ναι ήταν στο εξελ του @juanjk. Δεν υπαρχει προβλημα. Με ενα γρηγορο ψαξιμο το καταλαβα κατευθειαν. Ευχαριστω για την δουλεια και των δυο σας παιδια οπως και να χει.

Δημοσ.

Ξέρουμε μέχρι πότε είναι η προσφορά της Προτέργια με τις συστάσεις. Είμαι στο μπλε της Ελπέ που λήγει 31/12 και αναρωτιέμαι αν θα προχωρήσω.  

Δημοσ.
5 ώρες πριν, juanjk είπε

Μπορεί να συστήσει και 2η παροχή δική του να έρθει από άλλο πάροχο,

Μπορεί να γίνει σύσταση από protergia αέριο, για μεταφορά ρεύμα Γ21 από Volterra σε Protergia?  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοείς αν είσαι πελάτης Protergia αέριο και θέλεις να φέρεις Γ21 ρεύμα στην protergia; Ναι, γίνεται νομίζω, μπες στο Protergia app στο κινητό για να στείλεις/λάβεις το σύνδεσμο με τη φόρμα.

Επεξ/σία από juanjk
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, juanjk είπε

Εννοείς αν είσαι πελάτης Protergia αέριο και θέλεις να φέρεις Γ21 ρεύμα στην protergia; Ναι, γίνεται νομίζω, μπες στο Protergia app στο κινητό για να στείλεις/λάβεις το σύνδεσμο με τη φόρμα.

Ακριβώς αυτό εννοώ. Απλά δεν ξέρω αν η Volterra θεωρείται άλλος πάροχος αφού αγοράστηκε απο την Protergia ... 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, liakjim είπε

Ξέρουμε μέχρι πότε είναι η προσφορά της Προτέργια με τις συστάσεις. Είμαι στο μπλε της Ελπέ που λήγει 31/12 και αναρωτιέμαι αν θα προχωρήσω.  

Δεν έχουν δώσει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία το έχουν αφήσει φλου μέχρι να το αποφασίσουν οι ίδιοι πότε θα το λήξουν.

Μόλις τώρα, sap00 είπε

Ακριβώς αυτό εννοώ. Απλά δεν ξέρω αν η Volterra θεωρείται άλλος πάροχος αφού αγοράστηκε απο την Protergia ... 

Α ναι, το είχα ξεχάσει αυτό. Ακόμη δεν έχουν κάνει συστημικά την ενοποίηση όπως με τη watt που αφομοιώθηκαν. Κάνε εσύ τη διαδικασία και όταν σε καλέσουν ρώτα τους αν θα λάβεις κανονικά το bring a friend.

• Thanks 2
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Για νέα σύνδεση ?(ρέυμα) για εξοχική κατοικία, που θα "λειτουργεί" κυριώς τους καλοκαιρινούς μήνες, τι πάροχο/πακέτο βάζουμε; Υπάρχει κάτι με μικρό πάγιο ή κάτι γενικά για χαμηλές καταναλώσεις? Ευχαριστώ!

Δημοσ.
6 ώρες πριν, juanjk είπε

1. Αυτός που συστήνει πάει στο protergia app (όχι από υπολογιστή) και στο πεδίο που γράφει «Στείλε πρόσκληση», παίρνει το link και το κοινοποιεί με όποιο τρόπο θέλει πχ sms, email, social κλπ. στους φίλους.

Αν γινει απο υπολογιστη τι προβλημα υπαρχει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Αν γινει απο υπολογιστη τι προβλημα υπαρχει?

Δεν δίνει link από υπολογιστή που το δοκίμασα. Στέλνει στο καταχωρημένο email ένα λινκ αλλά δε δουλεύει ο σύνδεσμος. 

13 λεπτά πριν, GeorgeHellas είπε

Καλησπέρα σε όλους! Για νέα σύνδεση ?(ρέυμα) για εξοχική κατοικία, που θα "λειτουργεί" κυριώς τους καλοκαιρινούς μήνες, τι πάροχο/πακέτο βάζουμε; Υπάρχει κάτι με μικρό πάγιο ή κάτι γενικά για χαμηλές καταναλώσεις? Ευχαριστώ!

Elpedison smart zero με δωροκαρτα Σκλαβενίτη ή heron benefit ή free econtract bonus. Πριν πας το καλοκαίρι το βλέπεις ξανά. 

Επεξ/σία από juanjk
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, juanjk είπε

Δεν δίνει link από υπολογιστή που το δοκίμασα. Στέλνει στο καταχωρημένο email ένα λινκ αλλά δε δουλεύει ο σύνδεσμος. 

Eπειδη το εχω κανει και απο το app αλλα και απο τον υπολογιστη λειτουργει κανονικα κι απ'τα δυο γι'αυτο μου εκανε εντυπωση που εγραψες οχι απο υπολογιστη.Απο το pc στο στελνει κατευθειαν στο email σου κι απο εκει το παιρνεις και το κοινοποιεις μετα οπου θες.

Ετσι κι αλλιως το link ειναι ακριβως το ιδιο οποτε οπως κι αν γινει δεν υπαρχει προβλημα.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, juanjk είπε

Δοκίμασε αν είναι το ίδιο λινκ, εμένα δε δούλευε όταν το δοκίμασα πριν καμία 10ρια μερες

Nαι το ιδιο το ειχα τσεκαρει και το ξανατσεκαρα τωρα.Δουλευει κανονικα ετσι οπως σου λεω.

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα ολοκλήρωσα την ψηφιακή υπογραφή του συμβολαίου στη Protergia...πόσο θέλει για να ενεργοποιηθεί;

...επίσης, περιμένω να μου στέιλουν αυτοί τα στοιχεία του λογαριασμού για να εγγραφώ στην ιστοσελίδα κ να συνδεθώ στην εφαρμογή ή κάνω εγγραφή με τα συναφή στοιχεία (email που δηλώθηκε, αριθμός παροχής, ΑΦΜ κοκ) από τώρα κι αντιστοιχίζεται ο λογαριασμός με το συμβόλαιο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, definitio είπε

Σήμερα ολοκλήρωσα την ψηφιακή υπογραφή του συμβολαίου στη Protergia...πόσο θέλει για να ενεργοποιηθεί;

...επίσης, περιμένω να μου στέιλουν αυτοί τα στοιχεία του λογαριασμού για να εγγραφώ στην ιστοσελίδα κ να συνδεθώ στην εφαρμογή ή κάνω εγγραφή με τα συναφή στοιχεία (email που δηλώθηκε, αριθμός παροχής, ΑΦΜ κοκ) από τώρα κι αντιστοιχίζεται ο λογαριασμός με το συμβόλαιο;

Θα σου έρθει μήνυμα ενεργοποίησης και μετά κάνε την εγγραφή στο myprotergia. Χρησιμοποιείς τα στοιχεία παροχής και δικά σου απλώς θέλουν 12 ψηφία για παροχή, το 12ο συνήθως είναι το μηδέν και το 11ο είναι αυτό που είχες στον προηγούμενο πάροχο+1.

Ολοκληρώνεται εντός 2-5 εργάσιμων η αλλαγή, μόλις εγκριθεί από το σύστημα του δεδδηε. 

Επεξ/σία από juanjk

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...