Προς το περιεχόμενο

Κάρτα καυσαερίων ΚΤΕΟ

mathimatikos196

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, bill999r είπε

Μην τον μπερδεύεται τον φίλο.

Ο φίλος πήγε για προγραμματισμένο ΚΤΕΟ και κόπηκε στα καυσαέρια.

Πρέπει να διορθώσει το πρόβλημα και να πάει εκ νέου στο ΚΤΕΟ ώστε να περάσει με επιτυχία τον έλεγχο και να πάρει το χαρτί.

Δεν γίνεται να τους παει κάρτα καυσαερίων από εξωτερικό συνεργείο.

Πρέπει οπωσδήποτε να διορθώσει το πρόβλημα με τα καυσαέρια.

Αν όντως υπάρχει πρόβλημα που κι εγώ νομίζω ότι υπάρχει. 

Απλα μια επιβεβαίωση από εξωτερικό συνεργείο έχει μικρό κόστος 

Το θεωρώ δύσκολο να κάνει λάθος το κτεο αλλά ποτέ δεν ξέρεις. 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

24 λεπτά πριν, mathimatikos196 είπε

Ναι Κωστή έτσι ακριβώς.

Ωραία Γιάννη ,έστω ότι την βγάζω . Μετά ? Πάω στο ΚΤΕΟ και τους λέω ότι έχω κάρτα καυσαερίων και να μου δώσουν το χαρτί για την διετία αφού το αυτοκίνητο έχει ελεγχθεί και δεν παρουσιάζει ελλείψεις?

Πήγες σε συνεργείο και ήταν κανονικά τα καυσαέρια.Δώσε κάτι να τα ελέγξεις και αλλού και αν πάλι ειναι κανονικά πες στο ΚΤΕΟ να κοιτάξουν τα μηχανηματα τους.Μπορεί να θέλουν καλιμπράρισμα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προηγούμενο Σάββατο πάω για πρώτη φορά και με κόβουν .Τρίτη όπως είπα το πάω στο συνεργείο , καθαρίζει πεταλούδα , μου λέει ολα εντάξει.Το πάω σήμερα πάλι στο ΚΤΕΟ για μέτρηση και μου το βγάζει ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ από το Σάββατο !!!!!!   Τι να υποθέσω ....... Όπως είπε και κάποιος φίλος παραπάνω κάποιος με εμπαίζει .........

Επεξ/σία από mathimatikos196

Μόλις τώρα, mathimatikos196 είπε

Προηγούμενο Σάββατο πάω για πρώτη φορά και με κόβουν .Τρίτη όπως είπα το πάω στο συνεργείο , καθαρίζει πεταλούδα , μου λέει ολα εντάξει.Το πάω σήμερα πάλι στο ΚΤΕΟ για μέτρηση και μου το βγάζει ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ από το Σάββατο !!!!!!   Τι να υποθέσω .......

Πριν μπλέξεις με 10 ευρώ πήγαινε σε άλλο συνεργείο να κάνεις άλλη μια μέτρηση. 

2 λεπτά πριν, mathimatikos196 είπε

Προηγούμενο Σάββατο πάω για πρώτη φορά και με κόβουν .Τρίτη όπως είπα το πάω στο συνεργείο , καθαρίζει πεταλούδα , μου λέει ολα εντάξει.Το πάω σήμερα πάλι στο ΚΤΕΟ για μέτρηση και μου το βγάζει ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ από το Σάββατο !!!!!!   Τι να υποθέσω ....... Όπως είπε και κάποιος φίλος παραπάνω κάποιος με εμπαίζει .........

Καθάρισε πεταλούδα,καυσαέρια έλεγξε;

Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Καθάρισε πεταλούδα,καυσαέρια έλεγξε;

Ναι και μου έδωσε και τυπωμένο χαρτί.

1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Εσύ το πας ζεστό το αμάξι;

Φιλαδέλφεια Περιστέρι πόσο να ζεσταθεί ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα το δικο μου επειδη έχει παραπανω καυσαέρια ,μόνοι τους κανουν κινηση και παιρνουν απο το διπλανο αμαξι που περναει κτεο 🤣 

56 λεπτά πριν, mathimatikos196 είπε

Αμα δεν πιασει θερμοκρασία το αμάξι θα δουλευει με υψηλα μίγματα-καυσαερια. 

Επεξ/σία από futureshock
  • Like 1
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σου πρότεινα πριν πας στο ΚΤΕΟ βγες μια πολύ καλή βόλτα και πιες του λίγο το αίμα. Ανέβασε στροφές στον κινητήρα και πολύ πιθανό να δεις καλύτερες μετρήσεις καυσαερίων.

Αλλιώς μετά βρες φίλους με βελτιωμένα αυτοκίνητα να σε παραπέμψουν στα δικά τους ΚΤΕΟ. Ειδικά προτίμησε όσους έχουν αφαιρέσει καταλύτες.😃

Υ.γ. Χιουμοριστικό προφανώς το ποστ για τους καταλύτες. Προφανώς και είμαι κατά στην αφαίρεση τους.

Επεξ/σία από madboy
  • Like 1

2 ώρες πριν, mathimatikos196 είπε

Θέλει να το πατήσεις λίγο να ζεσταθεί,αν το πας κρύο θα δουλευει πλούσιο και θα βγάζει πολλά καυσαέρια.

4 hours ago, Ukforthemoment said:

Πήγες σε συνεργείο και ήταν κανονικά τα καυσαέρια.Δώσε κάτι να τα ελέγξεις και αλλού και αν πάλι ειναι κανονικά πες στο ΚΤΕΟ να κοιτάξουν τα μηχανηματα τους.Μπορεί να θέλουν καλιμπράρισμα.

Και γιατί να μην ισχύει το αντίθετο ότι δηλαδή το μηχάνημα του συνεργείου δεν έχει ελεγχθεί ποτέ και μετράει ότι να ναι.

Μόλις τώρα, gakost είπε

Και γιατί να μην ισχύει το αντίθετο ότι δηλαδή το μηχάνημα του συνεργείου δεν έχει ελεγχθεί ποτέ και μετράει ότι να ναι.

Για αυτό και έγραψα και 

4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Δώσε κάτι να τα ελέγξεις και αλλού και αν πάλι ειναι κανονικά 

Αν δύο διαφορετικά μηχανήματα δείχνουν οκ και ένα τρίτο όχι τότε τι ειναι πιο πιθανό;

Επίσης ελπίζω όλοι να μετράνε με τη σωστή κατηγορία καυσαερίων 

4 hours ago, mathimatikos196 said:

Δεν ξέρω πόσο είναι η απόσταση αλλά ο καταλύτης θέλει να είναι ζεστός για να δουλέψει σωστά.  Αν είσαι δίπλα κάνε βόλτες κανένα 20 λεπτό γύρω γύρω και μην το αφήσεις στο πάρκινγκ καμία ώρα μέχρι να στο μετρήσουν. Αν έχει κάπου κοντα δρόμο που μπορείς πλάκωσε το λίγο πρώτη Δευτέρα και δούλεψε το λίγο υψηλές στροφές πχ πήγαινε μια απόσταση με 2α και 70.

Αν όντως έχεις θέμα πριν αρχίσεις να δίνεις χρήματα στο σύστημα ελέγχου ρύπων καταλύτης, αισθητήρας οξυγόνου δες που σε κόβουνε. Αν εχεις υψηλούς υδρογονανθρακες μπορεί να είναι κάτι απλό πχ θερμοστάτης μισοανοιχτος ή κάποιο χαλασμένο μπεκ. Μην πας κατευθείαν για καταλύτη θέλει ψάξιμο.

Είχα τέτοιο Nissan N16 με πιο πολλά χιλιόμετρα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...