Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 λεπτά πριν, aGka8l είπε

Στο σπίτι που νοικιάζω βλέπω οτι η ΥΔΕ έχει λήξει 23/08/2021 , για να αλλάξω πάροχο πρεπει να γίνει νεα ΥΔΕ?

Υπάρχει αντίστοιχο νήμα για ΥΔΕ

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Η τιμή είναι κλειδωμένη στο flex μέχρι τέλος του χρόνου. Τα δώρα public αποστέλλονται εντός διμήνου από την ημερομηνία ενεργοποίησης σύμφωνα με την πληροφόρηση της elpedison. Προσωπικά δεν είχα λάβει τους όρους και έχω ήδη φύγει για Ζενίθ.

αραγε αν φύγεις πριν πάρεις τις επιταγές public, θα σου τις στείλουν ύστερα;;;

και εγω ζενιθ είμαι αλλα σκέφτομαι να πάω ελπε ή/και volton να πάρω τα δώρα. αλλα αν πρέπει να περιμένω κανα μήνα μάλλον δεν θα αξίζουν τα δώρα.. τζάμπα ταλαιπωρία... 300-400 kwh

Επεξ/σία από Cmg__

6 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

και εγω ζενιθ είμαι αλλα σκέφτομαι να πάω ελπε ή/και volton να πάρω τα δώρα. αλλα αν πρέπει να περιμένω κανα μήνα μάλλον δεν θα αξίζουν τα δώρα.. τζάμπα ταλαιπωρία... 300-400 kwh

Αν δε μου τις στείλουν...myrae. Από ζενίθ θα φύγω για δυνατή προσφορά και μόνο, καθώς δεν ξέρουμε πότε θα σταματήσει το 40% έκπτωση.

• Like 5

18 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Αν δε μου τις στείλουν...myrae. Από ζενίθ θα φύγω για δυνατή προσφορά και μόνο, καθώς δεν ξέρουμε πότε θα σταματήσει το 40% έκπτωση.

Kρινοντας απο τη διαφημιση που παιζει στη τηλεοραση η 17 η 19 Σεπτεμβριου (δε θυμαμαι ακριβως)

1 hour ago, Cmg__ said:

Volton ποια δώρα εννοείς;

Η προσφορά με skroutz plus;

Διάβασα βιαστικά τους όρους και δεν γίνεται σαφές ποτέ θα σου δώσουν την δωροεπιταγη 50€ καθώς και το αν παίρνουν τα δώρα και αυτοί που θα γραφτούν μόνο για 1-2 μήνες στο skroutz plus...

Να περιμένεις μήνα για εκπροσώπηση ή για να παραμείνεις στο πρόγραμμα;

Elpe τι δίνουν τώρα 50€ (λόγο έκθεσης) + κάποιο ποσό public, + 30€ τμηματικά σε 2 μήνες;

13 hours ago, favou2000 said:

Οι αλλαγές παρόχων έχουν και τα καλά τους και τα κακά τους έχουμε ξαναπεί όταν κάνουμε αλλαγή παρακολουθούμε συχνά τουλάχιστον για μία εβδομάδα την υδε στον δεδδηε για να αλλάξει το νούμερο καθώς και στο myddeieapp αν έχει πάρει τη σωστή μέτρηση όλα αυτά θα τα προλάβαινες αν είχες ασχοληθεί και θα γλυτώνεις την μετέπειτα ταλαιπωρία.

Μήπως είναι εύκολο κάποιο λινκ για να τα έχουμε και να τσεκαρουμε μετά από κάθε αλλαγή;

Μήπως να προστεθούν 2-3 συμβουλές για τουρίστες στο Excel για να αποφεύγουμε λάθη όπως το παραπάνω;

Ευχαριστώ

• Like 1

3 λεπτά πριν, prefuse είπε

Volton ποια δώρα εννοείς;

Η προσφορά με skroutz plus;

Διάβασα βιαστικά τους όρους και δεν γίνεται σαφές ποτέ θα σου δώσουν την δωροεπιταγη 50€ καθώς και το αν παίρνουν τα δώρα και αυτοί που θα γραφτούν μόνο για 1-2 μήνες στο skroutz plus...

Να περιμένεις μήνα για εκπροσώπηση ή για να παραμείνεις στο πρόγραμμα;

Elpe τι δίνουν τώρα 50€ (λόγο έκθεσης) + κάποιο ποσό public, + 30€ τμηματικά σε 2 μήνες;

1. volton εννοω τα skroutz 50 euro και 6 μήνες συνδρομή σκρουτζ

2. γιατι να μην γραφτεις για 6 αφού είναι τζάμπα η συνδρομή. χάνω κάτι;

3. να παραμείνω στο πρόγραμμα

4. ελπέ ανάλογα το πρόγραμμα. εγώ λέω το flex. εγώ μπόρεσα να πάρω 40 public σε 2 20ευρες + μια 20ευρη public για σύσταση, με κλειδωμένη προμήθεια ρεύματος για κάποιους μήνες. μετά γίνεται smart

• Like 1

On 11/09/2024 at 11:57, prefuse said:

Μήπως είναι εύκολο κάποιο λινκ για να τα έχουμε και να τσεκαρουμε μετά από κάθε αλλαγή;

Μήπως να προστεθούν 2-3 συμβουλές για τουρίστες στο Excel για να αποφεύγουμε λάθη όπως το παραπάνω;

Ευχαριστώ

Αλλαγή τελευταίου ψηφίου εδώ:

https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/

Τις ενδείξεις τις τσεκάρεις από το app του ΔΕΔΔΗΕ (Σύνδεση με taxis - Μετρήσεις - Στατιστικά καταναλώσεων - Ενδείξεις παροχής)

On 11/09/2024 at 12:10, xsaviola28 said:

πάγια εντολή μέσα απο το my zenith μπορούμε να ενεργοποιήσουμε; πρέπςι να εκδοθεί λογαριασμός πρώτα; ευχαριστώ.

Πάγια εντολή η ζενίθ μόνο σε τραπεζικό λογαριασμό. Μπορεί να γίνει είτε μέσω ζενίθ - εξυπηρέτηση πελατών ή my zeniθ - λογαριασμοί - ενεργοποίηση πάγιας πληρωμής, είτε μέσω τραπέζης (με την έκδοση).

• Like 2
  • Thanks 1

Γνωρίζει κάποιος αν το zenith home smart night έχει ακόμη ενεργή την έκπτωση του 40% σε νέες συμβάσεις ;

Θά ήθελα να ηρεμήσω λιγάκι από τουρισμό. Τώρα είμαι Ήρων για το πενηντάρικο (ελπίζω να μην το ζητήσουν πίσω)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, geopro είπε

Γνωρίζει κάποιος αν το zenith home smart night έχει ακόμη ενεργή την έκπτωση του 40% σε νέες συμβάσεις ;

Θά ήθελα να ηρεμήσω λιγάκι από τουρισμό. Τώρα είμαι Ήρων για το πενηντάρικο (ελπίζω να μην το ζητήσουν πίσω)

λιγο πιο πάνω κάποιος ανέφερε για ζενιθ 40% μέχρι 17-19 σεπτέμβρη

Ηρων πρόσεχε πότε θα σύντομα θα γίνει η εκπροσώπηση, πότε θα γίνει η αλλαγή στο νούμερο του αρ. παροχής σου, και τι μετρήσεις θα βάλουνε γιατί είχα προβλήματα πρόσφατα... μην σου έρθουν οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις στον θεό

Επεξ/σία από Cmg__
  • Like 1

Τελικά με το θέμα που είχα με τα δώρα που μου υποσχέθηκαν και δεν πήρα ποτέ από την elpedison, είχα την εξής κατάληξη :

Έπειτα από μήνυμα που έστειλα στο viber του πωλητή, ότι πάω το θέμα σε ραε κλπ ως δια μαγείας το κινητό τηλέφωνο που έπαιρνα και δεν απαντούσε ποτέ με κάλεσε πίσω.

Αφού ενημέρωσα την "υπεύθυνη" για το θέμα μου είπε ότι μπορεί να μου δώσει 60 € δωροεπιταγή για Σκλαβενίτη. Το  δέχτηκα γιατί αυτή τη στιγμή προτιμώ τα 60 € Σκλαβενίτη άμεσα παρά τα 35 € public άμεσα και σε κανά τρίμηνο τα 50 € Go4more.

Οι επιταγές ήρθαν με courier ήδη στην άλλη κατοικία μου και θα τις παραλάβω την Παρασκευή που γυρίζω....Ξέρετε αν οι επιταγές Σκλαβενίτη εξαργυρώνονται και χωρίς να τις έχεις στα χέρια σου (π.χ δινοντας μόνο τον κωδικό όπως στα public) ?

• Like 2

2 λεπτά πριν, yiankap είπε

Τελικά με το θέμα που είχα με τα δώρα που μου υποσχέθηκαν και δεν πήρα ποτέ από την elpedison, είχα την εξής κατάληξη :

Έπειτα από μήνυμα που έστειλα στο viber του πωλητή, ότι πάω το θέμα σε ραε κλπ ως δια μαγείας το κινητό τηλέφωνο που έπαιρνα και δεν απαντούσε ποτέ με κάλεσε πίσω.

Αφού ενημέρωσα την "υπεύθυνη" για το θέμα μου είπε ότι μπορεί να μου δώσει 60 € δωροεπιταγή για Σκλαβενίτη. Το  δέχτηκα γιατί αυτή τη στιγμή προτιμώ τα 60 € Σκλαβενίτη άμεσα παρά τα 35 € public άμεσα και σε κανά τρίμηνο τα 50 € Go4more.

Οι επιταγές ήρθαν με courier ήδη στην άλλη κατοικία μου και θα τις παραλάβω την Παρασκευή που γυρίζω....Ξέρετε αν οι επιταγές Σκλαβενίτη εξαργυρώνονται και χωρίς να τις έχεις στα χέρια σου (π.χ δινοντας μόνο τον κωδικό όπως στα public) ?

όχι θα παραλάβεις σε φυσική μορφή.

• Like 1

14 ώρες πριν, bilham είπε

Η ΗΡΩΝ ανακοίνωσε ότι ανεξάρτητα από τις κυβερνητικές ανακοινώσεις θα δώσει και στο One το ποσό της επιδότησης

Στο λογαριασμό γράφει ότι πρόκειται για κρατική επιδότηση (ΤΕΜ). Αν την έκπτωση την έδινε ο ΗΡΩΝ θα έγραφε κάτι άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...