toxoths73 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, The_Judas είπε Δηλαδή αν θέλω να δω ενημερωτικά βίντεο για γυμναστική θα μου βάζει μόνο χοντρές/χοντρούς γυμναστές; Αν θέλω να δω βίντεο από επιτυχημένους επιχειρηματίες, θα μου βγάζει αποτυχημένους άφραγκους ; Αν θέλω να δω τον πιο γρήγορο δρομέα θα μου βγάζει έναν χοντρό τύπο που τρέχει τα 5χλμ σε 1 ώρα; Kαι τα παιδιά αν θέλουν να δουν παιδικά θα βγάζει τσόντες; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Αυτή η τάση τα τελευταία χρόνια να αναφέρεται η παχυσαρκία ως body shaming δεν μπορώ να την καταλάβω. Είναι υγιεινό να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγνοείς ότι είσαι άρρωστος. Και η παχυσαρκία είναι ασθένεια. Όσο και να σκίζεται η πολιτική ορθότητα ότι δεν έχεις κανένα πρόβλημα και είσαι τέλειος όπως είσαι 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 41 minutes ago, The_Judas said: Δηλαδή αν θέλω να δω ενημερωτικά βίντεο για γυμναστική θα μου βάζει μόνο χοντρές/χοντρούς γυμναστές; Αν θέλω να δω βίντεο από επιτυχημένους επιχειρηματίες, θα μου βγάζει αποτυχημένους άφραγκους ; Αν θέλω να δω τον πιο γρήγορο δρομέα θα μου βγάζει έναν χοντρό τύπο που τρέχει τα 5χλμ σε 1 ώρα; «Ελευθερία» στο διαδίκτυο 😂 Θελουν και premium συνδρομή κατά τα άλλα.. την έχω βέβαια σε family πακέτο αλλά με κάτι τέτοια δεν τη βλέπω να κρατιέται πολύ ακόμα… 11 minutes ago, mike299 said: Αυτή η τάση τα τελευταία χρόνια να αναφέρεται η παχυσαρκία ως body shaming δεν μπορώ να την καταλάβω. Είναι υγιεινό να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγνοείς ότι είσαι άρρωστος. Και η παχυσαρκία είναι ασθένεια. Όσο και να σκίζεται η πολιτική ορθότητα ότι δεν έχεις κανένα πρόβλημα και είσαι τέλειος όπως είσαι Υπάρχει ο λιγνός, ο λεπτός, ο κανονικός, ο γυμνασμένος και ο χοντρός. Ξεκάθαρες λέξεις που εδώ και ΑΙΩΝΕΣ αντικατοπτρίζουν επακριβώς το σωματότυπο. Όπως και να έχει, ότι πολιτική ορθότητα και να υπάρχει, νομίζω ότι υπάρχει καθαρά και μόνο για τους τύπους όταν κάποιος μιλάει σε πιο official περιβάλλοντα όπως πχ ένα γραφείο, ένας γραπτός λόγος σε ένα ΜΜΕ η στην τηλεόραση. Ολοι μας ανεξαιρέτως στο σπίτι μας και στις παρέες μας ξέρουμε πολύ καλά πως μιλούσαμε, πως μιλάμε και πως θα μιλάμε. Απλά πράγματα. 5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ea6gka Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου θα επρεπε να απαγορευει οχι να περιοριζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Αλλο ελευθερια, αλλο ασυδοσια Ελεγχος χρειαζεται στο ιντερνετ.είδικα οταν είναι πανευκολη και ελευθερη η πρόσβαση σε μικρά παιδια Εκει που δειχνει με το τσουβαλι πορνεια, υβρεις, ανωμαλια, απατες, εγκληματα, παραπλανηση, βια, ψευδεις ειδήσεις κλπ κλπ Αυτα ειναι περισσοτερο επικινδυνα απο το να προβαλεις ενα ωραιο και υγιες σωμα και τροπο ζωης 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpap Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 17 λεπτά πριν, polaki είπε «Ελευθερία» στο διαδίκτυο 😂 Θελουν και premium συνδρομή κατά τα άλλα.. την έχω βέβαια σε family πακέτο αλλά με κάτι τέτοια δεν τη βλέπω να κρατιέται πολύ ακόμα… Υπάρχει ο λιγνός, ο λεπτός, ο κανονικός, ο γυμνασμένος και ο χοντρός. Ξεκάθαρες λέξεις που εδώ και ΑΙΩΝΕΣ αντικατοπτρίζουν επακριβώς το σωματότυπο. Όπως και να έχει, ότι πολιτική ορθότητα και να υπάρχει, νομίζω ότι υπάρχει καθαρά και μόνο για τους τύπους όταν κάποιος μιλάει σε πιο official περιβάλλοντα όπως πχ ένα γραφείο, ένας γραπτός λόγος σε ένα ΜΜΕ η στην τηλεόραση. Ολοι μας ανεξαιρέτως στο σπίτι μας και στις παρέες μας ξέρουμε πολύ καλά πως μιλούσαμε, πως μιλάμε και πως θα μιλάμε. Απλά πράγματα. “Υπάρχει ο λιγνός, ο λεπτός, ο κανονικός, ο γυμνασμένος και ο χοντρός.” Ο σωματότυπος ως καινούρια έκφραση: “Αχλάδι”, “Μήλο”, “πορτοκάλι”, “ντουλάπα”, ”κολώνα της ΔΕΗ” είναι καλύτερες από τις παραπάνω που ανέφερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 12 minutes ago, polaki said: « Ολοι μας ανεξαιρέτως στο σπίτι μας και στις παρέες μας ξέρουμε πολύ καλά πως μιλούσαμε, πως μιλάμε και πως θα μιλάμε. Απλά πράγματα. Είναι παράνομο να αποκαλέσεις κάποιον χοντρό ή κάποιο συνώνυμο. Όπως είναιεάν τον πεις π..... ή αράπη κτλ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menthol1979 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panos_liquid Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Ακολουθει τα βηματα του Ζουκερμπερκ 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Φαντάζομαι θα περιορίσει και την πρόσβαση σε κανάλια με κάτι ζώα, που τρώνε δίχως αύριο, ότι σκουπίδι υπάρχει εκεί έξω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 37 λεπτά πριν, Razor333 είπε Φαντάζομαι θα περιορίσει και την πρόσβαση σε κανάλια με κάτι ζώα, που τρώνε δίχως αύριο, ότι σκουπίδι υπάρχει εκεί έξω; Οχι βεβαια Εκει αν πεις προσεχε φιλε την υγεια σου σου σβηνουν το σχολιο αμεσως 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkNGrimm Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Για την Μπάρκα γίνονται όλα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ii_die_4 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 5 hours ago, mourouzis2005 said: Δηλαδη θα τους δειχνει βιντεο με χοντρους και ατημελητους? Μιλαμε η ολη woke φαση εχει ξεπερασει καθε οριο φαντασιας/προωθησης Και νόμιζα εγώ ότι θεωρούμε προοδευτικός.. Για αυτούς, εγώ είμαι Nazi Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου από ii_die_4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 6 hours ago, mourouzis2005 said: Δηλαδη θα τους δειχνει βιντεο με χοντρους και ατημελητους? Μιλαμε η ολη woke φαση εχει ξεπερασει καθε οριο φαντασιας/προωθησης Βασικά η όλη ιστορία κατέληξε σε θάνατο κάποιων από τους ευμεγέθεις influencers των κοινωνικών δικτύων που προσπαθούσαν να πείσουν ότι είναι υγιές να είσαι 200 κιλά! Αυτό άρχισε να γυρίζει σιγά σιγά αλλά το youtube φαίνεται να έχασε επεισόδια! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, ea6gka είπε θα επρεπε να απαγορευει οχι να περιοριζει Μαλλον δεν καταλαβες ποια βιντεο θα περιοριζει, για να υποστηριζεις και την απαγορευση τους... 4 λεπτά πριν, JcD είπε Βασικά η όλη ιστορία κατέληξε σε θάνατο κάποιων από τους ευμεγέθεις influencers των κοινωνικών δικτύων που προσπαθούσαν να πείσουν ότι είναι υγιές να είσαι 200 κιλά! Αυτό άρχισε να γυρίζει σιγά σιγά αλλά το youtube φαίνεται να έχασε επεισόδια! Το αστειο ειναι οτι και καποιοι vegan ειχαν την ιδια καταληξη 🤪 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα