Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα, έχω μια γενική ερώτηση σε σχέση με τα εργασιακά. Δήλωσα παραίτηση στην εργασία μου πριν λίγες μέρες και μετά από 4 μήνες εργασίας σε αυτήν καθώς ξεκινάω νέα δουλειά.

Το ερώτημα μου είναι το εξής: την ερχόμενη Δευτέρα θα υπογράψω παραίτηση, ο μισθός ο τελευταίος που πρέπει να πάρω συν το δώρο Χριστουγέννων και ότι άλλο προβλέπεται πρέπει να εξοφληθεί από τον εργοδότη την ίδια μέρα της παραίτησης;

Ευχαριστώ πολύ, αν το έχω ανεβάσει σε λάθος κατηγορία παρακαλώ να μετακινηθεί.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stam28 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα, έχω μια γενική ερώτηση σε σχέση με τα εργασιακά. Δήλωσα παραίτηση στην εργασία μου πριν λίγες μέρες και μετά από 4 μήνες εργασίας σε αυτήν καθώς ξεκινάω νέα δουλειά.

Το ερώτημα μου είναι το εξής: την ερχόμενη Δευτέρα θα υπογράψω παραίτηση, ο μισθός ο τελευταίος που πρέπει να πάρω συν το δώρο Χριστουγέννων και ότι άλλο προβλέπεται πρέπει να εξοφληθεί από τον εργοδότη την ίδια μέρα της παραίτησης;

Ευχαριστώ πολύ, αν το έχω ανεβάσει σε λάθος κατηγορία παρακαλώ να μετακινηθεί.

To δώρο Χγεννων  μπορεί να πληρωθεί μέχρι τα Χγεννα αν δεν κάνω λάθος.Τα υπολοιπα οφειλουμενα την στιγμη της παραίτησης πρέπει να μπουν στην τράπεζα

• Like 1
Δημοσ.
7 minutes ago, Ukforthemoment said:

To δώρο Χγεννων  μπορεί να πληρωθεί μέχρι τα Χγεννα αν δεν κάνω λάθος.Τα υπολοιπα οφειλουμενα την στιγμη της παραίτησης πρέπει να μπουν στην τράπεζα

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση αυτό γνώριζα και εγώ…

Δημοσ.

Συνήθως στα δίνουν όλα όταν φεύγεις, πρέπει να πέσεις σε κομπλεξικό εργοδότη για να σου πληρώσει το δώρο τα Χριστούγεννα.

Δημοσ.

ο νομος αναφερει οτι δωρα πασχα, χριστουγεννων, καλοκαιριου και τυχον εκκαθαριση μπορουν να γφινουν στις αντιστοιχες περιοδους και η εκκαθαριση στο τελος του ημερολογιακου ετους. δεν ειναι κακο. σε 4 μηνες απο τωρα θα σου γινει εκκαθαριση και θα τα παρεις. δεν τα χανεις. 

Δημοσ.

Αναλογα το μεγεθος της εταιρειας,οι μεγαλες τα δινουν ολα την τελευταια μερα.Οι πιο μικροτερες συνηθως αργουν ή το δωρο θα στο δωσουν τελος του χρονου.

Δημοσ.
11 hours ago, Ukforthemoment said:

Τα υπολοιπα οφειλουμενα την στιγμη της παραίτησης πρέπει να μπουν στην τράπεζα

Αυτό ισχύει μόνο σε περίπτωση καταγγελίας από τον εργοδότη(απόλυση).

στην οικειοθελή αποχώρηση μπορεί να πληρωθεί μαζί με την μισθοδοσία του μήνα αποχώρησης

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...