gg i carry Δημοσ. χθες στις 12:10 μμ Δημοσ. χθες στις 12:10 μμ On 02/01/2025 at 19:52, minim3 said: απο οτι ειδα εχει και απλο στα 79.99 με μονο πανω κατω + μνημη. https://clickmart.gr/index.php?route=product/product&path=63&product_id=59 αφου δεν με ενδιαφερουν ουτε τα led ουτε τα charging ports. νομιζω θα παω στο απλο δεν ειναι μονο αυτα η διαφορα 60 ευρω που εχουν και ο σκελετος ειναι διαφορετικος 1
minim3 Δημοσ. χθες στις 12:39 μμ Δημοσ. χθες στις 12:39 μμ 25 λεπτά πριν, gg i carry είπε δεν ειναι μονο αυτα η διαφορα 60 ευρω που εχουν και ο σκελετος ειναι διαφορετικος Παρέλαβα σήμερα το πρωί, δεν έχω προλάβει να το στήσω. Θα περάσω φωτογραφίες και εντυπώσεις μετά. Πόσα κιλά αντέχει; Δεν το βλέπω γραμμένο πουθενά. Επίσης θα αντέξει ένα βραχίονα για 2x27 οθόνες; Έχεις δοκιμάσει; Επειδή είναι γυάλινη επιφάνεια και ανησυχώ μήπως από το σφίξιμο σπάσει.
gg i carry Δημοσ. χθες στις 06:40 μμ Δημοσ. χθες στις 06:40 μμ 6 hours ago, minim3 said: Παρέλαβα σήμερα το πρωί, δεν έχω προλάβει να το στήσω. Θα περάσω φωτογραφίες και εντυπώσεις μετά. Πόσα κιλά αντέχει; Δεν το βλέπω γραμμένο πουθενά. Επίσης θα αντέξει ένα βραχίονα για 2x27 οθόνες; Έχεις δοκιμάσει; Επειδή είναι γυάλινη επιφάνεια και ανησυχώ μήπως από το σφίξιμο σπάσει. Νομιζω 50 κιλα εχω κ εγω βραχιονα 2 οθονες και το κουτι πανω και ηχεια... δεν ζοριζεται καπου απλως εχω αυτο με 140 ευρω δεν ξερω τι αλλαζει στο αλλο 1
minim3 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) βλεπεις καμια διαφορα με το δικο σου? @gg i carry ? και στο δικο του εγχειριδιο γραφει 50 κιλα. και πιο βραχιονα χρησιμοποιεις? μπορεις να στειλεις λινκ πμ? πρωτη φορα βλεπω να δινουν και εξτρα βιδες παντως Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από minim3
stelios_2809 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Καλησπέρα , αγόρασα πριν λίγους μήνες το pro από την ergo action. Συσκευασία προσεγμένη , λίγη προσοχή στη συναρμολόγηση ήθελε. Προς το παρόν είμαι ευχαριστημένος , σε καθιστή και όρθια θέση , το συγκεκριμένο έχει διπλό μοτέρ. Αν άλλαζα κάτι θα έπαιρνα τη μεγάλη διάσταση στο ξύλο , αλλά θα βολευτω προς το παρόν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα