Rattlehead Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Ο προβολέας σε προσφορά από τις προωθητικές ενέργειες του banggood https://m.banggood.com/el/BlitzWolf-BW-V5-LED-Projector-Physical-1080P-Resolution-9000-Lumens-Bluetooth-5_0-Portable-Movie-Compatible-with-TV-Stick-Smartphone-HD-USB-AV-Home-Theater-Video-EU-Plug-p-1983531.html Η τιμή προκύπτει από την εφαρμογή του κωδικού BGANNIPR1 και το κουπόνι allowance( που λαμβάνει κάποιος ακριβώς κάτω από την τιμή ,αφού πατήσει) Τελική τιμή ξε-τσεκαρωντας το shipping insurance ,στα 71.60€ Χαρακτηριστικά 1 1
gtferrari Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Σε σχέση με αυτόν που είναι κοντά στην τιμή; https://gr-m.banggood.com/BlitzWolfBW-V8-FHD-Projector-LCD-LED-Android-11_0-OS-480ANSI-Lumens-4D-Keystone-Correction-Dual-5G-WIFI-4K-Decoding-Digital-Zoom-Mini-Portable-Projector-Outdoor-Movie-p-2012276.html
vagpap Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Ο BW-v5, θεωρώ ότι έχει πολύ καλό vfm. Θέλει αρκετό σκοτάδι για να παίξει τα χρώματα χωρίς να είναι κάτι που θα σε κάνει να πεις wow είναι μια χαρά Έχει θεματάκια στο focus (δεν κάνει ομοιόμορφο focus σε όλη την οθόνη - όταν κάνεις focus στο κέντρο θα θαμπώσει λίγο στις άκρες) Το keystone correction είναι μικρό, συνεπώς πρέπει να τον βάλεις σε σωστή θέση απέναντι από τον τοίχο/οθόνη για να είναι σωστά παράλληλο Κάνει μια σχετική φασαρία το ανεμιστηράκι του, αλλά αν παίζεις ταινία με εξωτερικά ηχεία δεν το νιώθεις ιδιαίτερα Δεν έχω δοκιμάσει τον internal player, του κουμπώνω πηγή στο HDMI του Το bluetooth του για σύνδεση τουλάχιστον με ηχεία είναι αρκετά καλό με μικρό lag (no lag έχεις μόνο στο καλώδιο) Τον έχω φτάσει μέχρι και 120" στο αντίστοιχο (με βάση τιμής) πανί της blitzwolf σε εξωτερικό χώρο με ελάχιστο φωτισμό και οι προβολές ήταν ικανοποιητικότατες Ο δικός μου έχει ένα καμμένο pixel από την αρχή, δεν έδωσα καμία σημασία παρόλο που όταν το θυμάμαι το βλέπω και κατά την προβολή Σε γενικές γραμμές είμαι more than happy για τα λεφτά που έδωσα (τον πήρα πριν από κάτι λιγότερο από χρόνο - ήμουν αποφασισμένος ότι δε θα κλάψω τα λεφτά που έδωσα - ήταν ευχάριστη η έκπληξη - θετικά επίσης comments από φίλους που έχουν παλαιότερους benq ταξής τιμής κοντά στα 300 τόσο για την εικόνα όσο και για τη μικρότερη απόσταση που χρειάζεται για να βγάλει τόσες ίντσες). Μην περιμένει κανείς hi-end κομμάτι. Για ταινίες στο σπίτι με φίλους χωρίς μεγάλες απαιτήσεις (έχω δει και προβολές με sony/barco και παλιά με διπλασιαστές farudja) είναι παραπάνω από αξιοπρεπής λύση. my 2 cents 9
apan@samos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Υπάρχει και το μεγαλο αδελφάκι του, που προσθέτει auto focus , auto keystone, bt, wifi & android 9.0 . Δε ξέρω αν αξίζει καθώς δεν έχω εμπειρία από το μηχάνημα αλλά δείχνει εξίσου ελκυστικό , λογικά βγαίνει λίγο πάνω από τα 100 ευρώ Κουπόνι : BGANNIPR2 https://www.banggood.com/el/BlitzWolf-BW-V5Max-LED-Projector-Android-9_0-System-Auto-Focus-Physical-1080P-Resolution-9000-Lumens-6D-Keystone-Correction-Support-Side-Projection-Bluetooth-5_0-Portable-Movie-Compatible-with-TV-Stick-Smartphone-HD-USB-AV-Home-Theater-Video-EU-Plug-p-1995746.html?akmClientCountry=GR&cur_warehouse=CZ&ID=6325077&rmmds=search Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2024 από apan@samos 1
john_dr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, gtferrari είπε Σε σχέση με αυτόν που είναι κοντά στην τιμή; Κοιτάω το εξελάκι του Jayce Ooi https://docs.google.com/spreadsheets/d/1H_8ZMK4KdzH_vIBEWBf9wvpaIKjIUMJ0Xc0e7ayxnCs/edit?gid=0#gid=0 και βλέπω ότι μετά από calibration ο V5 έχει ελαφρά υψηλότερη φωτεινότητα και γενικά πολύ καλύτερο responce. Από εκεί και πέρα στα άλλα χαρακτηριστικά, π.χ. αντίθεση, ο V8 φαίνεται καλύτερος.
Federacion Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Αδράζω εδώ την ευκαιρία να ευχαριστήσω τον @matrixxx που σε ανάλογο ποστ πρότεινε τον Y320. Κινεζιά αλλά για τα λεφτά του φουλ τίμιο. Δεν ξέρω αν έχει μεγάλες ή μικρές διαφορές με τον εν λόγω προτζέκτορα στο ποστ, αλλά εγώ είμαι φουλ ικανοποιημένος. 2
Lefteris235 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, vagpap είπε Ο BW-v5, θεωρώ ότι έχει πολύ καλό vfm. Θέλει αρκετό σκοτάδι για να παίξει τα χρώματα χωρίς να είναι κάτι που θα σε κάνει να πεις wow είναι μια χαρά Έχει θεματάκια στο focus (δεν κάνει ομοιόμορφο focus σε όλη την οθόνη - όταν κάνεις focus στο κέντρο θα θαμπώσει λίγο στις άκρες) Το keystone correction είναι μικρό, συνεπώς πρέπει να τον βάλεις σε σωστή θέση απέναντι από τον τοίχο/οθόνη για να είναι σωστά παράλληλο Κάνει μια σχετική φασαρία το ανεμιστηράκι του, αλλά αν παίζεις ταινία με εξωτερικά ηχεία δεν το νιώθεις ιδιαίτερα Δεν έχω δοκιμάσει τον internal player, του κουμπώνω πηγή στο HDMI του Το bluetooth του για σύνδεση τουλάχιστον με ηχεία είναι αρκετά καλό με μικρό lag (no lag έχεις μόνο στο καλώδιο) Τον έχω φτάσει μέχρι και 120" στο αντίστοιχο (με βάση τιμής) πανί της blitzwolf σε εξωτερικό χώρο με ελάχιστο φωτισμό και οι προβολές ήταν ικανοποιητικότατες Ο δικός μου έχει ένα καμμένο pixel από την αρχή, δεν έδωσα καμία σημασία παρόλο που όταν το θυμάμαι το βλέπω και κατά την προβολή Σε γενικές γραμμές είμαι more than happy για τα λεφτά που έδωσα (τον πήρα πριν από κάτι λιγότερο από χρόνο - ήμουν αποφασισμένος ότι δε θα κλάψω τα λεφτά που έδωσα - ήταν ευχάριστη η έκπληξη - θετικά επίσης comments από φίλους που έχουν παλαιότερους benq ταξής τιμής κοντά στα 300 τόσο για την εικόνα όσο και για τη μικρότερη απόσταση που χρειάζεται για να βγάλει τόσες ίντσες). Μην περιμένει κανείς hi-end κομμάτι. Για ταινίες στο σπίτι με φίλους χωρίς μεγάλες απαιτήσεις (έχω δει και προβολές με sony/barco και παλιά με διπλασιαστές farudja) είναι παραπάνω από αξιοπρεπής λύση. my 2 cents 1. Για τα λεφτά του μια χαρά παίζει και με λίγο φως. Δεν χρειάζεται απόλυτο σκοτάδι. Και όταν δίνεις 70-80 Ευρώ για έναν προβολέα, δεν περιμένω κανείς να έχει απαιτήσεις παραπάνω. Έχω και έναν Epson TW-3200 και μπορώ να πω, πως κοστίζοντας το 1/10 του Epson, μια χαρά είναι 2. Τα χρώματα του είναι λίγο πιο κορεσμένα, αλλά μπορείς λίγο να τα συνεφέρεις με ρυθμίσεις. Γενικά είναι ΟΚ 3. Θεματάκια στο focus έχει όντως, αλλά δεν είναι κάτι που ενοχλεί 4. Keystone correction και μόνο που έχει είναι καλό. Εξ' άλλου αν θέλει κάποιος να δει σωστά με προβολέα, πρέπει να βάλει και σωστά το πανί. Αν αρχίζεις και παίζεις με keystone correction, θα αρχίσεις να έχεις άλλα θέματα 5. Προσωπικά δεν τον ακούω τον ανεμιστήρα καθόλου, ιδιαίτερα συγκρίνοντας τον με τον Epson 6. Internal player μια χαρά είναι 7. Εχει και το ενσωματομένο ηχειάκι αν δεν έχεις external ηχείο. Βέβαια δεν είναι για πολλά - πολλά. Νομίζω ότι στα λεφτά αυτά, δύσκολα θα βρει κανείς καλύτερο προβολέα. Έχω προβολείς από το 1996, και τολμώ να πω πως εντυπωσιάστηκα από αυτόν για τα λεφτά του, αν σκεφτεί κανείς πόσο έπρεπε κάποιος να δώσει παλιότερα για να δει τέτοια εικόνα... Εγώ τον προτείνω ανεπιφύλακτα και 2 φίλοι μου τον έχουν αγοράσει ήδη και καταευχαριστηθεί! 7
kamui Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 56 λεπτά πριν, Lefteris235 είπε 1. Για τα λεφτά του μια χαρά παίζει και με λίγο φως. Δεν χρειάζεται απόλυτο σκοτάδι. Και όταν δίνεις 70-80 Ευρώ για έναν προβολέα, δεν περιμένω κανείς να έχει απαιτήσεις παραπάνω. Έχω και έναν Epson TW-3200 και μπορώ να πω, πως κοστίζοντας το 1/10 του Epson, μια χαρά είναι 2. Τα χρώματα του είναι λίγο πιο κορεσμένα, αλλά μπορείς λίγο να τα συνεφέρεις με ρυθμίσεις. Γενικά είναι ΟΚ 3. Θεματάκια στο focus έχει όντως, αλλά δεν είναι κάτι που ενοχλεί 4. Keystone correction και μόνο που έχει είναι καλό. Εξ' άλλου αν θέλει κάποιος να δει σωστά με προβολέα, πρέπει να βάλει και σωστά το πανί. Αν αρχίζεις και παίζεις με keystone correction, θα αρχίσεις να έχεις άλλα θέματα 5. Προσωπικά δεν τον ακούω τον ανεμιστήρα καθόλου, ιδιαίτερα συγκρίνοντας τον με τον Epson 6. Internal player μια χαρά είναι 7. Εχει και το ενσωματομένο ηχειάκι αν δεν έχεις external ηχείο. Βέβαια δεν είναι για πολλά - πολλά. Νομίζω ότι στα λεφτά αυτά, δύσκολα θα βρει κανείς καλύτερο προβολέα. Έχω προβολείς από το 1996, και τολμώ να πω πως εντυπωσιάστηκα από αυτόν για τα λεφτά του, αν σκεφτεί κανείς πόσο έπρεπε κάποιος να δώσει παλιότερα για να δει τέτοια εικόνα... Εγώ τον προτείνω ανεπιφύλακτα και 2 φίλοι μου τον έχουν αγοράσει ήδη και καταευχαριστηθεί! Γνωρίζουμε αν έχει πάρει κανένα update στα χρόνια? Παίζει H/X265?
vagpap Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 2 hours ago, Lefteris235 said: τολμώ να πω πως εντυπωσιάστηκα από αυτόν για τα λεφτά του, αν σκεφτεί κανείς πόσο έπρεπε κάποιος να δώσει παλιότερα για να δει τέτοια εικόνα... Exactly this!
smpt Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Federacion είπε Αδράζω εδώ την ευκαιρία να ευχαριστήσω τον @matrixxx που σε ανάλογο ποστ πρότεινε τον Y320. Κινεζιά αλλά για τα λεφτά του φουλ τίμιο. Δεν ξέρω αν έχει μεγάλες ή μικρές διαφορές με τον εν λόγω προτζέκτορα στο ποστ, αλλά εγώ είμαι φουλ ικανοποιημένος. βαλε ενα link γιατι θελω να τον παρω και εγω αλλα βλεπω πολλες απομιμήσεις Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2024 από smpt 1
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Σε αυτό μπορείς να συνδέσεις και κονσόλες/PC; Παίζει σε 1080p60;
sakisgri Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 15 ώρες πριν, smpt είπε βαλε ενα link γιατι θελω να τον παρω και εγω αλλα βλεπω πολλες απομιμήσεις https://vi.aliexpress.com/w/wholesale-hy320-1080p.html Τα ίδια ειναι όλα, απλώς βγαίνει σε διαφορετικές μάρκες. Η διαφορά ειναι ότι υπάρχει και το mini (720p) που βγαίνει πιο φτηνό. Το κανονικό γράφει 1080p και το mini 720p. Με ένα γρήγορο ψάξιμο εδώ βλέπω το έχει σε καλή τιμή https://vi.aliexpress.com/item/1005007491120621.html Μπορεί όμως να το βρεις σε ακόμα καλύτερη τιμή στο page με τα coins (αν εχεις). Στο page με τα coins επάνω έχει search bar γράφεις HY320 και δες για την μεγαλύτερη έκπτωση. Εγώ το είχα πάρει στα 50€ από τα coins και με κουπόνι από το Euro cup. Αλλά δεν το δούλεψα καθόλου (μόνο δοκιμή) διότι παράλληλα πήρα και το Formovie S5 από το Banggood σε προσφορά και μαζί με κουπόνι στα 402€, και δεν το μετάνιωσα στιγμή. Καλή εικόνα (για τα χρήματα) το HY320 έχει και αυτό το θέμα με το focus δλδ η θα έχει καλό focus στο κέντρο και θολό στα άκρα η το αντίθετο, επίσης κάνει αρκετό θόρυβο. Το μεγαλύτερο μειονεκτήμα σε όλα αυτά τα φτηνά projector ειναι αν δουλέψει συνεχόμενο για πάνω από 3 ώρες μπορεί να κάνει burn in στην οθόνη δλδ υπερθερμαίνεται και καίγεται η ζελατίνα από την οθόνη και θα εχεις μόνιμα μια στάμπα. Γιαυτό καλά ειναι το πολύ στις 3 ώρες να σβήνει για λίγο να κρυώσει. Επισης ένα άλλο θέμα με τα φτηνά ειναι ότι δεν ειναι κλειστού τύπου δλδ μαζεύει σκόνη μέσα στον φακό και θα χρειαστεί άνοιγμα και καθάρισμα. Το HY320 έχει ένα καπάκι κάτω από το sticker στο πλάι που μπορεί να καθαριστεί από εκεί χωρίς να χρειάζεται να ανοίξεις όλο το μηχάνημα. https://www.youtube.com/watch?v=RncSB8wqaNE Επισης υπάρχει και κρυφό menu για να ρυθμίσεις την εικόνα https://www.youtube.com/watch?v=VIl6zraszmU Όλα αυτά και άλλα τα έψαξα αφού είχα παραγγείλει το HY320 γιαυτό μετά πήρα και το S5 που δεν έχει κανένα από αυτά τα προβλήματα και φοβερή εικόνα και ειναι Laser. Βέβαια πολύ πιο ακριβό αλλά σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. 6 1
Federacion Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 10 ώρες πριν, sakisgri είπε https://vi.aliexpress.com/w/wholesale-hy320-1080p.html?spm=a2g0o.home.auto_suggest.2.5f5d76dbrx2ydj Τα ίδια ειναι όλα, απλώς βγαίνει σε διαφορετικές μάρκες. Η διαφορά ειναι ότι υπάρχει και το mini (720p) που βγαίνει πιο φτηνό. Το κανονικό γράφει 1080p και το mini 720p. Με ένα γρήγορο ψάξιμο εδώ βλέπω το έχει σε καλή τιμή https://vi.aliexpress.com/item/1005007491120621.html Μπορεί όμως να το βρεις σε ακόμα καλύτερη τιμή στο page με τα coins (αν εχεις). Στο page με τα coins επάνω έχει search bar γράφεις HY320 και δες για την μεγαλύτερη έκπτωση. Εγώ το είχα πάρει στα 50€ από τα coins και με κουπόνι από το Euro cup. Αλλά δεν το δούλεψα καθόλου (μόνο δοκιμή) διότι παράλληλα πήρα και το Formovie S5 από το Banggood σε προσφορά και μαζί με κουπόνι στα 402€, και δεν το μετάνιωσα στιγμή. Καλή εικόνα (για τα χρήματα) το HY320 έχει και αυτό το θέμα με το focus δλδ η θα έχει καλό focus στο κέντρο και θολό στα άκρα η το αντίθετο, επίσης κάνει αρκετό θόρυβο. Το μεγαλύτερο μειονεκτήμα σε όλα αυτά τα φτηνά projector ειναι αν δουλέψει συνεχόμενο για πάνω από 3 ώρες μπορεί να κάνει burn in στην οθόνη δλδ υπερθερμαίνεται και καίγεται η ζελατίνα από την οθόνη και θα εχεις μόνιμα μια στάμπα. Γιαυτό καλά ειναι το πολύ στις 3 ώρες να σβήνει για λίγο να κρυώσει. Επισης ένα άλλο θέμα με τα φτηνά ειναι ότι δεν ειναι κλειστού τύπου δλδ μαζεύει σκόνη μέσα στον φακό, και θα χρειαστεί άνοιγμα και καθάρισμα, το HY320 έχει ένα καπάκι κάτω από το sticker στο πλάι που μπορεί να καθαριστεί από εκεί χωρίς να χρειάζεται να ανοίξεις όλο το μηχάνημα. https://www.youtube.com/watch?v=RncSB8wqaNE Επισης υπάρχει και κρυφό menu για να ρυθμίσεις την εικόνα https://www.youtube.com/watch?v=VIl6zraszmU Όλα αυτά και άλλα τα έψαξα αφού είχα παραγγείλει το HY320 γιαυτό μετά πήρα και το S5 που δεν έχει κανένα από αυτά τα προβλήματα και φοβερή εικόνα και ειναι Laser. Βέβαια πολύ πιο ακριβό αλλά σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Γουαου απάντηση. Όλα καλά με τον Y320 εγώ είμαι οκ. Δεν παίζει το Disney+ μόνο αυτό είναι το παράπονο μου... Όλα τα άλλα άψογα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα