jack124 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Ξεκινάω λέγοντας ότι δεν ήθελα να φτιάξω ολόκληρο post για 10€ αλλά μετά σκέφτηκα ότι είναι μια μεγάλη κοροϊδία και ναι θα το δημοσιεύσω και ας είναι μόνο για τα 10€. Μιλάω για μια συγκεκριμένη ενέργεια του skroutz που είναι αυτή εδώ. Αγόρασε με Mastercard και κέρδισε! | Skroutz.gr Η συγκεκριμένη ενέργεια είναι μια απάτη. Αγόρασα με mastercard προϊόν μεγάλης αξίας και δεν πήρα ΤΙΠΟΤΑ. Η απάντηση που έλαβα μετά από επικοινωνίες, που κανείς εργαζόμενος δεν ήξερε γιατί δεν έλαβα και το προώθησαν στους από πάνω, ήταν ο αστερίσκος * Η προωθητική ενέργεια αφορά συγκεκριμένους εγγεγραμμένους χρήστες του Skroutz και δεν μεταβιβάζεται. Θα μου πείτε τώρα εσείς, μα καλά δεν το είδες; Εγώ θα σου πω ΟΧΙ δεν το είδα και ούτε με ενδιαφέρει. Αρχικά με ποια κριτηρια γίνεται αυτή η επιλογή; Γιατί δεν γράφει μέσα στους όρους; Επιπλέον αφού είναι για συγκεκριμένους χρήστες (που αμφιβάλλω αν υπάρχει και κάποιος χρήστης) γιατί λαμβάνω συνέχεια notifications ότι κάνοντας αγορά θα πάρω 10€ δωροεπιταγή; Οι όροι θα έπρεπε να λένε ξεκάθαρα τον τρόπο επιλογής και επιπλέον στις ειδοποιήσεις θα έπρεπε να λέει 'Δειτε αν είστε από τους τυχερούς που θα λάβουν....' Εφόσον δεν γίνεται τίποτα από τα δύο. Αυτό που θα πω εγώ είναι ότι η ενέργεια είναι μια ακόμα ΑΠΑΤΗ με τις ευλογίες της Mastercard. Μου αρέσει που θέλουν και καλάθι skroutz. Ούτε έναν όρο δεν μπορούν να γράψουν σωστά. ΓΕΛΑΩ Μη ξεχνάς ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πρώτο κουπόνι για να πραγματοποιήσεις μια νέα αγορά και να κερδίσεις και το δεύτερο! Άρα αν πάρεις ένα μετά πάντα παίρνεις και άλλο; Δικοί τους λογαριασμοί θα είναι οι δικαιούχοι EDIT Αν αγορά συγκεκριμένα προϊόντα τότε Γιατί λέει: Ό,τι κι αν πρόκειται να ξεκινήσεις ; Γιατί λέει: Αγόρασε ό,τι θες και κέρδισε; Γιατί λέει: Κάθε χρήστης μπορεί να ξεκλειδώσει; Γιατί Το λινκ σε πάει σε όλα τα προϊόντα που έχει το skroutz και όχι σε συγκεκριμένη λίστα; Στους όρους γιατί δεν λέει ότι το κουπόνι θα το πάρεις μόνο από συγκεκριμένα προϊόντα; Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου από jack124 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Engimek Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Φίλε μου χωρίς παρεξήγηση. Και να σου έδιναν τα 10 ευρώ κουπόνι εγώ θα έλεγα ότι και πάλι κοροιδία είναι παρά προσφορά. Σε πιέζει να κάνεις δυο αγορές συνολικού ύψους τουλάχιστον 170 ευρώ για να έχεις το "κέρδος" σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Να το πω και αλλιώς. Η πλειονότητα των χρηστών που θα εκμεταλλευθεί την προσφορά θα προχωρήσει άμεσα σε δεύτερη αγορά που δε θα έκανε αλλιώς μόνο και μόνο για να μη χάσει το δωράκι. Εγώ σε κάτι τέτοιες προσφορές λέω: ούστ! Επί του θέματος... αφού ασχολήθηκες τόσο πολύ πρήξτους να σου δώσουν το κουπόνι. Γράψτους αυτά που μας έγραψες και εδώ. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DreamAxe Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Είχα πάθει κάτι παρόμοιο. Ήρθε email (οπότε δεν το είδα κάπου τυχαία, οι ίδιοι μου το έστειλαν) από το σκρουτζ ότι για αγορές πάνω από ένα ποσό θα μου έκαναν δώρο κουπόνι 5 ή 10 ευρώ νομίζω για επόμενη αγορά. Έτσι κι αλλιώς ήθελα να παραγγείλω κάποια πράγματα οπότε το έκανα και κουπόνι δεν ήρθε ποτέ. Διάβασα και αλλού πως το κάνουν συστηματικά οπότε πλέον αγνοώ τελείως τα email με δήθεν προσφορές που στέλνουν. Εγώ έχασα ένα μόνο κουπόνι αλλά αυτοί τα εκατονταπλάσια σε τζίρο και όνομα 😉 Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου από DreamAxe 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου καλα ε, τους εκανες τη μουρη κρεας! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DreamAxe Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 9 λεπτά πριν, sleepychris είπε καλα ε, τους εκανες τη μουρη κρεας! Για 5€ ξεφτίλα έχασαν πενταψήφιο ετήσιο τζίρο (δουλειά) και θα είχαν χάσει και τη συνδρομή αν δεν είχα ξεχάσει να το απενεργοποιήσω. Δε νομίζω ότι είναι σε θέση να συνεχίσουν να χάνουν πενταψήφια αν κρίνω από το πόσο απελπισμένοι έχουν γίνει με τα όρια των συνδρομών τους και το στραγγάλισμα στα καταστήματα για ψιλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου λυπησου τους λιγο βρε ανθρωπε, μην στειλεις τοσες οικογενειες στο ταμειο ανεργιας! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DreamAxe Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, sleepychris είπε λυπησου τους λιγο βρε ανθρωπε, μην στειλεις τοσες οικογενειες στο ταμειο ανεργιας! Είναι θέμα αρχής. Με ψεύτες και απατεώνες δεν συναλλάσσομαι. Όποιος θέλει, ελεύθερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση jack124 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Μέλος Λύση Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Μου έστειλαν το κουπόνι καθως τους εξήγησα ότι δεν ήταν σωστοί οι όροι της σελίδας τους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, jack124 είπε Μου έστειλαν το κουπόνι καθως τους εξήγησα ότι δεν ήταν σωστοί οι όροι της σελίδας τους Φανταζομαι βεβαια οτι δεν αλλαξε τιποτα στους ορους ή στη σελιδα, απλα καποιος ειπε "δωστου εκει περα το κουπονι να μην πρηζει μπαλες, θα τα αρπαξουμε απο τους επομενους"... Γενικα αυτο που περιγραφεις στο πρωτο ποστ σου, χωρις να εχεις αδικο προφανως, ειναι οι βασικες αρχες προωθητικων ενεργειων που ακολουθουνται απο πασης φυσεως εταιρειες. Ειναι κλασικη τακτικη, γιγαντιαια γραμματα "ΔΩΡΟ ΚΟΥΠΟΝΙ 10 ΕΥΡΩ", ψιλα γραμματα "ισχυουν οροι και προυποθεσεις", μικροσκοπικα γραμματα "το δωρο διδεται με αγορες 10.000 ευρω και πανω". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα