Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άσχετο αλλά εμμέσως σχετικό ..... τηλεμετρησεις στη περιοχή των Ιωαννίνων δεν περιμένουμε για το επόμενο διάστημα. Ούτε φέτος, ούτε του χρόνου. Τσάκωσα στη πάρλα τον υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ κατα την καταμέτρηση και το ξεστόμισε. Συνεχίζουμε λοιπόν με επιμονή και υπομονή με τον πατροπαράδοτο τροπο το logging των καταναλώσεων ..... 

• Like 2
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε νεο σπιτι που μπηκε ΗΡΩΝ 2/9 και περασε ο ΔΕΔΗΕ και μετρησε

ζηταει να βαλουμε μετρησεις, πως γινεται αυτο τοσο γρηγορα ?  

Μέτρα μόνος σου από 9/09 μέχρι 12/09!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, adi32 είπε

Συμβαίνει καμία φορά ανάλογα με την περίοδο τιμολόγησης που έχει κάθε παροχος.Εαν έχει ενταχθεί σε μηνιαία καταμέτρηση δε βλέπω το λόγο να καταχωρήσει μετρήσεις,ούτως ή άλλως θα βγει λογαριασμός με τη νέα μέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ.

Επεξ/σία από messinia3
  • Thanks 2

54 minutes ago, messinia3 said:

Μια ακόμα λύση που φαντάζει αρκετά ασφαλής αυτό το διάστημα είναι το smart night της ζενιθ.Κιτρινο,δηλαδή κυμαινόμενο πρόγραμμα με 40% έκπτωση στην τελική τιμή kwh και δώρο το πάγιο για 12 μήνες.

Γιατι υπαρχουν προγραμματα στα οποια πρεπει να πληρωνεις και παγιο καθε μηνα;

59 minutes ago, messinia3 said:

Υπάρχουν πολύ πιο συμφέροντα προγράμματα από το Γ1 της ΔΕΗ,αλλά εάν είναι να κάνεις τουρισμό πρέπει να παρακολουθείς τις εξελίξεις και τις προσφορές. Στον επόμενο λογαριασμό ή χρέωση της ΔΕΗ στο Γ1 θα είναι ακόμα υψηλότερη από αυτή που αναφέρεις. Θα λάβεις μια μικρή έκπτωση από την κρατική επιδοτηση βέβαια.

Η εκπτωση λαμβανεται απο ολους, ανεξαρτητως προγραμματος;

1 hour ago, adi32 said:

11/08 πήγα Ηρων και 29 μέχρι 31/08 μου ζήταγε δικές μου ενδείξεις, τις οποίες και καταχώρησα και βγήκε εναντι λογαριασμός. Αυριο θα γίνει μηνιαία καταμέτρηση απο τον Δεδδηε και θα βγεί εκκαθαριστικός.

1 ώρα πριν, mdkamael είπε

Άσχετο αλλά εμμέσως σχετικό ..... τηλεμετρησεις στη περιοχή των Ιωαννίνων δεν περιμένουμε για το επόμενο διάστημα. Ούτε φέτος, ούτε του χρόνου. Τσάκωσα στη πάρλα τον υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ κατα την καταμέτρηση και το ξεστόμισε. Συνεχίζουμε λοιπόν με επιμονή και υπομονή με τον πατροπαράδοτο τροπο το logging των καταναλώσεων 

Spoiler

Υπάρχουν νήματα για Δεδδηε,τηλεμετρησεις κλπ. 

• Like 1

2 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Γνωριζεις τι γινεται σε περιπτωσεις οπως εγω, που εχουν skroutz plus μονο για αυτο το μηνα;;

Δε γνωρίζω. Υπόθεση θα κάνω. Εφόσον είσαι μέλος skroutz plus όταν κάνεις την αίτηση αλλά και κάποιες μέρες μετά όταν ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα και σου στείλουν το κουπόνι, μετά μπορείς να μην ανανεώσεις το plus. Οπότε για σιγουριά, μπορεί να θέλει να είσαι μέλος κανα δίμηνο. 

11 λεπτά πριν, aGka8l είπε

η προσφορά της volton με το skroutz, υποστηρίζει και νυχτερινό τιμολόγιο?

Ναι. Στην ουσία είναι το protect χωρίς πάγιο. 

Στους όρους λέει ότι είναι και για πράσινο. Απλά η Volton προωθεί περισσότερο το protect. 

• Like 1

15 λεπτά πριν, physnik είπε

Δε γνωρίζω. Υπόθεση θα κάνω. Εφόσον είσαι μέλος skroutz plus όταν κάνεις την αίτηση αλλά και κάποιες μέρες μετά όταν ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα και σου στείλουν το κουπόνι, μετά μπορείς να μην ανανεώσεις το plus. Οπότε για σιγουριά, μπορεί να θέλει να είσαι μέλος κανα δίμηνο. 

Ναι. Στην ουσία είναι το protect χωρίς πάγιο. 

Στους όρους λέει ότι είναι και για πράσινο. Απλά η Volton προωθεί περισσότερο το protect. 

το κοιταξα πολυ γρηγορα , απο τι καταλαβα η τιμη ειναι ιδια και πρωινο/νυχτερινό , δεν ειδα καπου να λεει αν υπάρχει παραπανω τιμη για το 3φασικό ή αυτο ειναι ετσι και αλλιως που παει στον δεδηε?

1 ώρα πριν, dexs7 είπε

Σήμερα υπέγραψα με την ζενίθ για 12 μήνες στο σταθερό Τιμ

Γνωρίζετε πότε θα ενεργοποιηθεί;;

Μπορώ να φτιάξω λογαριασμό στην ζενίθ;

Το αργότερο εκτός απροόπτου σε μια εβδομάδα Μπορείς να παρακολουθείς την αλλαγή τελευταίου ψηφίου της υδε εδώ https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/ 

Μες την εβδομάδα θα μπορέσεις να κάνεις λογαριασμό προς τα τέλη της 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήμουν Volton, μου έστειλαν το συμβόλαιο για yellow one home bonus που αναφέρει τα 50€. Δεν έχω κάνει ακόμα δεκτό το συμβόλαιο δεν έστειλα το κείμενο αποδοχής.

από τις 3 παρακάτω επιλογές ποια θα επιλέγατε..;

1) να αποδεχτώ το συμβόλαιο της Ήρων και να παραμείνω  Ήρων

2) να το αποδεχτώ, αλλά μετά από μερικές μέρες και όσο κρατάει ακόμα η έκθεση, να πάρω την προσφορά της elpedison για τα 50€ σε δωροκαρτα και τον μεθεπόμενο μήνα επιστρέφω Ήρων για το πιστωτικό που θα έχω από τα 50€ του Ήρων, δύσκολα να ξαναδώσουν 50 και ελπίζοντας ότι δεν θα χαθεί το πιστωτικό.

3) να ΜΗΝ το αποδεχτώ και να πάω κατευθείαν elpedison για τα 50€ σε δωροκαρτα και τον άλλο μήνα κάνω εκ νέου αίτηση για Ήρων yellow one  home bonus; Αλλά  έτσι ίσως παίξει κανα συστημικό πρόβλημα και δεν μου δώσουν από Ήρων τα 50€..

Επεξ/σία από prefuse

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, aGka8l είπε

Αν εχουμε πληρώσει εναντι πως γίνεται εια η εκκαθάριση  οταν αλλάζουμε παροχο? 

Βγαίνει τελικός λογαριασμός όταν αλλάζεις παροχο και γίνεται εκκαθάριση. 

Επεξ/σία από messinia3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...