marouli121 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλημερα σας, Θελω τη βοηθεια σας γιατι εχω ξενερωσει και νευριασει απειρα. Εχω ενα Α22 5g.Χτες το πρωι του εκανα για πολλοστη φορα ενημερωση λογισμικου. Μεχρι χτες το πρωι υπηρχε κανονικα μια συγκεκριμενη συνομιλια στο κινητο μου. Διαγραφω την επαφη,ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ οχι τη συνομιλια.Το ειχα ξανακανει και ολα καλα.Κανω την ενημερωση λογισμικου και ανακαλυπτω χτες βραδυ οτι υπαρχουν τα μισα μνματα και τα αλλα εξαφανιζολ.Δοκιμασα να κανω ανακτηση μεσω τηλεφωνου αλλα ηταν τα μονα που δεν επεστρεψαν ποτε.Δεν τα διεγραψα εγω.Διεγραφησαν μονα τους. Υπηρχε χωρος για την εγκατασταση. Ειχα ενεργοποιημενο και το rcs αλλα δεν βοηθησε μαλλον.Δεν ξερω τι παιχτηκε.Που λαγκαρε.Ειμαι και ασχετη με αυτα. Πειτε μου οτι μπορω να κανω κατι για να ανακτησω τη συνομιλια κανονικα.Στο παρελθον ειχαν διαγραφει και κλησεις.Ετσι απλα απο μονες τους. Δωστε τα φωτα σας. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2024 από stormrain Περιγραφη στον τιτλο
GATE123 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Λογικά όταν έκανες την ενημέρωση έγινε όλο αυτό. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι για ανάκτηση συνομιλίας. Δοκίμασε με το Smart Switch που είναι για Samsung μήπως καταφέρεις τίποτα με αυτό. Είναι πρόγραμμα για υπολογιστές. https://www.samsung.com/gr/support/Switching/ Αλλιώς μετά πήγαινε σε κάποιον Γερμανό και ρώτα τους εάν μπορούν να κάνουν αυτοί κάτι. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2024 από GATE123 1
marouli121 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Ευχαριστω για την απαντηση.Δλδ ποσο μπορει να γ@μιεται ο Διας για να γινει αυτο?Εχω και την εφαρμογη στο κινητο. Θα παρω στη Samsung να δω μηπως γινεται κατι.
GATE123 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Στις ενημερώσεις και ιδιαίτερα όταν είναι μεγάλες εκεί δημιουργούνται τα προβλήματα. 1 ώρα πριν, marouli121 είπε Ευχαριστω για την απαντηση.Δλδ ποσο μπορει να γ@μιεται ο Διας για να γινει αυτο?Εχω και την εφαρμογη στο κινητο. Θα παρω στη Samsung να δω μηπως γινεται κατι. Πάρε την Smartec που είναι στο Χαϊδάρι. Επίσημο και καλό service για τα Samsung.
marouli121 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 13 λεπτά πριν, GATE123 είπε Στις ενημερώσεις και ιδιαίτερα όταν είναι μεγάλες εκεί δημιουργούνται τα προβλήματα. Πάρε την Smartec που είναι στο Χαϊδάρι. Επίσημο και καλό service για τα Samsung. Ναι τα γνωριζω τα services γιατι μου ειχε βγαλει ξανα αλλο θεμα. Απενεργοποιησα τις ενημερωσεις.Δεν ξανακανω.Δεν εχω εγγυηση.Θα μπορεσω να κανω κατι και ετσι?
GATE123 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 52 λεπτά πριν, marouli121 είπε Δεν εχω εγγυηση.Θα μπορεσω να κανω κατι και ετσι? Η Smartec δέχεται και χωρίς εγγύηση. 53 λεπτά πριν, marouli121 είπε Απενεργοποιησα τις ενημερωσεις.Δεν ξανακανω. Καλό θα είναι να γίνονται οι ενημερώσεις.
Xristaras12 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Και το σέρβις τι ακριβώς να κάνει; Δεν υπάρχουν ΕΠΙΣΗΜΑ εργαλεία ανάκτησης δεδομένων απο τις εταιρίες, τσάμπα θα πάει. Εφόσον σβήστηκε και δεν υπάρχει αντίγραφο, δεδομένα δεν υπάρχουν Το ιστορικό κλήσεων δεν μένει επ' άπειρον στην συσκευή επίσης. Για τα μηνύματα ίσως ισχύει κατι αντίστοιχο, αν υπάρχει ρύθμιση δηλαδή μέχρι πόσο παλιά να κρατάει αρχείο, αλλιώς θα υπάρχει (μάλλον) επιλογή ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ. Αν δεν υπάρχει ούτε αυτό χρειάζεται περαιτέρω ψάξιμο για το αν υποστηρίζονται ΟΛΑ αυτά απο τη samsung η όχι.
marouli121 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 36 λεπτά πριν, GATE123 είπε Η Smartec δέχεται και χωρίς εγγύηση. Καλό θα είναι να γίνονται οι ενημερώσεις. Θα παρω τη δευτερα τηλ να δουμε 22 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε Και το σέρβις τι ακριβώς να κάνει; Δεν υπάρχουν ΕΠΙΣΗΜΑ εργαλεία ανάκτησης δεδομένων απο τις εταιρίες, τσάμπα θα πάει. Εφόσον σβήστηκε και δεν υπάρχει αντίγραφο, δεδομένα δεν υπάρχουν Το ιστορικό κλήσεων δεν μένει επ' άπειρον στην συσκευή επίσης. Για τα μηνύματα ίσως ισχύει κατι αντίστοιχο, αν υπάρχει ρύθμιση δηλαδή μέχρι πόσο παλιά να κρατάει αρχείο, αλλιώς θα υπάρχει (μάλλον) επιλογή ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ. Αν δεν υπάρχει ούτε αυτό χρειάζεται περαιτέρω ψάξιμο για το αν υποστηρίζονται ΟΛΑ αυτά απο τη samsung η όχι. Μονο που δεν διεγραψα εγω κατι ουτε αρχειοθετησα κατι.Ειναι καθαρα θεμα της ενημερωσης.Ειτε φταιει οτι διεγραψα την επαφη ειτε οχι. Εκανα ανακτηση στο κινητο απο τα αντιγραφα και ηταν η μονη συνομιλια που δεν επεστρεψε κανονικα. Που να απευθυνθω?για πες.
aces Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε τις εργάσιμες ημέρες να καλέσεις στα επίσημα https://smartec.gr/gr.php#contact αν κ μικρές οι πιθανότητες για ανάκτηση παλαιών δεδομένων αφού δεν υπάρχει αντίγραφο ασφαλείας/backup είτε σε cloud είτε σε hd Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2024 από aces
marouli121 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, aces είπε Δοκίμασε τις εργάσιμες ημέρες να καλέσεις στα επίσημα https://smartec.gr/gr.php#contact αν κ μικρές οι πιθανότητες για ανάκτηση παλαιών δεδομένων αφού δεν υπάρχει αντίγραφο ασφαλείας/backup είτε σε cloud είτε σε hd Περιμενω να ξημερωσει και θα καλεσω.
marouli121 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 8/9/2024 στις 11:30 ΠΜ, aces είπε Δοκίμασε τις εργάσιμες ημέρες να καλέσεις στα επίσημα https://smartec.gr/gr.php#contact αν κ μικρές οι πιθανότητες για ανάκτηση παλαιών δεδομένων αφού δεν υπάρχει αντίγραφο ασφαλείας/backup είτε σε cloud είτε σε hd Δεν το σηκωσαν ποτε.Θα ξαναδοκιμασω αυριο. Εχω ξενερωσει και εχω στενοχωρηθει γτ μαλλον εγω ευθυνομαι και μαλλον ειναι μη αναστρεψιμο.
Xristaras12 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 9/9/2024 στις 4:20 ΜΜ, marouli121 είπε Δεν το σηκωσαν ποτε.Θα ξαναδοκιμασω αυριο. Εχω ξενερωσει και εχω στενοχωρηθει γτ μαλλον εγω ευθυνομαι και μαλλον ειναι μη αναστρεψιμο. Σου λεω και πάλι, δεν θα μπορέσει να σου κάνει τίποτα. Εφόσον δεν υπάρχει στην συσκευή και δεν υπάρχει αντίγραφο της συνομιλίας, δεν μπορεί να γίνει κάπως ανάκτηση. Σε τέτοιου είδους μνήμες ανακτηση γινεται σε αρχεια που δεν εχουν σβηστεί μιας και υπάρχει η πληροφορία στα κελιά μνήμης. Αν διαγραφει απλά τελείωσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα