Spiridonakis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Καλησπέρα Παω σε ένα γυμναστήριο που σου δίνουν βραχιόλι και το σκαναρεις για να μπεις μέσα για να κλειδώσεις το ντουλάπι σου και να το ξεκλειδώσεις Συνέχεια το ξεχνάω Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω τα δεδομένα αυτά στο κινητό μου ώστε να μην χρειαστεί να κουβαλάω το βραχιόλι του γυμναστηρίου μαζί μου? 2
sleepychris Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Ισως να ρωταγες τους ανθρωπους του γυμναστηριου;;; 1
csontheline Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 13 hours ago, Spiridonakis said: Καλησπέρα Παω σε ένα γυμναστήριο που σου δίνουν βραχιόλι και το σκαναρεις για να μπεις μέσα για να κλειδώσεις το ντουλάπι σου και να το ξεκλειδώσεις Συνέχεια το ξεχνάω Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω τα δεδομένα αυτά στο κινητό μου ώστε να μην χρειαστεί να κουβαλάω το βραχιόλι του γυμναστηρίου μαζί μου? Κρέμασέ το στην τσάντα σου.
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Αν ειναι NFC, ΙΣΩΣ να μπορεις να το περασεις με καποιον NFC reader/writer στο κινητο σου και μετα σε NFC tags και να τα εχεις εδω κι εκει. Ισως να γινεται και emulate με τον writer. Αλλα επειδη πραγματικα παιζει να πηξεις με αυτο, το πιο απλο ειναι να το κρεμασεις στην τσαντα σου. 1
txcellas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 26 λεπτά πριν, m3ltd0wn είπε https://flipperzero.one Και αν είσαι και μάγκας χακαρεις και το γυμναστήριο! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα