sleepychris Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 πως να μην σε ειρωνευεται κανεις, οταν εισαι σε ολα τα threads περι apple προσπαθωντας ματαια να τα φυτιλιασεις?
Dinos1973 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 10 hours ago, jimis98 said: ξέρεις να μου πεις τον λόγο που έχει την συγκεκριμένη πολιτική ή μόνο να ειρωνεύεσαι? Η πολιτική τις είναι να καταργήσει τελείως την φυσική sim, στις ΗΠΑ το έκανε. Ο λόγος είναι προφανώς να ελευθερώσει χώρο στην συσκευή !
jimis98 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 16 ώρες πριν, sleepychris είπε πως να μην σε ειρωνευεται κανεις, οταν εισαι σε ολα τα threads περι apple προσπαθωντας ματαια να τα φυτιλιασεις? δικιά σου γνώμη 5 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Η πολιτική τις είναι να καταργήσει τελείως την φυσική sim, στις ΗΠΑ το έκανε. Ο λόγος είναι προφανώς να ελευθερώσει χώρο στην συσκευή ! και σιγά τον χώρο που πιάνει! ας κερδίσει από κάπου τουλάχιστον 1
Dinos1973 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 12 minutes ago, jimis98 said: δικιά σου γνώμη και σιγά τον χώρο που πιάνει! ας κερδίσει από κάπου τουλάχιστον Είστε ειδικός και έχετε άποψη η είναι το συνηθισμένο ότι οι απόψεις είναι σαν τα οπίσθια, όλοι εχουν….. 12 minutes ago, jimis98 said: δικιά σου γνώμη και σιγά τον χώρο που πιάνει! ας κερδίσει από κάπου τουλάχιστον 1
speechless Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 21 ώρες πριν, jimis98 είπε δικιά σου γνώμη και σιγά τον χώρο που πιάνει! ας κερδίσει από κάπου τουλάχιστον Εγω διαβασα οτι για αλλο λογο θελει να καταργησει την φυσικη SIM.
sleepychris Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 35 minutes ago, speechless said: Εγω διαβασα οτι για αλλο λογο θελει να καταργησει την φυσικη SIM. ο οποιος ειναι..?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα