Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Μαλλον το σμαρτ ναιτ θα κλειδωσει εκει στα 0.10€/kwh για το νοεμβρη... not good but no bad either... βλεπουμε κ αυριο τι θα παιξει σαν επισημη BF- αν και το κοβω χλωμο. Γενικα προσωπικα δεν περιμενω πολλα αυτο το 2μηνο καθως η ταση ειναι να μας πανε προς τα σταθερα μπλε. Καποια στιγμη καπου πηρε το ματι μου συζητηση για μειωση των παγιων στα σταθερα απο νεα χρονια. Αν αληθευσει, σημαινει οτι προσπαθουν να ψαρεψουν κοσμο με τα "παλια" μπλε ακομη οσο μπορουν. Με το νεο διζωνικο setup απο Γεναρη μααααλλον θα εχουμε και νεα προγραμματα που θα το αξιοποιησουν. Οποτε το να κλειδωθει καποιος σε 12μηνο απο τωρα θα ειναι καπως αστοχο σαν κινηση στα ματια μου. Και καπως ετσι το select οντως για αυτη τη συντομη περιοδο ως τον Φλεβαρη μοιαζει λουκουμακι ...

Νωρίς ακόμα για να πούμε που θα κλειδώσει η τιμή του smart night για Νοεμβριο,αλλά ναι δειχνει μια σταδιακή αποσυμπίεση. Προσωπικά σε σταθερό δε δεσμεύομαι με 10 ευρώ πάγιο και μέση καταναλώση 350 kwh/μήνα. Από Μάρτιο λογικά πάντα η ΤΕΑ θα κατέβει, άρα μέχρι νεωτέρας προσωπικά στο smart γιατί το 12μηνο μου με δωρεάν πάγιο και -45% μπορεί να πάει μέχρι τέλος Αυγούστου. 

Αν προκύψει καλή προσφορά εννοείται θα φύγω,αν ανέβει η ΤΕΑ πολύ θα κάνω εσωτερική μεταφορά σε select.Εν αναμονή και των περίφημων διζωνικων τιμολογίων και της πιθανης κρατικης επιδότησης....αλήθεια αυτή η αλλαγή παροχου με ένα click ακόμα αγνοείται?

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ.

Με κατανάλωση μηνιαίως 140-170kwh τι προτείνετε ? Αυτή τη στιγμή η παροχή είναι στο WinMore της ελπε

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, kosmasgr είπε

Με κατανάλωση μηνιαίως 140-170kwh τι προτείνετε ? Αυτή τη στιγμή η παροχή είναι στο WinMore της ελπε

Για τσέκαρε το home select της ζενιθ ... με 0.085/kwh και 5 ευρω παγιο ειναι unbeatable. Και μας ''παρενοχλεις'' ξανα τον Φλεβαρη 😉 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kosmasgr είπε

Nrg Hybrid 2.0. Αν η κατανάλωση ειναι το μέχρι 150 κιλοβατωρες τον μηνα στα 9,5 λεπτά πάγιο 5 ευρώ. Ακόμα πιο  Καλή επιλογή είναι και το νέο μπλε 6 μηνο της protergia value secure στα 8,5 λεπτά με έκπτωση συνέπειας από αρχική τιμή στα 11,9 που ενώ έχει πάγιο 9,90 αν έχεις κάποιον γνωστό ή φίλο που να είναι στην protergia μπορείς να του ζητήσεις να κάνετε το bring a friend που Αν φέρεις κάποιον φίλο σου στην protergia δίνει 50€ στον επόμενο σου λογαριασμό σε εσένα και 50 στον φίλο σου απλά στον φίλο σου τμηματικά από 10 ευρώ για τους επόμενους 5 λογαριασμούς.

Δημοσ.

Για όσους έχουν zenith smart night . 

Όλα καλά μέχρι τώρα αλλά , στέλνουν λογαριασμό οπότε θυμηθούν . 

Από Αύγουστο έχω λάβει λογαριασμό 12 ημερών και προχθές λογαριασμό 2 μηνών .

Λαμβάνετε κανονικά τους λογαριασμούς ?? 

Καλημέρα  και ευχαριστώ !! 

Δημοσ.

Μήπως έχεις ΚΟΤ; Αν δεν έχεις μπει ακόμη σε μηνιαία καταμέτρηση ΔΕΔΔΗΕ και διατηρείς ΚΟΤ τότε λαμβάνεις από αυτό τον πάροχο λογαριασμό δίμηνο και όχι ανά μήνα.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, juanjk είπε

Μήπως έχεις ΚΟΤ; Αν δεν έχεις μπει ακόμη σε μηνιαία καταμέτρηση ΔΕΔΔΗΕ και διατηρείς ΚΟΤ τότε λαμβάνεις από αυτό τον πάροχο λογαριασμό δίμηνο και όχι ανά μήνα.

Στην συγκεκριμένη παροχή δεν έχω ΚΟΤ , σε άλλη παροχή έχω ΚΟΤ . 

Ευχαριστώ για την απάντηση 

Καλημέρα !! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέραα. Δεν θα έπρεπε τότε να τιμολογούν έτσι, ίσως να είναι μεμονωμένο περιστατικό. Προτείνω να το επισημάνεις καλώντας στην εξυπηρέτησή τους όταν βρεις χρόνο (2311 223 099).

Ενημερώνω bytheway επειδή το είπε κάποιος χθες που μίλησε και με τηλεφωνικό κέντρο ότι στα πλαίσια black friday το direct plus θα έχει και επίσημα δωρεάν τα πρώτα 6 πάγια ακόμη και χωρίς συνδυασμό με αέριο, για όσες νέες ενεργοποιήσεις γίνουν.

Επεξ/σία από juanjk
Δημοσ.

Καλημερα σας.Με δυο παροχες  με μηνιαια καταναλωση στις 300kwh στην καθε μια,ειμαι απο Σεπτεμβριο στο volton yellow protect μεσω σκρουτζ.Δυστυχως protect εχει μεχρι Νοεμβριο.Οποτε σκεφτηκα Ζenith home select με προστασια μεχρι Φλεβαρη.Τι μ προτεινετε?Σας ευχαριδτω πολυ για τις απαντησεις

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι μια καλή λύση για να αράξεις γιατί σου προσφέρει σχεδόν 3μηνη σταθερότητα. Εναλλακτικά, περίμενε μήπως και υπάρξει κάποια black friday προσφορά έως επόμενη εβδομάδα, αν και φέτος είναι φειδωλοί 🥱😁

Επεξ/σία από juanjk
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, juanjk είπε

Ανεπίσημη ενημέρωση από elpe 50 ευρώ Σκλαβενίτη για όλα τους τα προγράμματα.Δε γνωρίζω ακόμα εάν υπάρχουν όροι παραμονής. 

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 minute ago, messinia3 said:

Ανεπίσημη ενημέρωση από elpe 50 ευρώ Σκλαβενίτη για όλα τους τα προγράμματα.Δε γνωρίζω ακόμα εάν υπάρχουν όροι παραμονής. 

Θα δίνονται άμεσα ή μέσω ΡΑΕ; 😈

• Like 1
  • Haha 6
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Θα δίνονται άμεσα ή μέσω ΡΑΕ; 😈

Πριν το μήνα δύσκολα...όροι δεν υπάρχουν. Δε με συγκίνει σαν προσφορά πάντως. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Όλες τις προσφορές τις δεχόμαστε, για να έχουμε επιλογές. Όντως υπήρξε μια καθυστέρηση στις δωροκάρτες του καλοκαιριού, δεν είχαν διαθεσιμότητα από ό,τι λέγανε. Πάντως ακόμη και μετά από σχεδόν μήνα και ενώ είχα καταργήσει την παροχή μου τις στείλανε εμένα σε μια παροχή μου.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...