obby Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Επειδη το ξανα ανεφερες, τι δουλεια κανεις? Μην ξεχνας οτι πληρωνονται απο τους "φορους και εισφορες σου" 😁 Consulting. Αυτοί πληρώνονται από τους φόρους και τις εισφορές αλλά οι προϊστάμενοι τους πληρώνονται από τις δωρεές του επιχειρηματία που παίρνει τη σακουλίτσα.
1comment Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 39 λεπτά πριν, obby είπε Περιμένω input από ΑΑΔΕ για το τι μπορεί να γίνει, αν και δε προσδοκώ να το πάρουν πολύ θερμά κι εκείνοι, είναι ενδημικό το πρόβλημα... Οπότε η πλειοψηφική άποψη είναι ότι είναι οκ χρήματα που εγώ δουλεύω ένα χρόνο να τα βγάλω σε "καλή" δουλειά, με "ευθύνες" κτλ, να τα παίρνει κάποιος σε σακουλίτσα αφορολόγητα και να πηγαίνει να τα φάει στο Ρέμο. Έχει γίνει η καταγγελία στην ΑΑΔΕ, θα δούμε τι θα γίνει. Ότι ο αντισυμβαλλόμενος είναι κλέφτης είναι το μόνο βέβαιο. Αν κάποιο είδος κλοπής το έχουμε νόμιμο εδώ, μπράβο. Μόνο η ααδε μπορεί να ασχοληθεί αλλά πώς θα ασχοληθεί πριν τη συναλλαγή; Είναι λίγο περίεργο. Μετά τη συναλλαγή το μόνο που μπορεί να κάνει είναι έλεγχο στον επιχειρηματία για μαύρο χρήμα που για να γίνει ο έλεγχος, θα πρέπει να κρίνουν την καταγγελία με κριτήρια ανάλυσης κινδύνου και να της δώσουν υψηλή βαθμολογία. Λινκ Spoiler Οι όποιες καταγγελίες υποβάλλονται περνούν από πραγματικό κόσκινο και οι πιο σοβαρές εξ αυτών παίρνουν τον δρόμο που προβλέπεται, δηλαδή ακολουθεί έλεγχος και εφόσον διαπιστωθούν οι καταγγελίες επιβάλλονται οι ανάλογες ποινές. Όλες οι καταγγελίες και πληροφορίες που υποβάλλονται μέσω της πλατφόρμας διοχετεύονται αυτόματα, ανάλογα με το αντικείμενό τους, στις αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες για περαιτέρω διερεύνηση, καθώς και στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, όταν οι υποθέσεις αφορούν θέματα αρμοδιότητάς της. Με την εφαρμογή συστήματος ανάλυσης κινδύνου αξιολογείται η σοβαρότητα των καταγγελιών και οι υποθέσεις που συγκεντρώνουν υψηλή βαθμολογία μπαίνουν στο στόχαστρο των ελεγκτών. 1
Skrobo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 On 05/09/2024 at 23:48, obby said: Περιμένω input από ΑΑΔΕ για το τι μπορεί να γίνει, αν και δε προσδοκώ να το πάρουν πολύ θερμά κι εκείνοι, είναι ενδημικό το πρόβλημα... Πρόσεχεξν αρχίσουν να ρωτάνε και εσένα που βρήκες λεφτά, γιατί υπολογίζουν με έμμεσες μεθόδους, οι οποίες είναι gtp.
filipprin Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 5/9/2024 στις 11:48 ΜΜ, obby είπε Έχει γίνει η καταγγελία στην ΑΑΔΕ, θα δούμε τι θα γίνει. Καταγγελία για κατι που δεν εχει συμβει ακομα πως εκανες???? Αντε ερωτημα να το δεχθω που ετσι και αλλιώς δεν θα λάβεις την απαντηση που περιμενεις.
mariosnik_ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Έτσι γίνονται πολλές συναλλαγές αγοράς ακινήτων. Στο τι μπορείς να κάνεις τώρα, μόνο υπό την προϋπόθεση ότι τα μαύρα μετρητά θα τα καταθέσει όλα στην τράπεζα, μπορεί να γίνει μια καταγγελία στην ΑΑΔΕ και θα δούνε ότι πχ ενώ το συμβόλαιο και επίσημα η τιμή ήταν 100k, αυτός κατέθεσε και άλλα 100k μέσα στον λογαριασμό. Μόνο τρελός θα πρέπει να είναι ο άλλος για να τα βάλει τράπεζα, ίσως σε κανένα σεντούκι η θυρίδα. Οπότε εκεί πρέπει να κάνεις μήνυση και να ευελπιστείς ότι οι αστυνομικοί θα τα ψάξουν και θα τα βρουν μέσα στο σπίτι του, για θυρίδα ούτε λόγος, χρειάζεται απόφαση εισαγγελέα να ανοιχτεί, στο μεταξυ το τι ταλαιπωρία θα περάσεις νομικά και πόσα θα σκάσεις μέχρι να βγει μια τελική απόφαση, δεν έχεις ιδέα. Συνθέτω, η δεξου την πληρωμή μαύρων η βρες άλλον αγορα/πωληση. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2024 από mariosnik_
Morosana Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 Αν ο κύριος Α δεν ενδιαφέρεται για αυτόν τον τρόπο συναλλαγής απλά ενημερώνει τον Β ότι δεν θέλει να γίνει η συναλλαγή με αυτό τον τρόπο. Σε αυτή την περίπτωση ο Β ίσως κάνει τη συναλλαγή με τον τρόπο που επιθυμεί ο Α και όλα καλά. Το ότι έχει μετρητά δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι είναι μαύρο χρήμα. Επίσης τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ ακόμα και σε 50αρικα χωράνε εύκολα σε φάκελο Α4 δεν χρειάζονται βαλίτσες και σακ βουαγιαζ 😛
forgotten Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 θεωρω το post καθαρη τρολλια, απο πλευρας μου η φοροδιαφυγη ειναι ασυγχωρητη ωστοσο και εδω εγκειται για μενα το θεμα το κρατος δεν εχει μηχανισμο ελεγχου τοσο των επιχειρησεων οσο και των ιδιωτων δλδ ατομο με πολλαπλασιο εισοδημα απο μενα μαυρα πηρε επιδοτηση για κατι και εγω επειδη δηλωνομαι δεν δικαιουμε τπτ. Το προβλημα εγκειται οτι το κρατος δεν λειτουργει σωστα, αντε κανε καταγγελια και αντε απεδειξε οτι δεν εισαι ελεφαντας. μπορω καλλιστα να ισχυριστω σε περιπτωση δικαστηριου οτι εσυ ο ιδιος ειπες για μαυρα και μετα θελησες να με εκβιασεις για το ακινητο με δολιο τροπο για να το παρεις σε χαμηλοτερη τιμη ΜΕΤΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΘΩΟΣ 1
Anastazio Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 Σας εχει κανει ο αλλος μπουραντάδες σαν τον πατερα του μη χασετε κανα ποσοστο ανταποδωτικοτητας απο τους φορους που πληρωνετε ενω αυτος θησαυριζει. 😂 1
kavadias Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 5/9/2024 στις 11:48 ΜΜ, obby είπε Έχει γίνει η καταγγελία στην ΑΑΔΕ, θα δούμε τι θα γίνει. Ότι ο αντισυμβαλλόμενος είναι κλέφτης είναι το μόνο βέβαιο. Αν κάποιο είδος κλοπής το έχουμε νόμιμο εδώ, μπράβο. Κοίτα μάλλον είσαι καινούργιος αλλά ναι η φοροδιαφυγή δυστυχώς μες στο ινσόμνια δεν θεωρείτε κλοπή αλλά "εξυπνάδα" και "μαγκιά" 😂 Οπότε μην πτοείσαι με αυτά που ακούς έχουμε πολλούς μάγκες ελληναράδες 2 1
Nabuko Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, kavadias είπε Κοίτα μάλλον είσαι καινούργιος αλλά ναι η φοροδιαφυγή δυστυχώς μες στο ινσόμνια δεν θεωρείτε κλοπή αλλά "εξυπνάδα" και "μαγκιά" Ναι, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υφίσταται ακόμα καμία φοροδιαφυγή ούτε έχει γίνει κάποια άλλη παράνομη πράξη.
filipprin Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, kavadias είπε Κοίτα μάλλον είσαι καινούργιος αλλά ναι η φοροδιαφυγή δυστυχώς μες στο ινσόμνια δεν θεωρείτε κλοπή αλλά "εξυπνάδα" και "μαγκιά" 😂 Οπότε μην πτοείσαι με αυτά που ακούς έχουμε πολλούς μάγκες ελληναράδες έχεις δικιο για αυτο και εγω επειδη δεν ειμαι σίγουρος αν εισαι συνεπής φορολογούμενος λεω να σου κανω μια καταγελεια προκαταβολικα ετσι να υπαρχει ρε παιδι μου και οτι βγει Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2024 από filipprin 1 2
lector Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 Δεν ειναι εξυπναδα ουτε μαγκια, αμυνα λεγεται. Αλλο πραγμα η κλοπη και αλλο η φοροδιαφυγη ή αποφυγη. Αν καποιος αξιωνει αυθαιρετα, μονομερως και ατεκμηριωτα κατι απο μενα και εγω δεν του το δωσω, δε σημαινει οτι τον εκλεψα. 1 1
Neptu Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, kavadias είπε Κοίτα μάλλον είσαι καινούργιος αλλά ναι η φοροδιαφυγή δυστυχώς μες στο ινσόμνια δεν θεωρείτε κλοπή αλλά "εξυπνάδα" και "μαγκιά" 😂 Οπότε μην πτοείσαι με αυτά που ακούς έχουμε πολλούς μάγκες ελληναράδες Η φοροδιαφυγή είτε σας αρέσει είτε όχι δεν είναι κλοπή. Κλοπή είναι να σου λένε δώσε μου τόσα, επειδή τόσα μου λείπουν για να έχεις δρόμους, υγεία... και να μην έχεις. Αυτό είναι κλοπή. η φοροδιαφυγή είναι απλά φοροδιαφυγή 2 2
obby Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 7/9/2024 στις 6:16 ΜΜ, Skrobo είπε Πρόσεχεξν αρχίσουν να ρωτάνε και εσένα που βρήκες λεφτά, γιατί υπολογίζουν με έμμεσες μεθόδους, οι οποίες είναι gtp. Εγώ υποβάλλω δηλώσεις οπότε ας ρωτήσουν ό,τι θέλουν. Στις 7/9/2024 στις 7:20 ΜΜ, filipprin είπε Καταγγελία για κατι που δεν εχει συμβει ακομα πως εκανες???? Αντε ερωτημα να το δεχθω που ετσι και αλλιώς δεν θα λάβεις την απαντηση που περιμενεις. Έχει κάπου στη σελίδα επιλογή για το αν έγινε πρόσφατα ή αν πρόκειται να γίνει Στις 8/9/2024 στις 10:39 ΠΜ, forgotten είπε θεωρω το post καθαρη τρολλια, απο πλευρας μου η φοροδιαφυγη ειναι ασυγχωρητη ωστοσο και εδω εγκειται για μενα το θεμα το κρατος δεν εχει μηχανισμο ελεγχου τοσο των επιχειρησεων οσο και των ιδιωτων δλδ ατομο με πολλαπλασιο εισοδημα απο μενα μαυρα πηρε επιδοτηση για κατι και εγω επειδη δηλωνομαι δεν δικαιουμε τπτ. Το προβλημα εγκειται οτι το κρατος δεν λειτουργει σωστα, αντε κανε καταγγελια και αντε απεδειξε οτι δεν εισαι ελεφαντας. μπορω καλλιστα να ισχυριστω σε περιπτωση δικαστηριου οτι εσυ ο ιδιος ειπες για μαυρα και μετα θελησες να με εκβιασεις για το ακινητο με δολιο τροπο για να το παρεις σε χαμηλοτερη τιμη ΜΕΤΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΘΩΟΣ Και γιατί είναι τρολιά; Οκ, ας το ισχυριστείς. Να δούμε ποιος είναι ο εκβιαζόμενος, τι εισοδήματα και επίπεδο διαβίωσης έχεις εσύ, πόσα μετρητά έχει ο καθένας μας σπίτι του μετά από ένταλμα έρευνας κτλ. Σε σοβαρό κράτος αυτά, εδώ οι κλέφτες κλέβουν ανενόχλητοι. Στις 8/9/2024 στις 4:34 ΜΜ, Neptu είπε Η φοροδιαφυγή είτε σας αρέσει είτε όχι δεν είναι κλοπή. Κλοπή είναι να σου λένε δώσε μου τόσα, επειδή τόσα μου λείπουν για να έχεις δρόμους, υγεία... και να μην έχεις. Αυτό είναι κλοπή. η φοροδιαφυγή είναι απλά φοροδιαφυγή Είστε για γέλια ορισμένοι. Αυτοί που φοροδιαφεύγουν είναι τα φτωχαδάκια ε; Ε με τόσα χιλιάρικα μαύρα θα βγάλει ένα χρόνο άνετα το φτωχαδάκι και καθόλου φτωχικά. 1 1
Morosana Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Πολύ οργισμένος είσαι για υποθετικό σενάριο 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα