Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Στα επίπεδα του 1,5 λεπτού «κλειδώνει» η επιδότηση για τα νοικοκυριά το Δεκέμβρη.

Οπότε το smart night που πήγαμε πολλοί με το 45% περίπου στα 8,5. 

Πλέον αρχίσαμε να αριβαρουμε πολλοί ήδη....αντε ετοιμάσου κι εσύ σιγά σιγά 😛

Τα λαμογια κάνουν πάρτι με το χρηματιστήριο, οπότε αφού θα πληρώνουμε τις επιδοτήσεις να πάρουμε κι εμείς κατιτίς. 

Ε μετά μπορεί να το ξαναβγάλει η ζενιθ με το promo του 45% που κράτησε 3 μήνες 😂

38 λεπτά πριν, xariskk24 είπε
38 λεπτά πριν, xariskk24 είπε

Δε καταλαβαίνω από αυτό το λινκ πως θα δω την αλλαγή. Βάζω το 10ψηφιο και απλά μου βγάζει αν ισχύει η ΥΔΕ

Τσεκαρε εκει που λεει για τον αριθμό παροχής εάν το τελευταίο ψηφίο έχει αυξηθεί κατά έναν αριθμό. 

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
  • Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει κάποιος invite για protergia να μου στείλει με DM να γλιτώσω και εγώ τα πάγια;?

Είμαι ΔΕΗ 4all νυχτερινό και λήγει σε 30 ημέρες και σκέφτομαι σοβαρά το value secure 6m.

Καίω περίπου 400-450kw το μήνα.

Αξίζει λέτε;

Επεξ/σία από panzertank
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panzertank είπε

Έχει κάποιος invite για protergia να μου στείλει με DM να γλιτώσω και εγώ τα πάγια;?

Είμαι ΔΕΗ 4all νυχτερινό και λήγει σε 30 ημέρες και σκέφτομαι σοβαρά το value secure 6m.

Καίω περίπου 400-450kw το μήνα.

Αξίζει λέτε;

To 4all αν είσαι όντως σε αυτό είναι κίτρινο κυμαινόμενο,άρα μπορείς να φύγεις οπότε θες (Προφανώς εννοείς ότι η 12μηνη σύμβαση σου λήγει σε 30 μέρες,αλλά δεν παίζει κάποιο ρόλο)

Εννοείται ότι από το 4all κυκλοφορούν πολλά πιο συμφέροντα προγράμματα σε σταθερα.Ενα από αυτά είναι το value secure της protergia (6μηνο),ένα δεύτερο το direct της ζενιθ (12μηνο).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντάξιες περίπου είναι οι δύο προσφορές, απλώς το ένα 6μηνο και το άλλο 12μηνο.

Μείνε ανήσυχος θα πάνε όλα καλά 😎

Επεξ/σία από juanjk
  • Haha 1
Δημοσ.
1 minute ago, panzertank said:

Δεν έχω φύγει ποτέ στη ζωή μου από ΔΕΗ και λίγο με αγχωνει.....

Μεταξύ protergia ή ζενίθ ποιο θα προτείνατε;

Eγώ θεωρώ υπερβολή τις 12 μηνες συμβάσεις... 

Protergia μπορείς να φύγεις τζάμπα τον τελευταίο μήνα απ'το 6μηνο... και να κλείσεις τότε 12μηνο που θα καλύψει και το καλοκαίρι και τον επόμενο χειμώνα.

• Like 2
Δημοσ.

Βγήκε ο πρώτος εκκαθαριστικός λογαριασμός στη zenith αλλά μέσα δεν περιλαμβάνει την έκπτωση Κοτ που είχα κάνει στο ιδικά ,έχει αντιμετωπίσει κανένας αυτό το πρόβλημα? Άραγε θα αφαιρεθούν στον επόμενο λογαριασμό ?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Protergia μπορείς να φύγεις τζάμπα τον τελευταίο μήνα απ'το 6μηνο... και να κλείσεις τότε 12μηνο που θα καλύψει και το καλοκαίρι και τον επόμενο χειμώνα.

Κάνουν τα πάντα όμως για να σπρώξουν τον κόσμο σε 12μηνες...εννοείται ότι συμφωνώ μαζί σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Το ίδιο είπα κ γω τις προάλλες στη κοπέλα μου... δεν της άρεσε λεει... που να της εξηγω τωρα τον ορο του "τουριστα"

33 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Κάνουν τα πάντα όμως για να σπρώξουν τον κόσμο σε 12μηνες...εννοείται ότι συμφωνώ μαζί σου.

Να ξεκινησουν με παγιο στα 3.99 ...

45 λεπτά πριν, panzertank είπε

Δεν έχω φύγει ποτέ στη ζωή μου από ΔΕΗ και λίγο με αγχωνει.....

Μεταξύ protergia ή ζενίθ ποιο θα προτείνατε;

Σφιξε ενα τσιπουρο για το αγχος κ μετα βουρ για ζενιθ ... ή προτεργια... Οπως κ να χει - ΣΦΙΞΕ ΕΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ! 

Επεξ/σία από mdkamael
  • Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

image.jpeg.67918ae2053834f1ef8613a6b47d941c.jpegimage.jpeg.241dda526168b79e80efadf5d7d54ad2.jpeg

Έκανα αίτηση στη zeniθ από τον περασμένο Αύγουστο στο σταθερό της με δωρεάν πάγια για τους 6 πρώτους μήνες και με 0,095€/kwh. Αφού καθυστέρησαν πολύ να με ενεργοποιήσουν, λόγω του ότι δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν με τον ΔΕΔΔΗΕ για τις kWh, με ενεργοποίησαν τελικά τον Οκτώβριο. Μου έστειλαν τώρα πρώτο λογαριασμό και βλέπω ότι αναφέρουν χρέωση kWh 0.123€/kWh. Γνωρίζει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό;

Επεξ/σία από blazar
Δημοσ.
6 minutes ago, blazar said:
  Hide contents

Έκανα αίτηση στη zeniθ από τον περασμένο Αύγουστο στο σταθερό της με δωρεάν πάγια για τους 6 πρώτους μήνες και με 0,095€/kwh. Αφού καθυστέρησαν πολύ να με ενεργοποιήσουν, λόγω του ότι δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν με τον ΔΕΔΔΗΕ για τις kWh, με ενεργοποίησαν τελικά τον Οκτώβριο. Μου έστειλαν τώρα πρώτο λογαριασμό και βλέπω ότι αναφέρουν χρέωση kWh 0.123€/kWh. Γνωρίζει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό;

Το γράφει στους όρους. Η έκπτωση συνέπειας αυτού του λογαριασμού θα μπει στον επόμενο. Η έκπτωση απ'τον επόμενο, θα μπει στον μεθεπόμενο κλπ. Αν πληρώνεις εμπρόθεσμα.

• Like 3
Δημοσ.
Στις 1/12/2024 στις 5:43 ΜΜ, doomnx είπε

Καλώς σας βρίσκω! Ξαναδιαθέτω και εδώ το ενημερωμένο εξέλ της υπογραφής μου, για όποιον το βρίσκει χρήσιμο. Για το καλό της κοινότητας, γιατί εσείς δεν μου φταίτε σε τίποτα. Ελπίζω να μην ξαναέχουμε δράματα, τώρα που οι τιμές πήραν τον ανήφορο. ❤️

Καλώς τον!!!

13 ώρες πριν, Georgebek2 είπε

Volton πηρες κανενας την επιταγη skroutz τελευταια; Εμενα δε μου την στελνουν, εχουν προβλημα λενε.... αρχισαμε με τη Volton... και ναλεγα πως δεν ηξερα...

Έχω κλείσει μήνα απο την ενεργοποίηση και ακόμα τπτ. Εννοείται έχουν σταλεί μειλ, έχουν γινει κλήσεις, πρόσφατα και myrae. 

Πώς αποστέλλεται η δωροκάρτα; Με e-mail;

• Thanks 1
Δημοσ.

Πήρε το ματι μου πριν λιγο σε μια διαφήμιση μια εταιρεια απο αυτες δεν θυμάμαι ποια, με τιμή kw 8.9 λεπτά για 12 μηνες σταθερή.Ισχυει αυτη η τιμή ειναι τελική;η ειναι χωρις φπα πάγια και προσθετες χρεώσεις;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Geoponer είπε

Είπά και το έκανα να πάω στη Ζενίθ: Είχα μιλήσει 1-2 φορές με μια υπάλληλο της Ζενίθ (μετά έμαθα ότι είναι από εξωτερικό συνεργάτη ΣΚ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ Α.Ε.) και αφού με ξανακάλεσε την Τρίτη συμφωνήσαμε για το Select. Της έδωσα τηλεφωνικά τα στοιχεία που ζήτησε (ΑΦΜ, αριθμό παροχής, τηλέφωνο, κλπ.) και μου είπε ότι θα με καλέσουν για επιβεβαίωση των στοιχείων, όπως και έγινε.

Μέχρι σήμερα έλαβα μόνο ένα email από το [email protected] για να στείλω τον τελευταίο μου λογαριασμό και άρχισα να ανησυχώ ότι δεν έχει καταχωρηθεί η αίτηση. Παίρνω σήμερα στη Ζενίθ για επιβεβαίωση και μου λένε ότι έχει προχωρήσει η αίτηση και σύντομα θα ενημερωθώ για την αλλαγή εκπροσώπησης της παροχής μου!

Εγώ περίμενα ότι θα λάβω τη σύμβαση με email, να τσεκάρω τα στοιχεία, τις ενδείξεις του μετρητή κλπ., και να δώσω γραπτή επιβεβαίωση αλλά μου είπαν ότι θα τη λάβω με την έναρξη της εκπροσώπησης!!! Έχω περάσει από 5-6 παρόχους, δεν μου έχει ξανατύχει αυτό και δεν μου αρέσει...

Ελπίζω να πάνω όλα καλά και να μη δω τίποτα μαϊμουδιές, γιατί οριακά διάλεξα τη Ζενίθ σε σχέση με το Swift της Protergia, από την οποία δεν είχα κανένα άλλο πρόβλημα εκτός από την ξαφνική αλλαγή για την οποία δεν ενημερώθηκα (το Value Easy έγινε εμπορικά μη διαθέσιμο και αυξήθηκε σημαντικά η κιλοβατώρα). Δεν το έχω και πολύ να τους ξαποστείλω και να επιστρέψω στην Protergia.

6 ώρες πριν, xariskk24 είπε

Είμαστε ακριβώς ίδια περίπτωση. Και εγώ μετά από 4 χρόνια προτεργια σπάστηκα με τις αλλαγές τρικ που κάνει στο όνομα και αλλάζει την τιμή στα ύψη.  Πήγα και εγώ ζενίθ 12μηνο μέσο τηλ είπα το ναι δεν έχω λάβει άλλο μειλ εκτός του να στείλω τον λογαριασμό. Θα δείξει!

Δεν έχετε να φοβάστε τίποτα με τη συγκεκριμένη εταιρεία. Η συγκατάθεση γίνεται τηλεφωνικά, γι'αυτό δεν λαμβάνετε email με τη σύμβαση πιο πριν. Είναι σημαντικό να σας πούνε τα πάντα σωστά στην κλήση που ηχογραφείται.

Από το Σεπτέμβριο έχουμε κάνει πολλά άτομα αλλαγή στον συγκεκριμένο επίσημο συνεργάτη και μάλιστα τάχιστα και χωρίς εκπλήξεις.

1 ώρα πριν, enrique19 είπε

Πήρε το ματι μου πριν λιγο σε μια διαφήμιση μια εταιρεια απο αυτες δεν θυμάμαι ποια, με τιμή kw 8.9 λεπτά για 12 μηνες σταθερή.Ισχυει αυτη η τιμή ειναι τελική;η ειναι χωρις φπα πάγια και προσθετες χρεώσεις;

Το συγκεκριμένο έχει και 5 λεπτά έκπτωση συνέπειας, όποτε θέλει πολλή προσοχή να μην ξεφεύγεις με τις πληρωμές.

Όλες οι τιμές που διαβάζεις στο forum και στις σελίδες των παρόχων είναι χωρίς ΦΠΑ/ΔΕΤΕ και χωρίς τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις.

6 ώρες πριν, favou2000 είπε

Στα επίπεδα του 1,5 λεπτού «κλειδώνει» η επιδότηση για τα νοικοκυριά το Δεκέμβρη.

Οπότε το smart night που πήγαμε πολλοί με το 45% περίπου στα 8,5. 

Δεν ξέρουμε ακόμα πόσο θα κλείσει ο Δεκέμβριος...

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...