Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Σε ποιο τηλ μπορούμε να βρούμε αυτή τη προσφορά ; 

Πρεπει να σου στειλει προσκληση καποιος ηδη πελατης 

42 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Βλέπεις εδώ: https://volton.gr/skroutz/ 

Χρειάζεται συνδρομή skroutz+. Αν δεν έχεις κάνεις μία για ένα μήνα και κάνεις τις αγορές σου + εξαργυρώνεις τη δωροκάρτα.

Η δωροκάρτα ακομα να ερθει 

Τραγικη βολτον 

Αν ερθει μπορω να κοψω τη συνδρομη σκρουτζ και να ισχυει το δωρο παγιου ?

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, adi32 είπε

Και κερδίζω εγώ 30€ στον πρώτο λογαριασμό και 50€ (10€ το μήνα) αυτός που προσκαλεί;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Και κερδίζω εγώ 30€ στον πρώτο λογαριασμό και 50€ (10€ το μήνα) αυτός που προσκαλεί;

30€ εσυ και 50€ αυτος στον πρώτο λογαριασμό και οι 2 

Αν πας μετα αλλο πελατη εσυ παιρνεις 50€ στον επομενο λογαριασμο

• Like 1
Δημοσ.

Στο pdf του λογαριασμού του smart night αναγράφει επόμενη καταμέτρηση 13/11 , μου έχει ανοίξει παράθυρο στην εφαρμογή από 8 έως 12 να υποθέσω ότι το 13/11 που γραφει στο λογαριασμό είναι του δεδδηε οπότε να μη δώσω στο παράθυρο.Ναι;

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Στο pdf του λογαριασμού του smart night αναγράφει επόμενη καταμέτρηση 13/11 , μου έχει ανοίξει παράθυρο στην εφαρμογή από 8 έως 12 να υποθέσω ότι το 13/11 που γραφει στο λογαριασμό είναι του δεδδηε οπότε να μη δώσω στο παράθυρο.Ναι;

Ναι προφανώς. Κι εμένα το παράθυρο καταχώρησης ενδείξεων είναι μέχρι 13/11 και η προγραμματισμένη καταμέτρηση ΔΕΔΔΗΕ στις 14/11.

• Like 1
Δημοσ.
54 minutes ago, favou2000 said:

34 minutes ago, messinia3 said:

Ναι προφανώς. Κι εμένα το παράθυρο καταχώρησης ενδείξεων είναι μέχρι 13/11 και η προγραμματισμένη καταμέτρηση ΔΕΔΔΗΕ στις 14/11.

στην ζενιθ δίνετε μετρήσεις απο την εφαρμογή ή μέσα απο την ιστοσελίδα; Βλέπω ότι στην εφαρμογή έχει παράθυρο ενώ στην ιστοσελίδα όχι....

Εγώ που περιμένω τον 1ο λογαριασμό απο ζενιθ (έγινε η αλλαγή παρόχου στις 20/10 περίπου) καλό είναι να δώσω μετρήσεις έτσι;

Δημοσ.
5 hours ago, BEBELAC said:

Απλά τραγική η Volton. Είχα μια παροχή μέχρι τον Ιούνιο, όταν και τη μετέφερα σε άλλο πάροχο.

Φέρνω 2 άλλες παροχές τον Οκτώβριο λόγω σκρουτζ.

Με το που ολοκληρώνεται η μεταφορά της πρώτης από τις δύο μου έρχεται ένας λογαριασμός στα 6,98 στην παλιά παροχή που δεν ανήκει πλέον στην Volton. Το μόνο που γράφει είναι έκπτωση συνέπειας. Τους καλώ και μου λένε ότι είναι πρόστιμο διότι είχα καθυστερήσει να πληρώσω κάποιο παλαιότερο λογαριασμό. Κοινώς αν δεν πληρώσεις στην ώρα σου χάνεις την έκπτωση συνέπειας (λογικό) αλλά πληρώνεις και ένα φέσι (προσοχή σε όσους είναι στη Volton). Το χειρότερο είναι ότι θυμήθηκαν με το που ενεργοποιήθηκε το ΑΦΜ στο σύστημα τους.

Φεύγω και δε ξαναγυρνώ για κανένα λόγο.

Λογικό δεν είναι;

Σε αυτούς όταν σου βγάζουν λογαριασμό έχει μέσα την έκπτωση, δεν την βάζουν στον επόμενο, αν εσύ δεν τον πληρώσεις στην ώρα του, τότε θα σου βάλουν την διαφορά στον επόμενο,  δεν είναι φέσι αλλά η έκπτωση που βάλανε.

Δημοσ.
4 hours ago, adi32 said:

Η δωροκάρτα ακομα να ερθει 

Τραγικη βολτον 

Αν ερθει μπορω να κοψω τη συνδρομη σκρουτζ και να ισχυει το δωρο παγιου ?

Ναι το δώρο στο πάγιο είναι ανεξάρτητο με τη συνδρομή του σκρουτζ.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tempo είπε

στην ζενιθ δίνετε μετρήσεις απο την εφαρμογή ή μέσα απο την ιστοσελίδα; Βλέπω ότι στην εφαρμογή έχει παράθυρο ενώ στην ιστοσελίδα όχι....

Εγώ που περιμένω τον 1ο λογαριασμό απο ζενιθ (έγινε η αλλαγή παρόχου στις 20/10 περίπου) καλό είναι να δώσω μετρήσεις έτσι;

Ναι δώσε.Εγω από το app.

• Like 1
Δημοσ.
On 04/11/2024 at 12:48, darkmatinee said:

Αν έχεις μεγάλες καταναλώσεις, κοιτάς κάτι σε σταθερό. Αν έχεις μικρές κάνεις μέχρι ΑΥΡΙΟ το Smart Night -40% (κίτρινο) με δωρεάν τα πάγια για ένα χρόνο.

Ποια προσφορά είναι αυτή; Μπορείς να στείλεις link;

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα, είμαι Γ1 Οικιακό (ΔΕΗ) (5 ευρώ πάγιο) και με πήραν σήμερα από protergia και μου προσέφεραν με το Protergia Οικιακό Value Safe 6μήνες

• χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής 
  • χωρίς όριο κατανάλωσης 
  • χωρίς προϋπόθεσή εμπρόθεσμης εξόφλησής 
  • χωρις εγγυηση με παγια εντολή 

9.90€ πάγιο και σταθερά 0,095€/kwh ( 6μήνες )

καίμε περίπου 280kwh τον μήνα, οπότε θεωρητικά συμφέρει, το θέμα είναι ότι μπήκα εδώ να ρίξω μια ματιά στο θέμα και είδα αυτό με τη volton/skroutz  και τυχαίνει να έχω και συνδρομή skroutz και μπερδεύτηκα χειρότερα 

μήπως αξίζει να πάρω την προσφορά τώρα που τρέχει και από Γενάρη  (αρχές) να κάνω νέα έρευνα με τα τότε δεδομένα ; την έχει κάνει κανένας αυτή την προσφορά με την volton, έχουμε feedback;  γενικά επειδή έχω αγανακτήσει νομίζω σκεφτόμουν για κάτι πιο σταθερό οπότε το μπλε (6μηνο) είναι καλή φάση νομίζω , κάθε συμβολή ευπρόσδεκτη 

ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, vNeverMore είπε

Καλησπέρα στην ομάδα, είμαι Γ1 Οικιακό (ΔΕΗ) (5 ευρώ πάγιο) και με πήραν σήμερα από protergia και μου προσέφεραν με το Protergia Οικιακό Value Safe 6μήνες

• χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής 
  • χωρίς όριο κατανάλωσης 
  • χωρίς προϋπόθεσή εμπρόθεσμης εξόφλησής 
  • χωρις εγγυηση με παγια εντολή 

9.90€ πάγιο και σταθερά 0,095€/kwh ( 6μήνες )

καίμε περίπου 280kwh τον μήνα, οπότε θεωρητικά συμφέρει, το θέμα είναι ότι μπήκα εδώ να ρίξω μια ματιά στο θέμα και είδα αυτό με τη volton/skroutz  και τυχαίνει να έχω και συνδρομή skroutz και μπερδεύτηκα χειρότερα 

μήπως αξίζει να πάρω την προσφορά τώρα που τρέχει και από Γενάρη  (αρχές) να κάνω νέα έρευνα με τα τότε δεδομένα ; την έχει κάνει κανένας αυτή την προσφορά με την volton, έχουμε feedback;  γενικά επειδή έχω αγανακτήσει νομίζω σκεφτόμουν για κάτι πιο σταθερό οπότε το μπλε (6μηνο) είναι καλή φάση νομίζω , κάθε συμβολή ευπρόσδεκτη 

ευχαριστώ 

Υπήρχαν μηνύματα για το μπλε του Ήρωνα με ίδια τιμή και με λίγη πίεση δώρο τα πάγια, δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη βέβαια.

Για τη προσφορά skroutz volton, η τιμή είναι πολύ καλή και το δώρο των παγίων τη βελτιώνει ακόμη περισσότερο. Τη δωροεπιταγη μου την είχαν στείλει μέσα σε λιγότερο από 5 ημέρες. Απλά έχει κάπως σύντομη ημερομηνία λήξης, τέλη Ιανουαρίου θα πρέπει κανεις αλλαγή. 

Επεξ/σία από alexander098
Δημοσ.
33 minutes ago, Uberalles_gr said:

Ποια προσφορά είναι αυτή; Μπορείς να στείλεις link;

Το γνωστό Smart Night -40% που είχε πάρει σιωπηλή παράταση μέχρι σήμερα. Αλλά τώρα τελείωσε η μέρα 🙃

Δημοσ.

Λοιπόν στην περίπτωση μου τελικά θα μου επιστρέψουν σε επόμενο λογαριασμό τα παραπάνω λεφτά που πλήρωσα plus κάποιο έξτρα ποσό ως bonus παραμονής.

Ουσιαστικά μου ισοφάρισαν την προσφορά του Direct plus και με μετέφεραν στο Blue Generous που έχει φθηνή κιλοβατώρα. Οπότε τέλος καλό όλα καλά και σε 5 μήνες θα ξαναδώ τι θα κάνω.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Υπήρχαν μηνύματα για το μπλε του Ήρωνα με ίδια τιμή και με λίγη πίεση δώρο τα πάγια, δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη βέβαια.

Για τη προσφορά skroutz volton, η τιμή είναι πολύ καλή και το δώρο των παγίων τη βελτιώνει ακόμη περισσότερο. Τη δωροεπιταγη μου την είχαν στείλει μέσα σε λιγότερο από 5 ημέρες. Απλά έχει κάπως σύντομη ημερομηνία λήξης, τέλη Ιανουαρίου θα πρέπει κανεις αλλαγή. 

Μάλιστα, σχετικά με τη δωτοεπιταγή έχει περιθώριο χρήσης ημερολογιακό  ;  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...