Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Θελω να πάρω ένα standing desk η επιφάνεια του οποίου όμως θα είναι φουλ σταθερή, ώστε ακόμα κι βάλω πχ πίεση με τους αγκώνες στην πλευρά που κάθομαι, να μην «γέρνει» προς τα εμένα. 

Τώρα εχω το Bekant των ΙΚΕΑ αλλά γέρνει η επιφάνεια όταν βάζω έστω και λίγη πίεση στο σημείο που ακουμπάνε οι αγκώνες. 

καμια πρόταση;

Δημοσ.

Επειδή βρίσκομαι και εγώ σε μία παρόμοια φάση, αφήνω μια σύνοψη για το ότι βρήκα να κυκλοφορεί στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό σε standing desk. Αν μπορεί κάποιο άτομο με κάποια εμπειρία να μας διαφωτίσει.

Από IKEA μεταξύ άλλων:

• IDASEN IKEA (Είναι αρκετά σταθερό. Συζητιέται σε κανάλια στο youtube)
  • MITTZON IKEA (Για να βάλεις monitor arm πρέπει να κάνεις μια μοντα. Να βγάλεις ένα κομμάτι από τσόχινο κάλυμμα του cable management πίσω)
  • Σημείωση: Από ότι βλέπω έχουν αρκετά χαμηλό max load στα 70 kg
  • Εγγυηση: 10 χρόνια. Δεν βρήκα αν το μοτέρ έχει λιγότερη.

Γραφεία από το ergoaction

• Action Desk Drive (100kg)
  • Action Desk Pro (120kg)
  • Σημείωση: Εχω πάρει καρέκλα από εκεί Action chair VX. Από την εμπειρία μου είναι καλής ποιότητας κινεζιά.
  • Εγγυηση: 5 χρόνια. Δεν βρήκα αν το μοτέρ έχει λιγότερη.

Γραφεία από Δρομέα:

• Alma HC
  • Alma HT
  • Σημείωση: Δεν έχω ιδέα για τις διαφορές τους. Ξέρω ότι θα χρειαστεί να μπεις σε αναμονή για να το πάρεις.
  • Εγγύηση 2 χρόνια στο μοτέρ, 5 στο γραφείο

Μετά παίζουν από Jysk. Αλλά δεν νομίζω να είναι οκ.

SATO και SIGMA Office δεν ξέρω τι παίζει.

Δημοσ.

Το σκεφτομαι κ εγώ για αγορά, επειδή δουλεύω από το σπιτι, και επειδη στο παρελθον εχω δουλεψει και σε καταστημα με ορθια θέση στα γραφεια. Σκεφτομαι λοιπον ενα ρυθμιζομενο με τη λογικη οτι μεσα στη μερα θα αλλαζω απο καθιστος σε ορθιος και αναποδα.

Είναι κατι που το εχετε δουλεψει? Remote workers δωστε ενα feedback.

Φυσικα να προτεινετε και μοντελα οπως ζηταει και ο OP.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γράφω και εδώ μιας και είναι νεότερο το thread:

Μεταξύ Dromeas Alma HT και IKEA IDASEN, ποιο προτείνετε; Έχω την εντύπωση ότι το Dromeas είναι πιο ποιοτικό, τουλάχιστον στην τάβλα. Η ερώτηση αφορά κυρίως σταθερότητα σε ψηλό ύψος, ποιότητα τάβλας, λοιπά χρήσιμα στοιχεία.

Βέβαια το IKEA είναι μάλλον ετοιμοπαράδοτο ενώ το Dromeas έχει μια αναμονή 6 εβδομάδων.

Τέλος έχει κανείς άποψη για τα αντίστοιχα standing desks της SATO; Ηλεκτρικά Ρυθμιζόμενα Γραφεία | Sato

Η διαφορά Alma HT και HC είναι στα πόδια, με προτεινόμενο το HT για μεγαλύτερη σταθερότητα. 

Επεξ/σία από tasanton
Δημοσ.

Και εγώ την ίδια απορία έχω. Εντωμεταξύ χθες παρατήρησα ότι ο Δρομέας άλλαξε τιμές σε 500+.

Δημοσ.

Κάποια επιπλέον ενημέρωση. Μίλησα με SATO και έχουν μόνο το eup2 ως μοντέλο στα 500+€ +ΦΠΑ. 2 μήνες παράδοση. Από τις προδιαγραφές δεν είδα κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με το Dromeas. Προς αυτό προσανατολίζομαι, αλλά 6 βδομάδες παράδοση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...