Κελεπούρι Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Καλησπέρα παιδιά , κάτι γίνεται στο κινητό και η μπάρα έντασης ήχου ανεβαίνει στο τέρμα χωρίς να κάνω κάτι ..Πήγα να κάνω επανεκκίνηση μου έβγαλε 4 επιλογές ( reboot , safe mode .. ) εν τέλει άνοιξε χωρίς να κάνω κάτι αλλά συνεχίζει το ίδιο .. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ;
GATE123 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Το σταυρό σου που λειτουργεί ακόμα. Καιρός να αλλάξεις όσο προλαβαίνεις. Όλο το Forums με προβλήματα από Poco υπάρχουν. 1
Xristaras12 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 έχει μείνει κολλημένο το vol up για αυτό ανεβαίνει η ένταση και στην επανεκκίνηση σε βγάζει σε αυτό το μενού που περιγράφεις. Αν έχει χτυπηθεί είναι πιθανό να συμβεί αυτό,είτε έπεσε υγρό πάνω του και οξειδώθηκε είτε απο τη βρώμα έχει μπει μέσα κάτι και πιέζει το κουμπί. 2
Κελεπούρι Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Ναι αυτό πρέπει να είναι και η αλήθεια είναι ότι είχα γίνει παπί πριν κάτι μέρες ... Ευχαριστώ παιδιά Όσο για να το αλλάξω .. ένα θα πω φτώχεια καταραμένη
@zouve@ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Ακριβώς αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω Το menu που περιγράφεις μπαίνεις με volume up και power on πατημένο Εσένα λογικά βραχυκύκλωνει το volume up και πατώντας το power on για να ανοίξεις το κινητό άθελά σου μπήκες στο εν λόγω μενού.
Makis2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Στις 5/9/2024 στις 6:59 ΜΜ, Xristaras12 είπε έχει μείνει κολλημένο το vol up για αυτό ανεβαίνει η ένταση και στην επανεκκίνηση σε βγάζει σε αυτό το μενού που περιγράφεις. Αν έχει χτυπηθεί είναι πιθανό να συμβεί αυτό,είτε έπεσε υγρό πάνω του και οξειδώθηκε είτε απο τη βρώμα έχει μπει μέσα κάτι και πιέζει το κουμπί. Και εμένα εδώ και κάνα μήνα μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο πράγμα . Δεν το θεωρώ σύμπτωση (επίσης δεν μου έχει πέσει κάτι πάνω).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα