XxNefelixX Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Καλημέρα θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω την εικονική κάρτα της revolut στο εξωτερικό (εκτός ευρώπης) χωρίς να έχω σύνδεση στο ίντερνετ.
Speculoos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Αν την έχεις περάσει σε Apple Pay/Google wallet γίνεται να κάνεις ανέπαφες συναλλαγές χωρίς πρόβλημα. Δε χρειάζεται να είσαι συνδεδεμένη στο ίντερνετ, ακόμα και μέσα στο αεροπλάνο μπορείς να κάνεις ανέπαφες αγορές πχ. Ίντερνετ θα χρειαστείς αν θέλεις να μπεις στην εφαρμογή για να κάνεις topup ή οτιδήποτε άλλο. 1 1
PedroG Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Νομίζω ότι σε αεροπλάνο αν κάνεις χρήση κάρτας έχεις χρέωση σαν να κάνεις διατραπεζική συναλλαγή εκτός Ελλάδας, χωρίς να γνωρίζω ακριβώς το κόστος. Αυτό μου είχε πει ένας Ιρλανδός σε πτήση της Ryain όταν παρειγγειλε cappuccino λέγοντας μου ότι πάντα να πληρώνω μετρητά σε διεθνή πτήση
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 9 λεπτά πριν, Speculoos είπε Αν την έχεις περάσει σε Apple Pay/Google wallet γίνεται να κάνεις ανέπαφες συναλλαγές χωρίς πρόβλημα. Δε χρειάζεται να είσαι συνδεδεμένη στο ίντερνετ, ακόμα και μέσα στο αεροπλάνο μπορείς να κάνεις ανέπαφες αγορές πχ. Ίντερνετ θα χρειαστείς αν θέλεις να μπεις στην εφαρμογή για να κάνεις topup ή οτιδήποτε άλλο. Ρεβολουτ δεν δέχονται σε αεροπλάνα.Δεν ξέρω αν ισχύει και μέσω κινητού.Πάντως στο λένε. 1 λεπτό πριν, PedroG είπε Νομίζω ότι σε αεροπλάνο αν κάνεις χρήση κάρτας έχεις χρέωση σαν να κάνεις διατραπεζική συναλλαγή εκτός Ελλάδας, χωρίς να γνωρίζω ακριβώς το κόστος. Αυτό μου είχε πει ένας Ιρλανδός σε πτήση της Ryain όταν παρειγγειλε cappuccino λέγοντας μου ότι πάντα να πληρώνω μετρητά σε διεθνή πτήση για ρεβολουτ μιλάει,δεν ξεχωρίζει εντός και εκτός Ελλάδας.
PedroG Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Εγώ ενημερώνω για έξτρα χρέωση αεροπλάνο πτήση σε μνμ προηγούμενου . Το είδα με τα μάτια μου +4€ χρέωση για καπουτσίνο αξίας 3,5€
dpolal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, PedroG είπε Το είδα με τα μάτια μου +4€ χρέωση για καπουτσίνο αξίας 3,5€ Καλός λ@κ@μάς και αυτός πάντως. Πήγε να παραγγείλει καπουτσίνο μέσα σε αεροπλάνο της Ryan. 1 5
Speculoos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 16 minutes ago, PedroG said: Νομίζω ότι σε αεροπλάνο αν κάνεις χρήση κάρτας έχεις χρέωση σαν να κάνεις διατραπεζική συναλλαγή εκτός Ελλάδας, χωρίς να γνωρίζω ακριβώς το κόστος. Αυτό μου είχε πει ένας Ιρλανδός σε πτήση της Ryain όταν παρειγγειλε cappuccino λέγοντας μου ότι πάντα να πληρώνω μετρητά σε διεθνή πτήση Oύτε με revolut oύτε με την Ιρλανδική μου κάρτα από την AIB έχω δει έξτρα χρέωση. Ο μόνος κανόνας που ισχύει είναι όταν οι συναλλαγές προσφέρονται σε νόμισμα άλλο από ευρώ πάντα επιλέγεις αυτό το νόμισμα και όχι να πληρώσεις σε ευρώ. 13 minutes ago, Ukforthemoment said: Ρεβολουτ δεν δέχονται σε αεροπλάνα.Δεν ξέρω αν ισχύει και μέσω κινητού.Πάντως στο λένε. Ίσως με φυσική κάρτα εκτός κι αν κάτι άλλαξε τους τελευταίους 8 μήνες; Έκανα μια γρήγορη αναζήτηση στο revolut app και βρήκα κάποια πρόσφατα screenshots 1
XxNefelixX Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Μπορείς λίγο να αναλύσεις αυτό που είπες οτι όταν οι συναλλαγές προσφέρονται σε άλλο νόμισμα να το γυρίσουμε εκεί? πως μπορω να το κάνω? μετά το ξαναγυρνάω και προσαρμόζονται σε € ? δλδ αν πληρώσω σε δολλάριο και μετά το γυρίσω σε € θα δω την αξία σε € ?
Speculoos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 12 minutes ago, XxNefelixX said: Μπορείς λίγο να αναλύσεις αυτό που είπες οτι όταν οι συναλλαγές προσφέρονται σε άλλο νόμισμα να το γυρίσουμε εκεί? πως μπορω να το κάνω? μετά το ξαναγυρνάω και προσαρμόζονται σε € ? δλδ αν πληρώσω σε δολλάριο και μετά το γυρίσω σε € θα δω την αξία σε € ? Κάνει κάτι 10 δολλάρια, βγάζεις την κάρτα και την ακουμπάς στο POS. Θα σου βγάλει επιλογή αν θες να πληρώσεις σε δολλάρια ή ευρώ. Θα επιλέξεις δολλάρια ακόμα κι αν τη ρεβολούτ την έχεις κάνει topup σε ευρώ. Η κάρτα σου θα χρεωθεί με την ισοτιμία της revolut. Αν επέλεγες ευρώ τότε θα πλήρωνες με την ισοτιμία του καταστήματος που δε σε συμφέρει. Αν δεν έχεις επιλογή τότε σημαίνει ότι πλήρωσες κατευθείαν σε δολλάρια και όλα καλά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα