Pwpwpw Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Χαιρετώ όλη την παρέα και προχωράω κατευθείαν στην ερώτηση. Πριν 5 μηνες αγόρασα καινουργιο ένα σκούτερ και η πληρωμή/εξοφληση έγινε με μεταφορά των χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμο του εμπόρου μέσω e-banking. H αγορά αυτή μετράει στο χτίσιμο του αφορολόγητου που πρέπει το 30% του ετήσιου εισοδήματος να γίνει με ηλεκτρονικές αγορές η όχι; Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου από Pwpwpw
tuboflo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Νομίζω ότι έχει να κάνει με τον λογαριασμό του εμπόρου. Αν μέτρησε πάντως θα εμφανίζεται στο αφορολόγητο στο ebanking σου.
Pwpwpw Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tuboflo είπε Νομίζω ότι έχει να κάνει με τον λογαριασμό του εμπόρου. Αν μέτρησε πάντως θα εμφανίζεται στο αφορολόγητο στο ebanking σου. Στο ebanking εμφανίζεται στο αφορολόγητο ναι. Κάπου δεν θυμάμαι που και χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω είχε πάρει το αυτι μου ότι οι αγορές οχημάτων δεν προσμετρώνται στο αφορολόγητο για αυτό ρωταω. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου από Pwpwpw
hln3 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Στο ebanking εμφανίζεται στο αφορολόγητο ναι. Κάπου δεν θυμάμαι που και χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω είχε πάρει το αυτι μου ότι οι αγορές οχημάτων δεν προσμετρώνται στο αφορολόγητο για αυτό ρωταω. σωστά θυμάσαι, σου ανεβάζουν το τεκμήριο μόνο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα