Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για παροχή με αρκετούτσικη χρήση (800-1200kWh το μήνα) λόγω αντλίας θερμότητας τι κάνω ν αβγάλω το χειμώνα;

Ζενίθ Power Home Select; ή κάτι άλλο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λόγω υψηλής κατανάλωσης, πιστεύω ότι καλό είναι να επιλέξεις είτε κάποιο σταθερό 6μηνο είτε κάποιο που σου εξασφαλίζει σταθερότητα μέχρι την άνοιξη.

Κίτρινα: ζενιθ smart night-40% (για αιτήσεις έως αύριο ισχύει)

Μπλε: protergia value safe 6M, heron blue generous 6M, nrg fixed 6M, ζενιθ direct plus 12M

Το home select είναι χαμηλό μέχρι Δεκέμβρη αλλά μετά πάει σε τιμή υψηλή με σχετικά υψηλό περιθώριο κέρδους για τον πάροχο.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 3

2 ώρες πριν, nikmak7 είπε

Καλησπέρα σας!!

Είμαι στη ΔΕΗ εδώ και 2 χρόνια,γενικα είμαι σταθερός,δε μου αρέσει ο τουρισμός στους παρόχους ενέργειας.

Ποια πιστεύετε είναι η καλύτερη επιλογή για οικιακή χρήση αυτή την περίοδο?

Σας ευχαριστώ!

Όπως αναφέρθηκε, το smart night της Ζενίθ, ή και κάποιο σταθερό 6μηνο ή και ετήσιο

1 ώρα πριν, BEBELAC είπε

Για παροχή με αρκετούτσικη χρήση (800-1200kWh το μήνα) λόγω αντλίας θερμότητας τι κάνω ν αβγάλω το χειμώνα;

Ζενίθ Power Home Select; ή κάτι άλλο

Για το Select δεν υπάρχει βεβαιότητα για μετά το Δεκέμβρη. Κοίτα κάποιο σταθερό

Ίσως λίγο ασήμαντο αλλά ας το ρωτήσω. Νομίζω έκανα κουταμαρα με την παραγγελία από efood που έδινε το ΔΕΗ Student. Πήρα κάτι απλό το οποίο ήταν κάτω από 10€ και τώρα δεν δέχεται πάλι το κουπόνι. Νόμιζα απλά θα αφαιρουσε το ποσό. Εντωμεταξύ, επειδή δουλεύω μόνο το BOX, που απλά προσθέτεις το κουπόνι και σου μετατρέπει τα λεφτά σε πόντους, δεν έβρισκα τι να κάνω με το efood. Το "για την πρώτη αγορά" που τελικά έγραφε, δεν μου κοψε ότι έπρεπε σώνει και καλά να είναι 50€ παραγγελία με το ζόρι! Θα τους καλέσω το πρωί να δω τι θα μου πούνε αλλά επειδή είμαι σπασμένος, ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να βγω από το πρόγραμμα, αν έχω κάποια επιβάρυνση. Ακόμα δεν έχω λάβει ούτε τον πρώτο λογαριασμό... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενημερώνω ότι το ζενιθsmart night-40% με δωρεάν πάγια έλαβε τελική παράταση έως και 31/10 και μετά δεν θα ισχύει πλέον. (εκτός αν το δίνουν σαν blackfriday μετά ;)

12 ώρες πριν, thodoris_9 είπε

Ίσως λίγο ασήμαντο αλλά ας το ρωτήσω. Νομίζω έκανα κουταμαρα με την παραγγελία από efood που έδινε το ΔΕΗ Student. Πήρα κάτι απλό το οποίο ήταν κάτω από 10€ και τώρα δεν δέχεται πάλι το κουπόνι. Νόμιζα απλά θα αφαιρουσε το ποσό. Εντωμεταξύ, επειδή δουλεύω μόνο το BOX, που απλά προσθέτεις το κουπόνι και σου μετατρέπει τα λεφτά σε πόντους, δεν έβρισκα τι να κάνω με το efood. Το "για την πρώτη αγορά" που τελικά έγραφε, δεν μου κοψε ότι έπρεπε σώνει και καλά να είναι 50€ παραγγελία με το ζόρι! Θα τους καλέσω το πρωί να δω τι θα μου πούνε αλλά επειδή είμαι σπασμένος, ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να βγω από το πρόγραμμα, αν έχω κάποια επιβάρυνση. Ακόμα δεν έχω λάβει ούτε τον πρώτο λογαριασμό... 

Είναι κίτρινο αυτό, δεν έχει ρήτρα αποχώρησης. Υπάρχουν καλύτερες λύσεις σε κίτρινα και μπλε που μπορείς να επιλέξεις στους εναλλακτικούς.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 2

3 minutes ago, juanjk said:

Ενημερώνω ότι το ζενιθsmart night-40% με δωρεάν πάγια έλαβε τελική παράταση έως και 31/10 και μετά δεν θα ισχύει πλέον. (εκτός αν το δίνουν σαν blackfriday μετά ;)

Μας γλεντάει η Ζενίθ μου φαίνεται...

• Haha 4

4 λεπτά πριν, juanjk είπε

Ενημερώνω ότι το ζενιθsmart night-40% με δωρεάν πάγια έλαβε τελική παράταση έως και 31/10

Άσχετο αλλά τί γίνεται τελικά με αυτό το πρόγραμμα??

Γνωρίζει κάποιος αν κατέφερε να προσελκύσει κόσμο η ζενίθ, ή μόνο εδώ μέσω φόρουμ 50-100 συμβόλαια?

• Like 2

18 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Άσχετο αλλά τί γίνεται τελικά με αυτό το πρόγραμμα??

Γνωρίζει κάποιος αν κατέφερε να προσελκύσει κόσμο η ζενίθ, ή μόνο εδώ μέσω φόρουμ 50-100 συμβόλαια?

Έχω την αίσθηση ότι είναι πολύ μικρό ποσοστό επί των καταναλωτών που επιλέγουν τέτοιες λύσεις. Τα «φόρουμ» συμβάλλουν πολύ σε αυτό το μικρό ποσοστό. Εμάς όμως δεν μας απασχολεί αυτό, αρκεί να συμφέρει την τσέπη μας και να παραμένουμε ενημερωμένοι. 

27 λεπτά πριν, juanjk είπε

Είναι κίτρινο αυτό, δεν έχει ρήτρα αποχώρησης. Υπάρχουν καλύτερες λύσεις σε κίτρινα και μπλε που μπορείς να επιλέξεις στους εναλλακτικούς.

Σ'ευχαριστω για την απάντηση, φίλε μου. Ναι, σκέφτομαι να φύγω. Για φοιτητή τι θα πρότεινες; Φυσικά, η κατανάλωση είναι χαμηλή, 40τμ, ένα ψυγείο, τα φώτα και τα μικροκύματα δουλεύουν μόνο, αντε και κανένα πλυντήριο όταν βρωμίσει η δουλειά! 

49 minutes ago, thodoris_9 said:

Σ'ευχαριστω για την απάντηση, φίλε μου. Ναι, σκέφτομαι να φύγω. Για φοιτητή τι θα πρότεινες; Φυσικά, η κατανάλωση είναι χαμηλή, 40τμ, ένα ψυγείο, τα φώτα και τα μικροκύματα δουλεύουν μόνο, αντε και κανένα πλυντήριο όταν βρωμίσει η δουλειά! 

Φοιτήτης είσαι, χρόνο έχεις, ξεκίνα τα ταξίδια με την Volton και τα 50€ στη skroutz. Μετά πήγαινε μια Ήρων για να δεις τα vibes (και να πάρεις 50€) & μετά ξαναρωτάς τι παίζει εκείνη τη περίοδο :)

• Thanks 2

Αξίζει ρε παιδιά τελικά το smart night της ζενίθ για καταναλώσεις γύρω στις 500-600 κιλοβατώρες το μήνα; Ακόμη στην ΔΕΗ στο πράσινο είμαι και σκέφτομαι να φύγω αλλα δεν ξέρω τι να κάνω και που να πάω… στον μηνιαίο μπαίνει η έκπτωση των 40% και τα 5% ή στους εκκαθαριστικούς;;; Επίσης αν κάνω το συγκεκριμένο θα μπορώ να αλλάξω όνομα στον λογαριασμό και να κάνω μεταβίβαση του ονόματος από την καινούργια χρονιά;;;

1 ώρα πριν, star_cruiser είπε

Αξίζει ρε παιδιά τελικά το smart night της ζενίθ για καταναλώσεις γύρω στις 500-600 κιλοβατώρες το μήνα; Ακόμη στην ΔΕΗ στο πράσινο είμαι και σκέφτομαι να φύγω αλλα δεν ξέρω τι να κάνω και που να πάω… στον μηνιαίο μπαίνει η έκπτωση των 40% και τα 5% ή στους εκκαθαριστικούς;;; Επίσης αν κάνω το συγκεκριμένο θα μπορώ να αλλάξω όνομα στον λογαριασμό και να κάνω μεταβίβαση του ονόματος από την καινούργια χρονιά;;;

Προσωπικά πιστεύω αξίζει.. δίνεις εσύ μετρήσεις κάθε μήνα (έχει συγκεκριμένο διάστημα) και βγαίνουν εκκαθαριστικοι.

Οπότε μπαίνει η έκπτωση συνέπειας και το -40% ..συν τον αντιλογισμο kwh του προηγούμενου μήνα συν κρατική επιδότηση..εμένα προσωπικά για 103 kwh Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου πλήρωσα για ρεύμα 6,65€ (ρυθμιζόμενες και δήμο ΕΡΤ τα πληρώνεις έτσι και αλλιώς)

• Like 2

Μην το σκεφτεστε καν - σμαρτ ναιτ με κλειστα ματια. 10 ευρω μηνιαιως για το ρευμα των 144kwh ( συν ρυθμιζομενες κ ΕΡΤ/ΔΗΜΟΙ ) κ εφτασε τα 46. Φρεσκος, φρεσκος ,σημερινος ... 

Screenshot_20241022_135631_Adobe Acrobat.jpg

• Like 4

4 ώρες πριν, darkmatinee είπε

Μας γλεντάει η Ζενίθ μου φαίνεται...

προς το παρων γλενταει ολους τους υπολοιπους παροχους. Οπως ειχε κανει και περυσι με το choice.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...