Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα πρόκειται να ταξιδέψουμε εξωτερικό με τα 2 παιδια. Η εταιρία μου προσφέρει 2 παιδικούς εξοπλισμούς δωρεάν, εγώ χρειαζομαι το καρότσι και το τρολευ που συνδέεται από πίσω για το άλλο παιδί. Ξερετε πρέπει να τα δώσω μόλις μπω? Θα τα τυλίξω η κάτι άλλο? Υπάρχει περίπτωση να μη δεχτούν το τρολευ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικα δεν θα εχεις θεμα.
Βρηκα αυτο:
https://help.ryanair.com/hc/en-gb/categories/12503095332497-Travelling-With-Children

αλλα αν μπορεις ρωτα τους και στο τηλεφωνο.  Εχω χρονια να ταξιδευσω με Ryanair και δεν θυμαμαι αν στο booking ή στο check-in εχει τις λεπτομερειες.

What baby equipment can I bring on board? Is there a cost?

You can bring 2 items of carry-on baby equipment for free.

This can include a pushchair/buggy, car seat, booster seat or travel cot. These will need to be tagged at the check-in desk or at the boarding gate. You will be able to use your pushchair/buggy until you get to the steps of the aircraft. Depending on your arrival airport you may find it at the steps of the aircraft or in the arrival's baggage hall. Check with the ground staff as you disembark the aircraft.

If you bring a car seat for an infant under 2 years of age and wish them to sit in this car seat for the duration of the flight, you will need to book an extra seat for them. You may bring a car seat on board for an infant or child if it is approved for flying.

Ryanair only permit forward facing car seats.

The seat width does not exceed 17 inches (43 cm), in order to ensure it will fit into the aircraft seat and must be a purpose-designed children's car seat with a 5-point harness and must be of a type approved for use in motor vehicles and aircraft and bearing labels to this effect:

US – “Certified for use in motor vehicles and aircraft”.

Europe –   European Standard Mark.

In order to ensure the car seat will fit into the aircraft seat please ensure the seat width does not exceed 17 inches (43 cm).

Other items of baby equipment (max weight 20kg), in addition to the 2 free items, can be checked in for a fee. See our Table of Fees.

Επεξ/σία από dbrillis
Δημοσ.
11 hours ago, Theod25 said:

Καλησπέρα πρόκειται να ταξιδέψουμε εξωτερικό με τα 2 παιδια. Η εταιρία μου προσφέρει 2 παιδικούς εξοπλισμούς δωρεάν, εγώ χρειαζομαι το καρότσι και το τρολευ που συνδέεται από πίσω για το άλλο παιδί. Ξερετε πρέπει να τα δώσω μόλις μπω? Θα τα τυλίξω η κάτι άλλο? Υπάρχει περίπτωση να μη δεχτούν το τρολευ? 

Πας στο τσεκ ιν του αεροδρομίου, σου περνάνε χαρτί αποσκευής και στα 2 μέρη, τα οποία παραδίδεις έξω από το αεροσκάφος. Μετά, ανάλογα το αεροδρόμιο, παραλαμβάνεις είτε έξω από το αεροσκάφος, είτε κάπου κοντά στους ιμάντες αποσκευών.

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, csontheline said:

Πας στο τσεκ ιν του αεροδρομίου, σου περνάνε χαρτί αποσκευής και στα 2 μέρη, τα οποία παραδίδεις έξω από το αεροσκάφος. Μετά, ανάλογα το αεροδρόμιο, παραλαμβάνεις είτε έξω από το αεροσκάφος, είτε κάπου κοντά στους ιμάντες αποσκευών.

Ναι, ετσι γίνετε. 

Αλλα σε αλλες εταιρίες τα πράγματα ειναι πιο αναλυτικά, πχ στην Transavia 

https://www.transavia.com/help/en-nl/children-pets-groups/flying-with-a-baby

Το λεω αυτό γιατι η Transavia αναφέρει και το βάρος και τα λοιπά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...