Προς το περιεχόμενο

To YouTube περιορίζει την προβολή στους εφήβους βίντεο που εστιάζουν στο βάρος και την εξωτερική εμφάνιση

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 6/9/2024 στις 10:22 ΠΜ, mike299 είπε

Αυτή η τάση τα τελευταία χρόνια να αναφέρεται η παχυσαρκία ως body shaming δεν μπορώ να την καταλάβω. Είναι υγιεινό να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγνοείς ότι είσαι άρρωστος. Και η παχυσαρκία είναι ασθένεια. Όσο και να σκίζεται η πολιτική ορθότητα ότι δεν έχεις κανένα πρόβλημα και είσαι τέλειος όπως είσαι

Η παχυσαρκία σίγουρα ΔΕΝ είναι ασθένεια εκτός και αν έχεις άλλο θέμα που προκαλεί παχυσαρκία όπως θυρεωειδής. Η παχυσαρκία είναι αποτέλεσμα. Μην τα συγχέουμε. 

Στις 6/9/2024 στις 10:52 ΠΜ, mike299 είπε

Είναι παράνομο να αποκαλέσεις κάποιον χοντρό ή κάποιο συνώνυμο. Όπως είναιεάν τον πεις π..... ή αράπη κτλ

Και εδώ έγκειται το πρόβλημα. Ο χοντρός, ο βρωμιάρης, ο ατημέλλητος, ο άπλυτος, ο μπεκρής κτλ κτλ προφανώς και ΔΕΝ θα έπρεπε να είναι παράνομο να τους αποκαλείς ως έχει. 

Αν έχεις πρόβλημα με τον χαρακτηρισμό είναι καθαρά δικό σου θέμα. Είναι επιλογή σου για το τι να είσαι και τι να μην είσαι από τα παραπάνω. 

Για τράβα σε κάποιον γυμνασμένο και πες του "ρε συ πόσο γυμνασμένος είσαι, ρε τι μασίστας είσαι εσύ, ρε συ μιλάμε για τρελό μπράτσο". Πιστεύεις ότι θα το πάρει αρνητικά, θετικά ή θα το θεωρήσει προσβολή; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία και καλά όλα αυτά. Βέβαια, εάν έβγαινε ένα μαγικό φάρμακο που κοιμόσουν 110 κιλά και ξυπνούσες ακριβώς στα κιλά που έπρεπε να είσαι, και φετας και δεν είχε καμία παρενέργεια, το 99.99% των ανθρώπων θα το έπαιρναν την ίδια μέρα.!! Αλλά για να κρατήσεις υγείες σώμα, θέλει θυσίες και προσπάθεια, και μην τυχόν και κουραστουμε καθόλου..!!

Spoiler

Για όσους βγουν και πουν ότι "κανένα φάρμακο δεν έχει παρενέργειες" ξαναδιαβάστε το κείμενο που έγραψα και δωσ'τε βάση στη λέξη "μαγικό".

Επίσης για όποιον μου πει "εγώ δεν θα το έπαιρνα" , μπράβο φίλε, καλά κάνεις. Ανήκεις στο 0.1% που άφησα απ'έξω.

Επεξ/σία από filip123go
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 06/09/2024 at 17:18, alexpap said:

"είναι υγιές να είσαι 200 κιλά!"

Αν είσαι νεαρή όρκα και κολυμπάς στον ειρηνικο.

Εμενα  μονο χοντρο με λεγανε  :P  Bγαζουν και επιδομα απο τη προνοια οποτε why not κολυμπα :devil:

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Συγνώμη σε πιο παράλληλο σύμπαν βρίσκομαι; Διαβάζω όλα τα σχόλια και αναρωτιέμαι πότε τα έγραψα όλα αυτά και συνειδητοποιώ ότι δεν τα έγραψα εγώ, τι De Javu είναι αυτό!

Έφτασα εγώ να κάνω πολιτικά ορθό σχόλιο για να μην φάω κανένα δημοκρατικό ban και έχετε λυθεί όλοι να γράφετε τις σκέψεις μου.

Συγκινούμαι 🥲

• Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...