Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Οκ αυτός είδαμε τι κερδίζει αυτός που συστήνει.Αυτος που έρχεται λαμβάνει τίποτα έξτρα?

50€ λέει 10 κάθε μήνα..

Επεξ/σία από BOOKER_
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, BOOKER_ είπε

50€ λέει 10 κάθε μήνα..

Δε βλεπω τα 50 σε αυτο που εστειλες.τα 50  που αναφερει η συγκεκριμενη προωθητικη αφορούν τον υφιστάμενο που συστήνει νέα παροχή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι σημαινει το my data status που λεει η ζενιθ στη συμπληρωση του συμβολαιου online? ( Μη υποχρεος ,υποχρεος, κ δημοσιο εχει ως επιλογες )

11 ώρες πριν, darkmatinee είπε

Αν έχεις μεγάλες καταναλώσεις, κοιτάς κάτι σε σταθερό. Αν έχεις μικρές κάνεις μέχρι ΑΥΡΙΟ το Smart Night -40% (κίτρινο) με δωρεάν τα πάγια για ένα χρόνο.

Εγω ειμαι στα 200 με 250 kwh Συμφερει ?

Επεξ/σία από pigos23

5 ώρες πριν, pigos23 είπε

Τι σημαινει το my data status που λεει η ζενιθ στη συμπληρωση του συμβολαιου online? ( Μη υποχρεος ,υποχρεος, κ δημοσιο εχει ως επιλογες )

Εγω ειμαι στα 200 με 250 kwh Συμφερει ?

Το mydata αφορά περιπτώσεις προσώπων  που κόβουν αποδείξεις για υπηρεσίες που προσφέρουν.  Για να μην το ξέρεις καν, είσαι μη υπόχρεος λογικά.

Για 200-250 kwh σε συμφέρει το smart night της Ζενίθ. Κάνε άμεσα για να προλάβεις την προσφορά. Διαφορετικά πας αλλού.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδιά καλημέρα 

αν ξεκινήσουν τα κρύα θα φτάνω 600-650 kwh τον μήνα. σε ποιο πρόγραμμα με συμφέρει να κοιτάξω. τους υπόλοιπους μήνες είμαι από 250kwh στους χαλαρούς μήνες μέχρι 450 το καλοκάιρι με κλιματιστικά. έχω και νυχτερινό μετρητή 

Επεξ/σία από marksk

2 λεπτά πριν, adi32 είπε

Τωρα με πηραν τηλ και μου ειπαν 30€ στον πρωτο λογαριασμο παιρνει ο νεος 

30 στον πρώτο ο νέος και 50 κάθε σύσταση? Για όλα τα προγράμματα protergia ισχύει αυτό?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

30 στον πρώτο ο νέος και 50 κάθε σύσταση? Για όλα τα προγράμματα protergia ισχύει αυτό?

Ναι σωστα 

2. Οι φίλοι που θα συστήσετε, μπορούν να προβούν σε ενεργοποίηση παροχής σε ένα από
τα προϊόντα: - Βασικά προϊόντα Protergia (Protergia Οικιακό/Οικιακό Ν, Protergia Charge
Home Energy, Protergia Επαγγελματικό 1/1Β, Protergia Επαγγελματικό 2/2Β και Protergia
Επαγγελματικό 3/3Β) - Προωθητικές ενέργειες Protergia (Protergia Οικιακό/Οικιακό Ν –
MVP, Protergia Οικιακό/Οικιακό Ν - MVP 45, Protergia Οικιακό/Οικιακό Ν -MAX Εξοχικό,
Protergia Charge Home Energy MVP, Protergia Επαγγελματικό 1 - MAX 50, Promo E1-30%-
Κοινόχρηστο, Protergia Επαγγελματικό 2 - MAX 35 και Protergia Επαγγελματικό 3 – MAX
50),

Επεξ/σία από adi32
  • Like 1

35 minutes ago, marksk said:

παιδιά καλημέρα 

αν ξεκινήσουν τα κρύα θα φτάνω 600-650 kwh τον μήνα. σε ποιο πρόγραμμα με συμφέρει να κοιτάξω. τους υπόλοιπους μήνες είμαι από 250kwh στους χαλαρούς μήνες μέχρι 450 το καλοκάιρι με κλιματιστικά. έχω και νυχτερινό μετρητή 

Εγώ θα πρότεινα τη προσφορά της Volton. 0,089€ για να βγει ο χειμώνας + τα δωρεάν πάγια + 50€ από το σκρουτζ και τέλος Ιανουαρίου ξαναρωτάς.

Απλά τραγική η Volton. Είχα μια παροχή μέχρι τον Ιούνιο, όταν και τη μετέφερα σε άλλο πάροχο.

Φέρνω 2 άλλες παροχές τον Οκτώβριο λόγω σκρουτζ.

Με το που ολοκληρώνεται η μεταφορά της πρώτης από τις δύο μου έρχεται ένας λογαριασμός στα 6,98 στην παλιά παροχή που δεν ανήκει πλέον στην Volton. Το μόνο που γράφει είναι έκπτωση συνέπειας. Τους καλώ και μου λένε ότι είναι πρόστιμο διότι είχα καθυστερήσει να πληρώσω κάποιο παλαιότερο λογαριασμό. Κοινώς αν δεν πληρώσεις στην ώρα σου χάνεις την έκπτωση συνέπειας (λογικό) αλλά πληρώνεις και ένα φέσι (προσοχή σε όσους είναι στη Volton). Το χειρότερο είναι ότι θυμήθηκαν με το που ενεργοποιήθηκε το ΑΦΜ στο σύστημα τους.

Φεύγω και δε ξαναγυρνώ για κανένα λόγο.

1 hour ago, marksk said:

volton yellow ; μπαίνω, είναι χωρίς δεσμευση και σε 2-3 μήνες βλέπω τι κυκλοφορεί τότε και φεύγω χωρίς ποινή; 

Βλέπεις εδώ: https://volton.gr/skroutz/ 

Χρειάζεται συνδρομή skroutz+. Αν δεν έχεις κάνεις μία για ένα μήνα και κάνεις τις αγορές σου + εξαργυρώνεις τη δωροκάρτα.

2 ώρες πριν, adi32 είπε

Ναι σωστα 

2. Οι φίλοι που θα συστήσετε, μπορούν να προβούν σε ενεργοποίηση παροχής σε ένα από
τα προϊόντα: - Βασικά προϊόντα Protergia (Protergia Οικιακό/Οικιακό Ν, Protergia Charge
Home Energy, Protergia Επαγγελματικό 1/1Β, Protergia Επαγγελματικό 2/2Β και Protergia
Επαγγελματικό 3/3Β) - Προωθητικές ενέργειες Protergia (Protergia Οικιακό/Οικιακό Ν –
MVP, Protergia Οικιακό/Οικιακό Ν - MVP 45, Protergia Οικιακό/Οικιακό Ν -MAX Εξοχικό,
Protergia Charge Home Energy MVP, Protergia Επαγγελματικό 1 - MAX 50, Promo E1-30%-
Κοινόχρηστο, Protergia Επαγγελματικό 2 - MAX 35 και Protergia Επαγγελματικό 3 – MAX
50),

Σε ποιο τηλ μπορούμε να βρούμε αυτή τη προσφορά ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...