Mhlogiatros Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Εχουν 100δες μαχαιρωματα στο δρομο καθε μερα αλλα οι μπατσοι λεει θα σου ερχονται σπιτι να τσεκαρουνε καρεκλακια .... ναι καλα ..... δε λεω να μην υπαρχουν κλήσεις με φωτογραφία αλλα καπου οπα στο δουλεμα .... Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dbrillis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Θελω ΑΙ καμερες 24/7 να με παρακολουθουν να ελεγχουν αν ειμαι αρκετα αριστοκρατης να ειμαι Ευρωπαιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lefteris Sorogos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Φαντάζομαι τι άλλο θα εντοπίζουν .. Και λογικά δεν προσβάλει την ιδιωτικότητα κανενός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Spiraulos said: σε τι θα ωφελήσει να μπουν παντου κάμερες που θα μας παρακολουθούν? Η δική σου ζωή πως θα γίνει καλύτερη με το αν ο άλλος "δεν εχει βάλει ζώνη" ναι ξεκαθαρα το ποστ μου ηταν για τα παιδια αν εχουν βαλει την ζωνη. Σου δειχνω το δεντρο κοιταζεις το δαχτυλο μου. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου από great Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 26 λεπτά πριν, dbrillis είπε Θελω ΑΙ καμερες 24/7 να με παρακολουθουν να ελεγχουν αν ειμαι αρκετα αριστοκρατης να ειμαι Ευρωπαιος. Και καλά τώρα είμαστε Ευρωπαίοι, μόνο που μας έφαγαν τα ευρώ και με τι μείναμε?. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου η καλυτερη θεση ειναι μπροστα στην αγκαλια της μανας ή στον πατερα στο τιμονι. ετσι δεν θα ταλαιπωτηθει σε εντατικες και αναπηριες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis1988 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, patentas11 είπε Εντάξει φίλε εμείς βάζουμε την βόλτα πάνω απ όλα. Όπως διαβάζω και από πάνω που λέει ο άλλος όπως το μάθεις το παιδί. Εμάς 3 χρόνων γκρίνιαζε και έκανε εμετό από το κλάμα. Εγώ τσακωνόμουνα με την γυναίκα μου να μην του βγάλει τη ζώνη και αυτή τον λυπότανε. Είχαμε και σημαντικά ραντεβού που δεν έπαιρναν καθυστέρηση. Τώρα κάθεται αλλα όπως λέω ο καθένας λέει την θεωρία του επειδή τα δικά του παιδιά είναι ήσυχα. Φοράω ζώνη και κράνος ακόμα και στο χωριό ή να πεταχτώ μέχρι το περίπτερο. Το τσουβάλιασμα όμως δεν το αντέχω. Του έχουμε πάρει τα πιο ακριβά καθισματάκια και δεν άλλαξε κάτι. Άντε συνεχίστε πάλι με το «όπως το μάθεις το παιδί»…. ΔΕΝ είναι όλα τα παιδιά τα ίδια. Έχουμε φίλους που τα δικά τους κάθονται στην καρέκλα για φαγητό. Αυτό είναι ανέφικτο με τον δικό μας, δεν κάθεται, θέλει να τρέχει. Και φυσικά είναι και η ηλικία. Στην φωτογραφία στο άρθρο το παιδάκι είναι 3-4 χρόνων, δεν του λες κάτσε κάτω και κάθεται αν δεν θέλει. Όπως και ο δικός μας, 3 χρόνων ήταν πολύ αντιδραστικός. Μου αρέσει που σχολιάζεις χωρίς να ξέρεις την κατάσταση του άλλου...δεν είναι κανένα τσουβαλιασμα είναι οι προτεραιότητες που θέτεις...εσύ βάζεις σε προτεραιότητα τα ραντεβού (ιατρικά, επαγγελματικά, φιλικά...δεν έχει σημασία) εγώ την ασφάλεια...δεν έχει νόημα να προσπαθήσεις να δικαιολογηθεί..λύσεις υπάρχουν ...σταματάς στην άκρη, ηρεμεί το παιδί και φεύγεις...είτε είσαι σε δρόμο στην Αθήνα είτε στην εθνική οδό... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 5 minutes ago, pcos said: η καλυτερη θεση ειναι μπροστα στην αγκαλια της μανας ή στον πατερα στο τιμονι. ετσι δεν θα ταλαιπωτηθει σε εντατικες και αναπηριες Aκομα καλυτερα πισω στη καροτσα οπως κανουν οι ευαισθητες κοινωνικες ομαδες και δε τους σταματαει κανεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Δηλαδη, η ΑΙ ειναι Big Brother. Για το καλο μας βεβαιως! Ή και για το κακο μας αραγε, ποιος ξερει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marduk1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου αν περιμεναμε απο την αγγλια να μας κανει μαθηματα ....ενα τελειωμενο κρατος.Γελασαμε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atypicalcoder Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 19 λεπτά πριν, Marduk1 είπε αν περιμεναμε απο την αγγλια να μας κανει μαθηματα ....ενα τελειωμενο κρατος.Γελασαμε!!! ?????? αν η Αγγλία είναι τελειωμένο κράτος, εμείς τι είμαστε και έχουμε άποψη για την Αγγλία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marduk1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, atypicalcoder είπε ?????? αν η Αγγλία είναι τελειωμένο κράτος, εμείς τι είμαστε και έχουμε άποψη για την Αγγλία? ολες οι χωρες θα ηθελαν να ειναι ελλαδα...που το βλεπεις οτι ειναι τελειωμενο κρατος η ελλαδα??ποιος το ειπε αυτο?το ειδες απο καπου?εχεις τα παντα εδω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, Marduk1 said: ολες οι χωρες θα ηθελαν να ειναι ελλαδα...που το βλεπεις οτι ειναι τελειωμενο κρατος η ελλαδα??ποιος το ειπε αυτο?το ειδες απο καπου?εχεις τα παντα εδω... Μάλλον εσυ ζεις στον Α του κενταύρου και όχι στη γή έτσι? 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marduk1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 30 λεπτά πριν, koutsis είπε Μάλλον εσυ ζεις στον Α του κενταύρου και όχι στη γή έτσι? 🤣 εγω θα σου προτεινα να πας εκει..μονο για εκει εισαι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiraulos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 3 hours ago, great said: ναι ξεκαθαρα το ποστ μου ηταν για τα παιδια αν εχουν βαλει την ζωνη. Σου δειχνω το δεντρο κοιταζεις το δαχτυλο μου. μάλλον δεν καταλαβαίνεις, εφόσον λειτουργεί το σύστημα με το να ελέγχει αν φοράει το παιδί ζώνη, μπορεί να ελέγχει πολλά παραπάνω και όχι μόνο το παιδί. Μόνο το δάχτυλό σου δεν βλέπω, εσύ βλεπεις το δέντρο ενώ σου δείχνω το δάσος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα