Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας. ΔΕΗ home online και gas benefit που λήγουν τέλη Νοέμβρη. Τι συμφέρει περισσότερο με τα τωρινά δεδομένα; Ακούγεται πολύ το σταθερό συμβόλαιο στη ζενίθ με 9.5€/ kWh. Παρακαλώ τα φώτα σας 

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 ώρες πριν, lnoldori είπε

Όχι δεν υπέγραψα για νέο μπλέ αλλά λέει, με βάση την σύναψη της αρχικης συμφωνίας, μπορεί να γίνει αυτόματη ανανέωση συμβολαίου, και με έτσι ενεργοποίησαν καινούρια 6μηνη στο νεό σταθερό που αντικατέστησε το παλιό.

Η ένσταση μου είναι ότι από την στιγμή που δεν υπάρχει το πρόγραμμα στο οποιο βρισκόμουν δεν μπορεί να ισχύσει η παράγραφος του συμβολαίου το οποίο μου παρέθεσαν και με βάση την οποία με πέταξαν στο καινούριο μπλε που είναι ο αντικαταστάτης του παλιού.

Θα τους ρωτήσω αύριο αν θα πληρώσω ρήτρα λόγω αποχώρησης αλλά νομίζω ότι ξέρω ποια θα είναι η απάντηση τους και για αυτό ρωτάω μπας και με ξεστραβώσετε.

Δυστυχώς θα έχεις ρήτρα αποχώρησης. Και εγώ που έκανα ΗΡΩΝ μπλε το λέει στους όρους ότι αν δε τους ενημερωσεις 30 μερες νωρίτερα σε βάζουν σε νέο μπλε πρόγραμμα (το ίδιο ή το πιο κοντινό που υπάρχει στο δικό σου τη 1η του μήνα που έγινε η ανανέωση). 

Είμαι περίεργος αν θα σε αφήσουν χωρίς πέναλντι για να ξέρουμε και οι επόμενοι... :P

image.png.92d7a6cc437cb5dd364c4a74192e4e59.png

Δημοσ.
1 hour ago, Papanikolis9 said:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι μπλε ή κάτι άλλο. Με ενδιαφέρει να βάλω πρόγραμμα που συμφέρει πιο πολύ. Εάν υπάρχει κάποια ιδέα από κάποιον με τις νέες τιμές θα ήταν ευχάριστο.

Αν έχεις μεγάλες καταναλώσεις, κοιτάς κάτι σε σταθερό. Αν έχεις μικρές κάνεις μέχρι ΑΥΡΙΟ το Smart Night -40% (κίτρινο) με δωρεάν τα πάγια για ένα χρόνο.

Δημοσ.
22 minutes ago, afragorn said:

Δυστυχώς θα έχεις ρήτρα αποχώρησης. Και εγώ που έκανα ΗΡΩΝ μπλε το λέει στους όρους ότι αν δε τους ενημερωσεις 30 μερες νωρίτερα σε βάζουν σε νέο μπλε πρόγραμμα (το ίδιο ή το πιο κοντινό που υπάρχει στο δικό σου τη 1η του μήνα που έγινε η ανανέωση). 

Είμαι περίεργος αν θα σε αφήσουν χωρίς πέναλντι για να ξέρουμε και οι επόμενοι... :P

image.png.92d7a6cc437cb5dd364c4a74192e4e59.png

Ούτε καν, σε κάθε περίπτωση λέει ρήτρα αποχώρησης γιατί είναι σταθερό, @ουστιά και το σκέφτομαι για το γαμώτο να βαρέσω μια καταγγελία στην ΡΑΕ και ας μην γίνει τίποτα.

Πάντως πηγαίνοντας Ζενίθ με την προσφορά των παγίων μου βγαίνει μία η αλλη και το σκέφτομαι απλά γιατί με εκνέυρισε η αντιμετώπιση.

Θα το σκεφτώ κανά 2 μέρες και θα αποφασίσω.

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, adi32 είπε

Τι αισχος τιμες ειναι αυτες ?

Καμια καλη προσφορα για κιτρινο / μπλε παιζει ?

0.11666 ανακοίνωσε η Ελίν.

Άσχημα είναι?

Γιατί δεν πήγες ζενίθ με τα 0.08€ ?

5 ώρες πριν, BOOKER_ είπε

50€ (10€ ανα λογαριασμο) αναφέρει 

Υποχρέωση παραμονής 6 μήνες δηλαδή?

Η υπάρχουν και άλλα ψιλά γράμματα?

Δημοσ.
3 hours ago, afragorn said:

Και εγώ που έκανα ΗΡΩΝ μπλε το λέει στους όρους ότι αν δε τους ενημερωσεις 30 μερες νωρίτερα σε βάζουν σε νέο μπλε πρόγραμμα (το ίδιο ή το πιο κοντινό που υπάρχει στο δικό σου τη 1η του μήνα που έγινε η ανανέωση). 

Τι καταχρηστικός όρος είναι αυτός; Πως γίνεται να ανανεωθεί το συμβόλαιο 30 ημέρες πριν, απο την στιγμή που δεν έχει λήξει αυτό που ήδη τρέχει; Δηλαδή αν μπεις στον 6ο μήνα που καταργείται η ρήτρα αποχώρησης, δεν μπορείς να ενημερώσεις οτι δεν θέλεις να συνεχίσεις;

Και πως αποφεύγεις την ρήτρα αποχώρησης τελικά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το Power Home Smart Night της ζενίθ τι να έχετε να πείτε; Αξίζει; Είναι μέχρι αύριο γι αυτό.  Εγώ έκανα μια πικοινωναι με την Pricefox και μου είπαν η αυτό η το Power Direct Plus. Γενικά έρχεται και χειμώνας και θα έχουμε αρκετό ρεύμα να κάψουμε.

Επεξ/σία από Papanikolis9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, Papanikolis9 είπε

Για το Power Home Smart Night της ζενίθ τι να έχετε να πείτε; Αξίζει; Είναι μέχρι αύριο γι αυτό.  Εγώ έκανα μια πικοινωναι με την Pricefox και μου είπαν η αυτό η το Power Direct Plus. Γενικά έρχεται και χειμώνας και θα έχουμε αρκετό ρεύμα να κάψουμε.

αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, το direct plus είναι ένας εξαιρετικός προορισμός, ειδικά αν ξέρεις εκ των προτέρων ότι θα έχεις αυξημένες καταναλώσεις, μιας και μπορείς εύκολα να τις υπολογίσεις. Το κίτρινο είναι εξίσου εξαιρετικό, αλλά σ αφήνει λίγο με ένα cliffhanger καθώς δεν θα ξέρεις με τι θα κοστολογηθεί ΑΚΡΙΒΩΣ η kwh παρα μονο στο τελος - κατι που το 40% εκπτωση στη τιμη προμηθειας σε εκτοξευει στο εσχατο σεναριο στα 6λεπτα διαφορα (μαξ 0.154cent/kwh ) εν συγκριση με την τιμη του direct plus που ειναι κλειδωμένη. Αυτη τη στιγμη παντως κερδιζει το κιτρινο της Ζενιθ .... 

Επεξ/σία από mdkamael
Δημοσ.

γνωρίζει κάποιος να απαντήσει αν στον ΗΡΩΝ, σε δύο παροχές με ίδιο ΑΦΜ, μετά από αλλαγή παρόχου  τελικοί λογαριασμοί, στη μία παροχή πιστωτικός και στην άλλη χρεωστικός, μπορεί να γίνει συμψηφισμός; 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, tasos.pr είπε

γνωρίζει κάποιος να απαντήσει αν στον ΗΡΩΝ, σε δύο παροχές με ίδιο ΑΦΜ, μετά από αλλαγή παρόχου  τελικοί λογαριασμοί, στη μία παροχή πιστωτικός και στην άλλη χρεωστικός, μπορεί να γίνει συμψηφισμός; 

Μόνο ο Ήρων είναι αρμόδιος να απαντήσει 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

0.11666 ανακοίνωσε η Ελίν.

Άσχημα είναι?

Γιατί δεν πήγες ζενίθ με τα 0.08€ ?

Υποχρέωση παραμονής 6 μήνες δηλαδή?

Η υπάρχουν και άλλα ψιλά γράμματα?

protergia_baf_terms.pdf

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, Sorath said:

Τι καταχρηστικός όρος είναι αυτός; Πως γίνεται να ανανεωθεί το συμβόλαιο 30 ημέρες πριν, απο την στιγμή που δεν έχει λήξει αυτό που ήδη τρέχει; Δηλαδή αν μπεις στον 6ο μήνα που καταργείται η ρήτρα αποχώρησης, δεν μπορείς να ενημερώσεις οτι δεν θέλεις να συνεχίσεις;

Και πως αποφεύγεις την ρήτρα αποχώρησης τελικά;

Ή θα ανανεωθεί ή θα κοπεί η παροχή. Η ρήτρα αποχώρησης δεν ισχύει μετά την αυτόματη ανανέωση.

Δημοσ.
2 hours ago, tasos.pr said:

ναι, το έχω κάνει, μέσω του τσατ στο myheron

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...