Witcher1st Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Προσπαθώ εδώ και μιάμιση ώρα, έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Στο chat δεν έρχεται κανείς, στο 13888 μου στέλνουν sms για να δω προσφορές μέσω cosmotr app, αλλά δε βλέπω καμιά προσφορά. Το app δείχνει μόνο προσφορές για cosmote neo. Ένα τηλέφωνο που με είχε πάρει πριν λίγες ημέρες για ανανέωση, στο google γράφουν ότι είναι κακόβουλο, δεν ξέρω.. 2106269152 Τι κάνω; Η σύνδεση λήγει σε δύο ημέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mezger Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Απο αυτό το νούμερο σε παίρνουν για να σου κάνουν προσφορά για ανανέωση, μπορείς να δοκιμάσεις να πάρεις (κράτα και το 2106269165, και απο τα 2 βλέπω κλήσεις). Το άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις στο 13888 και να πεις στο αυτόματο σύστημα ότι θέλεις ακύρωση. Αν το καταλάβει και δε σε στείλει αλλου γι'αλλού, σου ζητάει τηλέφωνο επικοινωνίας και σου λέει ότι θα σε καλέσει άνθρωπος. Σ'αυτή τη φάση είμαι τώρα, και ελπίζω ότι το τμήμα ακυρώσεων θα δώσει λίγο καλύτερη προσφορά (η "επίσημη" που πήρα από το 2106269152 ήταν λίγο ανέκδοτο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 4 minutes ago, mezger said: Απο αυτό το νούμερο σε παίρνουν για να σου κάνουν προσφορά για ανανέωση, μπορείς να δοκιμάσεις να πάρεις (κράτα και το 2106269165, και απο τα 2 βλέπω κλήσεις). Το άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις στο 13888 και να πεις στο αυτόματο σύστημα ότι θέλεις ακύρωση. Αν το καταλάβει και δε σε στείλει αλλου γι'αλλού, σου ζητάει τηλέφωνο επικοινωνίας και σου λέει ότι θα σε καλέσει άνθρωπος. Σ'αυτή τη φάση είμαι τώρα, και ελπίζω ότι το τμήμα ακυρώσεων θα δώσει λίγο καλύτερη προσφορά (η "επίσημη" που πήρα από το 2106269152 ήταν λίγο ανέκδοτο) Όταν λες ανέκδοτο; Ίδια με την τιμή της ιστοσελίδας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mezger Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, Witcher1st said: Όταν λες ανέκδοτο; Ίδια με την τιμή της ιστοσελίδας; Αρχικά ήταν ακόμα μεγαλύτερη, αλλά επειδή είναι πολύ καλά παιδιά μου έκαναν τη χάρη να μου δώσουν την τιμή για νέους πελάτες....της σελίδας δηλαδή ναι Δες και αυτό να πάρεις μια ιδέα (τυχαίο εύρημα μέσω γοογλε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) H Cosmote εχει μακραν το χειροτερο συστημα τηλεφωνικης εξυπηρετησης Αφου μιλησεις κανα μισαωρο με το ηλιθιο μποτ και του απαντησεις σε δεκαδες αχρηστες ερωτησεις σου λεει περιμενετε και στο κλεινει Αν ξαναπαρεις και εισαι τυχερος σου λεει τα ιδια και οτι η αναμονη ειναι 16 ωρες και αν θελετε θα σας καλεσουμε εμεις μην περιμενετε Αφου περασει κανα 3 ημερο μπορει να σε καλεσει καποιος την ωρα που κοιμασαι Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου από adi32 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 24 minutes ago, adi32 said: H Cosmote εχει μακραν το χειροτερο συστημα τηλεφωνικης εξυπηρετησης Αφου μιλησεις κανα μισαωρο με το ηλιθιο μποτ και του απαντησεις σε δεκαδες αχρηστες ερωτησεις σου λεει περιμενετε και στο κλεινει Αν ξαναπαρεις και εισαι τυχερος σου λεει τα ιδια και οτι η αναμονη ειναι 16 ωρες και αν θελετε θα σας καλεσουμε εμεις μην περιμενετε Αγου περασει κανα 3 ημερο μπορει να σε καλεσει καποιος την ωρα που κοιμασαι Και καθε φορα θα μου τραβαει και 19 λεπτο την κληση. Ωραια πραγματα. Ειναι τυχεροι που δεν ηξερα οτι ληγει η συνδεση σε 3 ημερες. Αλλιως θα εκανα μεταβαση σε NOVA. Με 35 ευρω δινει 300αρα, απεριοριστα και τηλεορση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Cosmote Call me back Bάζεις το τηλ σου και σε παίρνουν αυτοί. Στο 13888 σε ότι και να σε ρωτάει το bot επαναλαμβάνεις συνέχεια τη λέξη "εκπρόσωπος" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 43 minutes ago, Nabuko said: Cosmote Call me back Bάζεις το τηλ σου και σε παίρνουν αυτοί. Στο 13888 σε ότι και να σε ρωτάει το bot επαναλαμβάνεις συνέχεια τη λέξη "εκπρόσωπος" Εχουμε αντιστοιχα τηλεφωνα για την nova; Αυτα τα μυστικα που λενε, για προσφορες, οπως εχει η cosmote τα : 2106269162 2106295102 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
favou2000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Στις 6/9/2024 στις 12:48 ΜΜ, Witcher1st είπε Προσπαθώ εδώ και μιάμιση ώρα, έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Στο chat δεν έρχεται κανείς, στο 13888 μου στέλνουν sms για να δω προσφορές μέσω cosmotr app, αλλά δε βλέπω καμιά προσφορά. Το app δείχνει μόνο προσφορές για cosmote neo. Ένα τηλέφωνο που με είχε πάρει πριν λίγες ημέρες για ανανέωση, στο google γράφουν ότι είναι κακόβουλο, δεν ξέρω.. 2106269152 Τι κάνω; Η σύνδεση λήγει σε δύο ημέρες. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.Δεν υπήρξε ποτέ επικοινωνία εξ αποστάσεως με κανένα τροπο.Πηγα σε κατάστημα και ανανέωσα με τη ίδια τιμή για 24μηνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 4 hours ago, favou2000 said: Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.Δεν υπήρξε ποτέ επικοινωνία εξ αποστάσεως με κανένα τροπο.Πηγα σε κατάστημα και ανανέωσα με τη ίδια τιμή για 24μηνες. Τι προγραμμα ειχες και ποια ειναι η τιμη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
favou2000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Τι προγραμμα ειχες και ποια ειναι η τιμη; 23,90ευρω 50αρα χωρίς λεπτά ομιλίας μιας και δεν χρειάζονται.Τοσο ήταν και πριν ,τόσο ανανεώθηκε για 24μηνες. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου από favou2000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 59 minutes ago, favou2000 said: 23,90ευρω 50αρα χωρίς λεπτά ομιλίας μιας και δεν χρειάζονται.Τοσο ήταν και πριν ,τόσο ανανεώθηκε για 24μηνες. Αυτο δε το λες προσφορα βεβαια. Αντιθετως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
favou2000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Witcher1st είπε Αυτο δε το λες προσφορα βεβαια. Αντιθετως. Ουσιαστικά απάντησα στο ότι έληγε το συμβόλαιο και ήταν αδύνατη η επικοινωνία για ανανέωση μαζί τους.Η σύνδεση αφορά έναν ηλικιωμένο γείτονα που τον βοηθάω και είχε αγχωθεί για αυτό το λόγο γιατί αν δεν ανανεώνε με κάποιο τρόπο ,μετά η τιμή πήγαινε 36,90 βάσει συμβολαίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα