Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Federacion είπε

Γουαου απάντηση. 

Όλα καλά με τον Y320 εγώ είμαι οκ. 

Δεν παίζει το Disney+ μόνο αυτό είναι το παράπονο μου... 

Όλα τα άλλα άψογα. 

Ναι για τα χρήματα μια χαρά ειναι μη πω τζάμπα. Εγώ αφού πήρα και το S5 θα το κρατήσω για καμια βεράντα, διακοπές η για κανένα χωριό το σ.κ.

1 ώρα πριν, Federacion είπε

Δεν παίζει το Disney+ μόνο αυτό είναι το παράπονο μου...

Αυτό λύνεται με ένα tv box/stick π.χ. το xiaomi mi.

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 06/09/2024 at 11:39, vagpap said:

Ο BW-v5, θεωρώ ότι έχει πολύ καλό vfm.

• Θέλει αρκετό σκοτάδι για να παίξει
  • τα χρώματα χωρίς να είναι κάτι που θα σε κάνει να πεις wow είναι μια χαρά
  • Έχει θεματάκια στο focus (δεν κάνει ομοιόμορφο focus σε όλη την οθόνη - όταν κάνεις focus στο κέντρο θα θαμπώσει λίγο στις άκρες)
  • Το keystone correction είναι μικρό, συνεπώς πρέπει να τον βάλεις σε σωστή θέση απέναντι από τον τοίχο/οθόνη για να είναι σωστά παράλληλο
  • Κάνει μια σχετική φασαρία το ανεμιστηράκι του, αλλά αν παίζεις ταινία με εξωτερικά ηχεία δεν το νιώθεις ιδιαίτερα
  • Δεν έχω δοκιμάσει τον internal player, του κουμπώνω πηγή στο HDMI του
  • Το bluetooth του για σύνδεση τουλάχιστον με ηχεία είναι αρκετά καλό με μικρό lag (no lag έχεις μόνο στο καλώδιο)
  • Τον έχω φτάσει μέχρι και 120" στο αντίστοιχο (με βάση τιμής) πανί της blitzwolf σε εξωτερικό χώρο με ελάχιστο φωτισμό και οι προβολές ήταν ικανοποιητικότατες
  • Ο δικός μου έχει ένα καμμένο pixel από την αρχή, δεν έδωσα καμία σημασία παρόλο που όταν το θυμάμαι το βλέπω και κατά την προβολή

Σε γενικές γραμμές είμαι more than happy για τα λεφτά που έδωσα (τον πήρα πριν από κάτι λιγότερο από χρόνο - ήμουν αποφασισμένος ότι δε θα κλάψω τα λεφτά που έδωσα - ήταν ευχάριστη η έκπληξη - θετικά επίσης comments από φίλους που έχουν παλαιότερους benq ταξής τιμής κοντά στα 300 τόσο για την εικόνα όσο και για τη μικρότερη απόσταση που χρειάζεται για να βγάλει τόσες ίντσες).

Μην περιμένει κανείς hi-end κομμάτι. Για ταινίες στο σπίτι με φίλους χωρίς μεγάλες απαιτήσεις (έχω δει και προβολές με sony/barco και παλιά με διπλασιαστές farudja) είναι παραπάνω από αξιοπρεπής λύση.

my 2 cents

μπορεις να κατεβασεις εφαρμογες κανονικα μεσα απο google play store (πχ cosmote tv?) στον v5 max αν γνωριζεις

Επεξ/σία από dvs49
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, dvs49 είπε

μπορεις να κατεβασεις εφαρμογες κανονικα μεσα απο google play store (πχ cosmote tv?)

Οχι δεν εχει Android .

Μπορείς ομως να βαλεις στο HDMI ενα chrome cast και να τα εχεις ολα .

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ.
1 minute ago, darkman said:

Οχι δεν εχει Android .

εκανα λαθος και νομιζα οτι το thread ηταν για το αδερφακι του το max που εχει android και θελω να μαθω αν μπορεις ελευθερα να κατεβασεις εφαρμογες 

• Like 1
Δημοσ.

Χτες παρέλαβα και για την ώρα εντυπωσιασμένος, δεν περίμενα τέτοια εικόνα στα 72 ευρώ που έδωσα! Ενα μικρό θεμα με το κουμπί του keystone που μου φάνηκε κολλημένο αλλά απ'οτι διάβασα έτσι είναι. Ο ήχος του προτζέκτορα επίσης ικανοποιητικός, με bluetooth ηχείο είχε ενοχλητικό lag αλλά λογικά θα παίζω με καλώδιο. Απόψε έχει δοκιμαστική προβολή στον τοίχο και πάω άμεσα και για πανί, προβληματίζομαι ανάμεσα σε 100'' ή 120''.  Ευχαριστώ τον topic starter!

• Like 2
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Προβολέας LED BlitzWolf BW-V5 1080p 71.13€ [ΤΕΛΟΣ]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...