Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 hour ago, bilham said:

Νέο πρόγραμμα από Ζενίθ Power Home Select

Τιμή 0,085€/kWh για όλους και 0,077€/kWh για Dual Energy πελάτες μέχρι τέλος του χρόνου (Οκτώβριο, Νοέμβριο & Δεκέμβριο)

Έπειτα η χρέωση ενέργειας θα καθορίζεται με βάση τον τύπο Χ* ΤΕΑ + Ζ (X= 1,1357 Ζ= 0,0365)

Μηνιαίο πάγιο 5€ αλλά και 6 Πάγια Δώρο (1ο, 2ο, 4ο, 5ο, 11ο, 12ο μήνα)

Επίσης, σχετικά με την προσφορά στο Power Home Smart Night -40% + όλα τα πάγια δώρο, θα σταματήσει την Τρίτη 22/10/2024. 

Ποιο από τα 2 συμφερει γενικά ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 ώρες πριν, desiro είπε

Παιδια ηρθαν οι δωροκαρτες της Elpedison κ λεω να φυγω μολις βγει ο πρωτος λογαριασμος (ευελπιστω σε κανα 15ημερο)!! Ηρων δεν θελω να ξαναπαω τοσο αμεσα γτ ημουν ακριβως πριν παω στην Elpedison!! Με την Volton πως λειτουργει το συστημα;; κανω μηνιαια skroutz plus κ κανω αιτημα online? Τα 50 ευρω πως τα λαμβανω? Στον λογαριασμο? Επισης ποιο προγραμμα της volton προτιματε?

Την δοκίμασες την κάρτα αν περνάει σε σούπερ μάρκετ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, bilham είπε

Νέο πρόγραμμα από Ζενίθ Power Home Select

Τιμή 0,085€/kWh για όλους και 0,077€/kWh για Dual Energy πελάτες μέχρι τέλος του χρόνου (Οκτώβριο, Νοέμβριο & Δεκέμβριο)

Έπειτα η χρέωση ενέργειας θα καθορίζεται με βάση τον τύπο Χ* ΤΕΑ + Ζ (X= 1,1357 Ζ= 0,0365)

Μηνιαίο πάγιο 5€ αλλά και 6 Πάγια Δώρο (1ο, 2ο, 4ο, 5ο, 11ο, 12ο μήνα)

Επίσης, σχετικά με την προσφορά στο Power Home Smart Night -40% + όλα τα πάγια δώρο, θα σταματήσει την Τρίτη 22/10/2024. 

Πάλι παράταση...βιάστηκαμε τελικά που πήγαμε από Αύγουστο, προλαβαίναμε κάνα 50αρικο ακόμα.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 3

Οι γονείς μου έχουν ηρων το απλό πράσινο τιμολόγιο. Ήρθε εκκαθαριστικός λογ/μος από 11/05 - 5/9 (118 ημέρες):  161,49€

Μου φάνηκαν πολλά διότι πλήρωσε 30/6 98,04€, 14/08 76,71€ και 16/9 147,21 δηλαδή 4 μηνο σύνολο: 483,45€.

Στον τρέχων εκκαθαριστικό λογαριασμό έχουν μεταξύ άλλων 331Kwh x 0,26805! Ποιον μήνα δηλ είχε πάει τόσο η τιμή της;

Σας παρακαλώ πείτε μου στην παρούσα φάση που αξίζει να τους κάνω μεταφορά σε άλλο πάροχο;

IMG_8464.png

42 λεπτά πριν, dhmak είπε

Είμαι στο ΗΡΩΝ Yellow Free και οι λογαριασμοί είναι φθηνοί.

ναι για Σεπτέμβριο έκλεισε στην προνομιακή τιμή των 0,19 ευρώ/kwh 🤣

• Haha 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, greekparot είπε

Οι γονείς μου έχουν ηρων το απλό πράσινο τιμολόγιο. Ήρθε εκκαθαριστικός λογ/μος από 11/05 - 5/9 (118 ημέρες):  161,49€

Μου φάνηκαν πολλά διότι πλήρωσε 30/6 98,04€, 14/08 76,71€ και 16/9 147,21 δηλαδή 4 μηνο σύνολο: 483,45€.

Στον τρέχων εκκαθαριστικό λογαριασμό έχουν μεταξύ άλλων 331Kwh x 0,26805! Ποιον μήνα δηλ είχε πάει τόσο η τιμή της;

Σας παρακαλώ πείτε μου στην παρούσα φάση που αξίζει να τους κάνω μεταφορά σε άλλο πάροχο;

IMG_8464.png

Άλλαξε γρήγορα δεν συμφέρει το ειδικό πάνε Volton με την προσφορά του 50€ Skroutz με 9 λεπτά μέχρι τέλος του χρόνου χωρίς πάγιο. Αυτό είναι το πιο συμφέρον αυτήν την στιγμή 

Επεξ/σία από vklon
  • Thanks 1

8 λεπτά πριν, vklon είπε

Άλλαξε γρήγορα δεν συμφέρει το ειδικό πάνε Volton με την προσφορά του 50€ Skroutz με 9 λεπτά μέχρι τέλος του χρόνου χωρίς πάγιο. Αυτό είναι το πιο συμφέρον αυτήν την στιγμή 

Volton έχω εγώ και είχα κάνει τη προσφορά μέσω Skroutz plus (είχα λάβει και 50€ κουπόνι για αγορά από το Skroutz), μπορώ να το κάνω δηλ και για τους γονείς μου που δεν έχουν Skroutz plus?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, greekparot είπε

Volton έχω εγώ και είχα κάνει τη προσφορά μέσω Skroutz plus (είχα λάβει και 50€ κουπόνι για αγορά από το Skroutz), μπορώ να το κάνω δηλ και για τους γονείς μου που δεν έχουν Skroutz plus?

Μέχρι 2 παροχές ανά λογαριασμό Skroutz plus μπορείς. Άρα γίνεται να το βάλεις το κουπόνι στο όνομα σου. Στην αίτηση να βάλεις το email το δικό σου που έχει Skroutz plus για να προχωρήσει.

Επεξ/σία από vklon
  • Like 1
  • Thanks 1

7 ώρες πριν, S90 είπε

Ποιο από τα 2 συμφερει γενικά ?

Το Smart night

5 ώρες πριν, greekparot είπε

Zενίθ smart night κίτρινο κυμαινόμενο ή σε κάποιο σταθερό 6μηνο ΗΡΩΝ, NRG, PROTERGIA ή 12μηνο Ζενίθ

• Thanks 1

Καλησπέρα σας. θα ήθελα να ρωτήσω ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα αυτή τη περίοδο για επαγγελματική παροχή που να δίνει κάποια πχ δωροκαρτα και μηδενικό πάγιο;

Πρόκειται για κλειστό χώρο (πρώην καφενείο) στο χωριό που δεν λειτουργεί ποτέ! Για το σπίτι από πάνω που είναι Γ1 θα κάνω μάλλον της Volton με τη δωροκαρτα του Skroutz. 

2 minutes ago, grayfox23 said:

Πρόκειται για κλειστό χώρο (πρώην καφενείο) στο χωριό που δεν λειτουργεί ποτέ! Για το σπίτι από πάνω που είναι Γ1 θα κάνω μάλλον της Volton με τη δωροκαρτα του Skroutz. 

Στην θέση σου θα εκανα διακοπη και θα έδινα ρεύμα από το σπιτι. Πέρα από το πάγιο θα γλυτώσεις δημοτικά τέλη και ρυθμιζόμενες χρεώσεις. Δεν είναι δύσκολο να γίνει επανασύνδεση αν χρειαστεί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...